Pacific Island Travel Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Alles klopte aan onze reis! Overal stond iemand klaar om ons verder te brengen of te helpen. Er viel een veerdienst uit: we werden keurig op de hoogte gebracht van de omboeking. De cruise met de Ara... Toon meer

Pacific heeft onze reis perfect voorbereid, met een prachtige 5 weken langs de zuid en oost kust van Australie als resultaat. Toen wij door vertraging onze overstap in Dubai misten zijn we perfect en... Toon meer

Onze reis naar New Zealand, Tahiti en Los Angeles was prima geregeld. Maar achteraf bezien hadden wij graag meer keuzemogelijkheden voor de camper gehad. Nu was het een campervan, die niet maximaal 5... Toon meer

Pacific Island zorgt voor de juiste informatie voorziening, zodat iedereen zonder zorgen op vakantie kan gaan. Voor ons was het makkelijk, aangezien wij geen vaste route hadden konden we zelf onze keu... Toon meer

1. Touroperator

Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii.

WAAROM PACIFIC ISLAND TRAVEL?

Al meer dan 25 jaar dé Pacific reisspecialist!

Advies en maatwerk dat je van ons mag verwachten Altijd de scherpste prijzen Kennis van en passie voor ons product Zekerheid wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calimiteitenfonds Gratis en eenvoudig uw vrijblijvende offerte aanvragen

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Enthousiast, kennis voor een onvergetelijke vakantie

Enthousiaste medewerkers die met je meedenken om de vakantie tot een onvergetelijke ervaring te doen slagen.

Vragen en administratieve afhandeling bijzonder snel.

Ervaring en kennis van de diverse bestemmingen

Prijs en kwaliteit uitstekend

22 augustus 2018

Beste Lucien,

Bedankt voor het leuke bericht! Wij hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie prachtige reis.
Wij zijn jullie graag weer van dienst voor een volgende reis!

Droomreis Hawaii met behulp van Pacific Island Travel

Wij hadden direct een klik met Jessica en ze heeft ons geholpen om een droomreis naar Hawaii te realiseren. Praktisch advies, kennis van lokale zaken, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

30 juli 2018

Beste Ellen,

Bedankt voor het positieve bericht! Wij hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van uw droomreis naar Hawaii!

Erg goed

Erg goed, het reisbureau kwam met zeer goede voorstellen waarop wij onze reis hebben aangepast. Duidelijke offerte met reisplannen. Vriendelijk personeel.

20 juli 2018

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve bericht!

Aanrader!

PIT heeft veel kennis over diverse reisbestemmingen. De service en begeleiding is erg goed. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen bij het boeken van een schitterende reis op maat.

4 juni 2018

Beste Bas,

Bedankt voor de leuke reactie! Wij vinden het fijn om te horen dat je erg tevreden bent over onze service!

Half januarie 2018

Half januarie 2018, hebben we besloten om 1 februarie naar Australie te gaan, dus alles moet op zeer korte termijn geregeld worden! Petje af voor de organisatie van Pit. Alles was tot in de puntjes perfect.Van het begin van de reis tot we weer thuiskwamen was alles heel erg goed geregeld. Alles klopte, zoals de vliegtijden van de vluchten, de hotels, camperhuur enz.

5 mei 2018

Beste Jannis,

Bedankt voor je leuke bericht en fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad.

Pacific Island Travel

In 2009 had ik een 6 weekse reis naar…

In 2009 had ik een 6 weekse reis naar Australië geboekt via Pacific Island Travel en dat was toen al een hele goede ervaring. Logische keuze om voor mijn volgende grote reis weer bij hen te informerrn.

Nadat ik via internet informatie had opgevraagd over een reis naar Hawaii, kreeg ik al snel een reactie via de mail.
Vanaf dat moment veel contact gehad met Jessica om de details en wensen voor mijn reis te bespreken.
Dat was erg prettig omdat ze die heel goed wist in te vullen, door steeds met mij mee te denken en met goede opties te komen.

Zo maakte ik uiteindelijk niet alleen mijn gewenste trip naar Pearl Harbor, maar maakte een super gave rondreis naar New York, Las Vegas, Ohau, Kahuai, Mauii en San Francisco !

5 mei 2018

Beste Jolande,

Bedankt voor het leuke bericht!
Wat een luxe om zo vaak die kant op te mogen gaan en wat goed om te horen dat de reis elke keer naar wens is.

Een echte Droomreis.

De eerste aanvraag via internet voor een offerte voor een rondreis door Australië werd meer dan een jaar geleden geplaatst bij Pacific Island Travel.

Pacific Island Travel reageerde zeer snel en de reactie werd door ons als zeer positief ervaren. Tijdens de verder voorbereiding was er veelvuldig overleg om de reis zo te plannen dat deze aan onze verwachtingen voldeed. Telkens werd er goed en adequaat op vragen en wensen gereageerd.

Na opdrachtverstrekking zijn we nog een keer in Breda op kantoor gekomen om details te bespreken etc. Dit hebben wij eveneens als zeer positief ervaren, zeker ook de bereidwilligheid van de medewerkster van Pacific Island Travel hiervoor extra naar Breda te komen.

Exact twee weken voor vertrek ontvingen wij onze reisdocumenten. Deze waren meteen compleet en correct.

Wij hadden zeer hoge verwachtingen van deze reis en hebben ons ook zeer verheugd op deze 4 weken durende reis.

Nu na terugkomst kunnen wij alleen maar zeggen dat deze reis al onze verwachtingen in ruime mate overtroffen heeft. Natuurlijk hebben wij zelf veel invulling gegeven aan onze Campertocht, maar hiervoor kregen wij ook weer veel tips van Pacific Island Travel.

Het is een echte droomreis geworden die ver boven onze verwachtingen uitgekomen is.

Kortom wij zijn super tevreden over de reis die Pacific Island Travel voor ons uitgestippeld en georganiseerd heeft.

Wij hebben Pacific Island Travel ervaren als een uiterst betrouwbare, zeer gekwalificeerde en zeer flexibele organisatie. De prijs / kwaliteitverhouding was zeer goed.

Pacific Island Travel is gespecialiseerd op reizen naar de Pacific en voor ons was er geen betere keus denkbaar geweest.

Eenieder die zo een reis plant, kunnen we alleen maar aanbevelen, neem Pacific Island Travel.

Wiel en Lea van Wissen.

25 april 2018

Geachte Wiel van Wissen,

Bedankt voor uw positieve bericht! Wij vinden het fijn om te horen dat u de manier van communiceren als erg prettig heeft ervaren. Wij hopen dat u nog erg lang na zult genieten van uw prachtige rondreis door Australië en zijn u de volgende keer graag weer van dienst.

aardig

aardig, snel en goede informatie incl. de boekingen.
bij wisselingen van personeel waarbij het dossier werd overgenomen soms wat verwarrend
op laatste mail (na de reis) helaas geen antwoord meer gekregen.....

25 januari 2018

Geachte mevrouw Grit,

Bedankt voor uw reactie. Wij hopen dat u nog lang na zult genieten van uw prachtige reis naar Nieuw-Zeeland!
Vervelend om te horen dat u op de laatste mail geen antwoord gekregen heeft. Een van onze medewerkers zal maandag contact met u opnemen.

Top ervaring.

Top ervaring.
Goede adviezen, er wordt meegedacht, goede communicatie en alles was goed geregeld.

24 januari 2018

Beste Emile,

Bedankt voor uw reactie.
Wij hopen dat u nog lang na zult genieten van uw reis en zijn jullie graag weer van dienst bij een volgende reis.

Pacific Island Travel

Wij hebben een heerlijke reis gemaakt …

Wij hebben een heerlijke reis gemaakt naar New Zealand met tussenstops in Hong Kong en Singapore. Hotelkamer in Hong Kong was erg klein maar wij hebben inmiddels begrepen dat dit voor Hong Kong normaal is. Singapore was prima. In NZ gebruik gemaakt van een camper. Super mooie reis. De reserveringen klopten allemaal, wij hebben totaal geen oponthoud gehad en de vlucht van en naar de diverse bestemmingen was prima. Al met al een super vakantie, mede ook door het prachtige weer. Een aanrader dus.

24 januari 2018

Beste Harry,

Bedankt voor uw reactie.
Wij hopen dat u nog lang na zult genieten van uw reis naar Nieuw-Zeeland en zijn jullie graag weer van dienst bij een volgende reis.

Pacific Island Travel

Super reis, super georganiseerd!…

Er is goed meegedacht met ons om de reis geheel op maat te regelen.
Goede en vlotte communicatie en duidelijke informatie. Tevens fijne hotels geboekt op handige locaties waarvan uit je makkelijk aansluiting hebt met het openbaar vervoer en dicht bij het centrum bent.
Alle tickets op afgesproken tijd binnen en duidelijke info over contactpersonen ter plaatsen.

Beste Jolande,

Bedankt voor je leuke bericht!
Fijn om te horen dat er goede en vlotte communicatie met duidelijke informatie was. Wij hopen dat jullie nog lang na zullen van jullie prachtige reis!

Pacific Island Travel

Met Pacific Island Travel naar Nieuw Zeeland: aanrader!

We zijn eind 2017 met Pacific Island Travel 4 weken naar Nieuw Zeeland geweest. De voorbereiding verliep op een prettige wijze. Vragen werden in alle eerlijkheid beantwoord, geen 'maakt u zich daarover maar geen zorgen' antwoorden. Vlak voor vertrek werden we attent gemaakt op een lokale situatie als gevolg van een aardbeving, waarbij de optie werd geboden om voor een andere (goedkopere) invulling te gaan. Het verschil van de reiskosten was dezelfde dag teruggestort. Prima tips over de mogelijkheden van autohuur. De reis zelf was fantastisch, alles klopte van A tot Z. Wij kijken met enorm veel plezier terug op een zeer geslaagde reis!

Beste Han,

Bedankt voor je leuke bericht!
Wij zijn blij om te horen dat jullie genoten hebben van jullie 4-weekse reis naar Nieuw-Zeeland!
Wij hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie reis!

Pacific Island Travel

Al een aantal malen via Pacific Island …

Al een aantal malen via Pacific Island Travel een reis geboekt, en zou dit een van de volgende keren zeker weer overwegen.
Eigenlijk alles super georganiseerd, met uitstekende accomodaties.

Beste Peter,

Bedankt voor de leuke reactie!

Super vakantie in Australië

Uitstekend advies over de reis, waarbij prima rekening werd gehouden met onze wensen.
Goede en originele accomodaties.
Kortom: dankzij Pacific Island Travel hebben we genoten van een super vakantie in Australië

Goedemiddag Hugo,

Bedankt voor je reactie. Wij vinden het erg fijn om te horen dat jullie hebben genoten van een super vakantie in Australië!
Wij hopen dat jullie nog erg lang na zullen genieten van jullie prachtige reis en helpen jullie in de toekomst graag weer met het samenstellen van een volgende droomreis naar de Pacific!

Pacific Island Travel

De communicatie was ontzettend goed

De communicatie was ontzettend goed. Zowel telefonisch en via de mail. Ze denken met de klant mee! Alles was goed geregeld en we kregen ook de vrijheid om het een en ander aan te passen.
Voor ons een aanrader!

24 december 2017

Goedemorgen Joke,

Bedankt voor je leuke reactie! Wij hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie prachtige reis!

Goed uitgekiend reisplan

Goed uitgekiend reisplan, we hebben er van genoten. Enkel hebben we veel problemen gehad met United Airlines. Wij gaan nooit nog met United vliegen, nooit. Maar daar kon Pacific Travel niks aan doen.

1 november 2017

Beste Nicky,

Bedankt voor je leuke bericht! Jammer om te horen dat jullie problemen hebben ervaren met United Airlines, we zullen het doorgeven aan de desbetreffende verkoper.
Wij hopen dat jullie nog lang na zullen genieten van jullie prachtige reis!