Turkish Airlines Reviews 17

1,7

1. Reisbureau
  2. Vluchtboekingswebsite
  3. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Enjoy the best travel experince with Europe's Best Airline, Turkish Airlines. Book flights to 110+ countries from Istanbul. Widen Your World

1,7

Zeer slecht

Zeer slechte ervaring met Turkish…

Zeer slechte ervaring met Turkish Airlines en de ground crew. Bij de gate is mijn handbagage afgenomen omdat deze volgens hen iets te groot was. Ik heb hierbij geen enkele bon, label of bewijs gekregen. Inmiddels is mijn bagage kwijt en Turkish Airlines geeft aan dat zij niets voor mij kunnen betekenen. Dit is extreem onprofessioneel en onzorgvuldig. Je verwacht als passagier dat er netjes met je eigendommen wordt omgegaan, zeker wanneer deze zonder overleg worden afgenomen.

19 december 2025

VLIEG NOOIT MET DEZE MAATSCHAPPIJ

Absolute onzin gehad dit incompetent bedrijf.

Drie vrienden en ik hadden een reis naar Japan geboekt, welke fantastisch is uitgedraaid, maar zowel op de heen als terugvlucht onze connection gemist omdat de idioten van TA het nodig vinden om transfer flights zó kort opeen te zetten dat je deze enkel kan halen als je letterlijk afstapt aan een gate en direct er naast zou kunnen opstappen.

Wij moesten in heenvlucht de HELE luchthaven afrennen om dan 1 minuut te laat aan te komen en toegang geweigerd te worden. Bij de terugvlucht was er zogezegd overmacht waardoor de eerste terugvlucht een uur vertraging had, waardoor de transfer gewoon gecancelled werd. We kregen een slap aanbod om op hotel te gaan om te tijd van ELF UUR WACHTEN te overbruggen. Deze wachttijden hebben we heen én terug gehad.

Dan als kers op de taart moeten we bij de terugvlucht transfer, na elf uur wachten, nog eens last minute van gate veranderen. Je gokt het nooit... weer aan DE ANDERE KANT VAN DE LUCHTHAVEN.

Bovenop dit alles was geen enkel staff-lid beleefd noch vriendelijk. De flightcrew was wel vriendelijk genoeg, maar dit is letterlijk hun job.

Als ik nul sterren kon geven deed ik het.
Slechtste reiservaring ooit.

18 april 2025

Shady gedoe bij gedoe

Ik was aanvankelijk tevreden over de reis van Amsterdam via Istanbul naar Kathmandu.
Echter op de terugweg heb ik mijn mening moeten herzien.

De vlucht vanuit Kathmandu vertrok laat, wat kan en we konden nog steeds onze aansluiting in Istanbul naar Amsterdam halen.
Ware het niet dat de vlucht, die tot het vliegtuig van Kathmandu naar Istanbul opsteeg nog in de app stond bij aankomst magischerwijs was verdwenen.
En niemand van Turkish Airlines kon vertellen waar of wat, deden er erg vaag over, maar boekten ons naar de vlucht een dag later.

Een paar uur gratis in een hotel een uur van de luchthaven gezeten waar we hondenvoer zonder drinken kregen (wel een zakje met een ontbijt, dat was heel netjes) om om 3:00 's nachts voor de herkansing te gaan.

Daarna geprobeerd obv de Europese verordening (want daar vallen ze gewoon onder als ze op Europese landen vliegen, dus laat je niets wijsmaken) een compensatie te krijgen. Alleen werkt het feedbackformulier nu niet en blijft de customer service ons naar dat formulier sturen.

Ik vond het nuttig, maar niet noodzakelijk om die claim in te dienen, maar door het shady gedoe is het voor mij nu een principekwestie geworden.

En ik vlieg niet meer met ze. En zal iedereen die ik ken afraden met ze te vliegen.

Niet om de service aan boord of om eventuele beenruimte of zo, maar puur om hun beleid bij problemen. Superonbetrouwbaar.

6 oktober 2024

2 keer achter elkaar op de website de…

2 keer achter elkaar op de website de vliegtickets datums proberen te wijzigen. 2 keer het bedrag van de bankrekening afgeschreven, maar de vliegtickets datums ongewijzigd gebleven, Onterecht afgeschreven bedragen van mijn bankrekening nog steeds niet terug gestort en niemand van Turkish Airlines zet zich in om het probleem te oplossen.

8 augustus 2024

Nooit meer slechtste discrimerende…

Nooit meer slechtste discrimerende organisatie ever, en ik ben een ervaren reiziger Geen contact mee te krijgen ook het reisbureau kan niet met deze maatschappij in contact komen. Een rolstoel reserveren lukt dasrom ook niet, uiteindelijk wist ik een 06 nummer te bereiken, ze werken dan met iemand die zich in Turkije bevindt en zeer dlecht onverstaanbaar engels spreekt en zeker geen nederlands conclusie nog niks.
Vliegenmet zwasr gedateerde vliegtuigen. Wij hadden Amsterdam-istanbul, Istanbul- Tashkent .
Terug Bishkek-istanbul, Istanbul-Amsterdam, op de vlucht Bishkek (ongeveer 6 uur) na ongeveer een uurtje een ontbijtje ontvangen met 1 drankje daarna niks meer zelfs geen water, ben ik niet gewend schandalig. Bij vertrek vanuit Istanbul naar Amsterdam waren ongeveer 8 rasechte nederlanders, ik discrimineer zelf niet maar iedereen mocht doorlopen en wij moesten wederom ons paspoort laten zien bij het boarden, idd discriminatie .
Vervolgens werd er tijdens de vlucht een maaltijd op ons plankje gepleurd, geen keuze, toen wij aangaven deze maaltijd niet te willen werdt er agressief gereageerd door de stewardes dat we dit moesten eten de keuzes waren er niet meer, uiteindelijk na 4 x duidelijk te maken dat we dit niet wilde eten werd chagrijnig de maaltijden teruggenomen. NOOIT MEER TURKISH AIRLINES

18 augustus 2023

Reisorganisatie Turkish Airlines en Super Saver

Goedemorgen,

Geen naamswijziging! zie eerdere ervaring met superSaver.

Door het antwoord van SuperSaver en die van Turkish airlines heb ik voor mezelf één ticket naar Alanya Gazipasa opnieuw moeten boeken. De boeking wat mijn dochter aangaat is correct en gaat ook gewoon door.
Echter Turkish airlines heeft nu gewoon twee keer geld ontvangen voor de boeking naar Alanya plus ook
bagagekosten Eur 60,00. ( heen en terug)

Ik vind dit niet correct en zal ook een klacht gaan indienen over deze behandeling door u beiden.
Hoe simpel is het om RUIM van te voren voordat de reis begint ( 27/09) één achternaam te wijzigen.
Als het op de dag zelf was geweest had ik het begrepen.

Als laatste super slechte service. Mijn turkse buurvrouw heeft gisteren telefonisch contact gehad met Turkish Airlines. Als de tickets rechtstreeks waren geboekt was het geen probleem geweest. !

Turkish airlines moet dan ook maar geen zaken doen met SuperSaver en ook niet met Vliegtickets.nl. ( 21784946)
Bij laatst genoemde kon ik niet eens bagage boeken. ( ja...op het vliegveld tegen een torenhoge prijs)

Ik heb geen woorden voor de slechte service van Supersaver en Turkish airlines.
In totaal heb ik nu voor mijn reis naar Turkije het dubbele betaald. ( lekker goedkoop waarvoor dank)
Plus ook nog eens bagage apart boeken!!
Dank jullie wel.
Plus het feit op papier dat ik in ieder geval bagage geld terug kan eisen reageert supersaver met NEE.

6 september 2022

ticket door Turkish airlines geannuleerd en ....

Vorig jaar had ik via Supersaver bij THY (Turkish Airlines) twee tickets van Amsterdam (AMS) naar Tabriz-Iran (TBZ) geboekt voor 5 augustus 2021. Wegens verkoudheid klachten en Covid-19 omstandigheden werd mijn vlucht uitgesteld en ik mag binnen een jaar mijn ticket weer activeren. Dat hadden ze vorig jaar mij beloofd.

Afgelopen april heb ik contact opgezocht met het vliegtuig maatschappij Turkish Airlines om mijn vlucht te activeren. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat mijn ticket geannuleerd was en dat het geld terug gestort is op de rekening van Supersaver. De reden hierachter was dat de tickets door de maanden heen duurder zijn geworden. Inmiddels heb ik ook meerdere keren contact gehad met het bedrijf Supersaver en Turkish Airlines gehad om dit probleem op te lossen.

Net als eerder gezegd gaf Turkish Airlines aan dat ze het geld hadden teruggestort op de bankrekening van het bedrijf Supersaver, maar zij beweren dat dit niet zo is en dat zij bijna niks hebben ontvangen. Ik heb al meer dan 20 mail naar THY gestuurd en 5 keer hun gesproken, elke keer liegen ze, en leggen ze schuld bij derde partij. Derde partij vraagt om eerlijkheid maar THY houdt kort en zeggen dat je hebt via hun ticket gekocht. De ticket wordt door THY gecanceld en nu willen ze niks van weten.

Ze zijn gewoon oplichters....

3 juli 2022
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken