Paack Reviews

259.692

4,7

Heel erg vriendelijke chauffeur. De meeste andere chauffeurs maken het zichzelf gemakkelijk en zeggen dat we niet thuis zijn zodat ze het bij een ophaalpunt moeten ophalen.

Zeer snel geleverd: chauffeur zocht contact voor adresgegevens en wilde verifieren of er iemand aanwezig was. Zoals het hoort. Proces ging zeer vlot, vanaf bestelling tot/ met levering.

1. Bezorgdienst

Pioneering delivery solution for eCommerce, enabling customer controlled time-slots and sustainable vehicle distribution.

Uitstekend

260K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(259.692)

142.204 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De koeriersdienst was prima

De koeriersdienst was prima. Alles werd verzorgd afgeleverd

8 januari 2026

Antwoord van Paack

Bedankt voor uw bericht. We zijn blij te horen dat de bezorgservice aan uw verwachtingen voldeed.

Hele slechte zaak...

Er is tot 2x toe geprobeerd een pakketje te leveren. Ondanks dat ik thuis was, muziek bewust niet aan had gezet of andere geluiden, zodat ik de bel zou horen, hebben niet geholpen. Zonder aan te bellen zijn ze gewoon weggereden.

Nu is het pakketje bij Arvato in Madrid afgeleverd en toch claimen ze dat het pakketje is afgeleverd bij mij thuis, terwijl dat dus niet zo is. Dit heb ik al 3x in de mail laten weten en telkens krijg ik dezelfde reactie van ze terug, of eigenlijk helemaal geen reactie.

Een telefoonnummer hebben ze ook niet, dus ik kan niet verder in contact komen dan de mail waar ze niet op reageren.

Heel slecht dit. Ik woon in een woning die goed vindbaar is.

4 december 2025

Hola,

Nos disculpamos por la experiencia negativa que tuviste con nuestra reciente entrega.

Entiendo lo frustrante que debe haber sido para ti la experiencia con nuestro servicio y me disculpo sinceramente por los inconvenientes que has tenido que enfrentar. Quiero asegurarte que tomamos en serio cada una de tus críticas y que ya estamos trabajando para mejorar la situación.
Estamos profundamente apenados por tu experiencia con nuestros repartidores. Nunca es nuestra intención que nuestros clientes se sientan descuidados o ignorados.
Te pido sinceramente disculpas por el malestar y la insatisfacción que has sentido. Tus comentarios son extremadamente valiosos para nosotros y nos ayudan a identificar los problemas y encontrar mejores soluciones.

Te aseguro que tomaremos las medidas necesarias para resolver estos problemas y para brindarte un mejor servicio en el futuro. Haremos todo lo posible para superar tus expectativas y restablecer tu confianza en nuestros servicios.

Un saludo

Equipo Paack

ik had een slechte review geschreven, maaaaar.....

ik had een slechte review geschreven, omdat werd gezegd dat mijn pakket was geleverd op een andere locatie dan thuis, ik kwam daar en er werd gezegd dat er niets was. Maar Paack is terug gegaan, ongeveer een week later en het pakket was wel degelijk afgeleverd. Op de afleverlocatie was het tussen dozen terecht gekomen en de verpakking kapot geraakt. Hierin treft Paack geen blaam. Ik ben heel tevreden over Paack! Ook over hoe ze gehandeld hebben om te bevestigen dat het pakket wel degelijk is afgeleverd. Helemaal top.

16 oktober 2025

Dieven en oplichters

2 pakketen op 1 dag als geleverd aangeven en gewoon niet bezorgen. Ik zat gewoon in de tuin terwijl de mail binnenkwam dat mijn pakket bezord was. Het zijn dieven en oplichters en ik begrijp niet dat Amazon met ze samenwerkt. Ter vergelijking hier in Spanje hebben ze 1,1 sterren met bijna 600 reviews. Belachelijk slecht bedrijf.

29 augustus 2025

Hallo,

Wir entschuldigen uns für die negativen Erfahrungen mit unserer letzten Lieferung.

Ich verstehe, wie frustriert Sie über unsere Erfahrung mit unserem Service sind, und möchte mich aufrichtig für die Unannehmlichkeiten entschuldigen. Wir nehmen Ihre Kritik ernst und arbeiten bereits an einer Verbesserung.

Wir bedauern Ihre Erfahrung mit unseren Lieferfahrern zutiefst. Es ist niemals unsere Absicht, unseren Kunden das Gefühl zu geben, vernachlässigt oder ignoriert zu werden.

Ich entschuldige mich aufrichtig für die Unannehmlichkeiten und die Unzufriedenheit, die Sie erlebt haben. Ihr Feedback ist uns sehr wichtig und hilft uns, Probleme zu erkennen und bessere Lösungen zu finden.

Ich versichere Ihnen, dass wir die notwendigen Schritte unternehmen werden, um diese Probleme zu lösen und Ihnen in Zukunft einen besseren Service zu bieten. Wir werden unser Bestes tun, um Ihre Erwartungen zu übertreffen und Ihr Vertrauen in unsere Dienstleistungen wiederherzustellen.

Mit freundlichen Grüßen

Paack Team

Waardeloos

Waardeloos. Al 5 dagen op rij staat dat mijn pakket ‘vandaag’ bezorgd wordt. Heb expres een pakket punt gekozen zodat ik zeker weet dat het aangenomen kan worden maar zij hebben niks gezien. Daarnaast wordt ik steeds verwezen naar de FAQ pagina waar mijn antwoord niet tussen staat. De chat is ook een bot die mij niet verder helpt.

5 augustus 2025

Hallo,

Wir entschuldigen uns für die negative Erfahrung mit unserer letzten Bestellung.

Ich verstehe, wie frustrierend Ihre Erfahrung mit unserem Service sein muss, und entschuldige mich aufrichtig für die Unannehmlichkeiten, die Sie erlitten haben. Wir möchten Ihre Kritik ernst nehmen und daran arbeiten, die Situation zu verbessern.
Ihre Erfahrung mit unseren Abteilungen bedauert uns sehr. Es ist niemals unsere Absicht, unsere Kunden zu ignorieren oder zu ignorieren.
Ich entschuldige mich aufrichtig für die Unannehmlichkeiten und die Unzufriedenheit, die Sie empfunden haben. Diese Kommentare sind für uns äußerst wertvoll und helfen uns, Probleme zu identifizieren und bessere Lösungen zu finden.

Ich versichere Ihnen, dass wir die notwendigen Maßnahmen ergreifen werden, um diese Probleme zu lösen und Ihnen in Zukunft einen besseren Service zu bieten. Wir werden alles tun, um Ihre Erwartungen zu übertreffen und Ihr Vertrauen in unsere Dienstleistungen zu erhalten.

Mit freundlichen Grüßen

Men heeft niet geleverd.

Men heeft niet geleverd op de afgesproken dag en geeft als reden op dat ze het adres niet kunnen vinden. Dit is niet de eerste keer. Als men het niet kan vinden bellen ze normaliter en vragen ze of ik ze wil helpen. In het geheel geen levering ontvangen.

8 juli 2025

Hola, Paul