Paack Reviews

259.700

4,7

Heel erg vriendelijke chauffeur. De meeste andere chauffeurs maken het zichzelf gemakkelijk en zeggen dat we niet thuis zijn zodat ze het bij een ophaalpunt moeten ophalen.

Zeer snel geleverd: chauffeur zocht contact voor adresgegevens en wilde verifieren of er iemand aanwezig was. Zoals het hoort. Proces ging zeer vlot, vanaf bestelling tot/ met levering.

ik had een slechte review geschreven, omdat werd gezegd dat mijn pakket was geleverd op een andere locatie dan thuis, ik kwam daar en er werd gezegd dat er niets was. Maar Paack is terug gegaan, ongev... Toon meer

1. Bezorgdienst

Pioneering delivery solution for eCommerce, enabling customer controlled time-slots and sustainable vehicle distribution.

Uitstekend

260K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(259.700)

142.204 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik moet hier een ster geven anders kan…

Ik moet hier een ster geven anders kan ik die recensie niet schrijven. Zending niet geleverd, kennen ze precies zelf de straten of nummers van de huizen. Ze hadden nog niet moeite genomen om te bellen. Mischien eens terug training nemen en weten hoe ze adressen kunnen lezen en telefoon nummer bellen. met andere bedrijven geen probleem alleen met deze NOOIT MEER ERGSTE BEDRIJF OOIT

16 oktober 2024

Ok goed

Ok, nu was er geen miserie meer met het adres. Denk dat het intussen wel geweten is.

7 oktober 2024

Ciao, Co Nieke

"Grazie per il tuo feedback. Apprezziamo sinceramente la tua franchezza e prendiamo sul serio le tue osservazioni.

Ci dispiace molto per il ritardo nella consegna del suo pacco. Sappiamo quanto sia importante ricevere gli ordini in tempo e comprendiamo la sua frustrazione

Stiamo lavorando duramente per migliorare i tempi di consegna e la disponibilità dei nostri fattorini. Il suo feedback è prezioso per noi e ci aiuterà a migliorare il nostro servizio.

l ritardi delle consegne può essere causato da diversi fattori, tra cui:

Alto volume di ordini:

Problemi logistici:

Condizioni meteorologiche:

Ritardi nel ricevere il pacco dal venditore:

Ti assicuro che prenderemo le misure necessarie per risolvere questi problemi e per fornirti un servizio migliore in futuro. faremo del nostro meglio per superare le tue aspettative e ristabilire la tua fiducia nei nostri servizi.

Un saluto

Equipo Paack

Bezorger is nooit in de buurt geweest…

Bezorger is nooit in de buurt geweest van mijn huis, zet een foto van een andere straat bij de bezorgmelding. Paack reageert niet op emails, waardeloos bedrijf.

2 september 2024

Floris de Best
Nos disculpamos por la experiencia negativa que tuviste con nuestra reciente entrega.

Entiendo lo frustrante que debe haber sido para ti la experiencia con nuestro servicio y me disculpo sinceramente por los inconvenientes que has tenido que enfrentar. Quiero asegurarte que tomamos en serio cada una de tus críticas y que ya estamos trabajando para mejorar la situación.
Estamos profundamente apenados por tu experiencia con nuestros repartidores. Nunca es nuestra intención que nuestros clientes se sientan descuidados o ignorados.
Te pido sinceramente disculpas por el malestar y la insatisfacción que has sentido. Tus comentarios son extremadamente valiosos para nosotros y nos ayudan a identificar los problemas y encontrar mejores soluciones.

Te aseguro que tomaremos las medidas necesarias para resolver estos problemas y para brindarte un mejor servicio en el futuro. Haremos todo lo posible para superar tus expectativas y restablecer tu confianza en nuestros servicios.

Un saludo

Equipo Paack

Slechtste transportbedrijf wat ik ooit…

Slechtste transportbedrijf wat ik ooit meegemaakt heb! Geen woorden voor.Zit jd heel de dag te wachten komt er niemand, de volgende dag zaterdagavond om 20:43....sorry maar toen was ik uiteten met klanten.Zaterdagavond.Wacht nu weer heel de dag sinds vanmorgen in de wagen staat er, het is nu 20:30 kunnen tot 22 uur komen...niet normaal! Pakket was in hun distributiecentrum 01.08.2024....zou er in 3 dagen zijn.Besteld 26.07.2024

Gisteren 8 Augustus zou het weer komen, weer niets!
Alles gecanceld nu, en hoop dat ik van Zooplus mijn geld terugkrijg....hun met 3 dagen levering!

6 augustus 2024

Hallo

Het spijt ons te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met onze bezorgdienst. We begrijpen de frustratie van het lange wachten en het onbetrouwbare bezorgschema.

Om dit probleem op te lossen, zouden we graag meer details over je zending ontvangen, zoals je bestelnummer. We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en proberen een oplossing te vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld terwijl we ons best doen om dit recht te zetten.