Alles klopte aan onze reis! Overal stond iemand klaar om ons verder te brengen of te helpen. Er viel een veerdienst uit: we werden keurig op de hoogte gebracht van de omboeking. De cruise met de Ara... Toon meer
Pacific heeft onze reis perfect voorbereid, met een prachtige 5 weken langs de zuid en oost kust van Australie als resultaat. Toen wij door vertraging onze overstap in Dubai misten zijn we perfect en... Toon meer
Onze reis naar New Zealand, Tahiti en Los Angeles was prima geregeld. Maar achteraf bezien hadden wij graag meer keuzemogelijkheden voor de camper gehad. Nu was het een campervan, die niet maximaal 5... Toon meer
Pacific Island zorgt voor de juiste informatie voorziening, zodat iedereen zonder zorgen op vakantie kan gaan. Voor ons was het makkelijk, aangezien wij geen vaste route hadden konden we zelf onze keu... Toon meer
Pacific Island Travel is dé specialist in op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii.
Al meer dan 25 jaar dé Pacific reisspecialist!
Scorpius 31, 8e etage, 2132 LR, Hoofddorp, Nederland
Voor het boeken van een reis naar Australië hebben we een afspraak gemaakt op het kantoor van PIT. We hebben onze wensen bekend gemaakt om in de Australische winter (en dus onze zomer) erheen gegaan. Na een uur hadden we een plan op maat. We kregen het mooi uitgewerkt per mail en wilden en hadden de ruimte om alles zelf te kiezen. Ik heb zelf de accommodaties gezocht tijdens onze autorondreis. PIT boekte de auto, verzekeringen, de Outbacktour, alle vluchten en de slotdagen in Sydney. Het werd een fantastische reis van Cairns naar Brisbane per auto en vandaar met een vlucht voor 5 dagen naar Alice Springs voor de Outbacktour. Daarvandaan nog voor 3 dagen naar Sydney. Al met al waren we 4 weken onderweg en het was een heel afwisselende droomreis met een veel betere temperatuur dan onze zomers. We raden iedereen aan om het op deze manier met PIT te gaan boeken.

Antwoord van Pacific Island Travel
De medewerk(st)ers weten waar ze het over hebben. Ze hebben zelf de regio's bezocht en weten derhalve leuke tips te geven. Bureau is ook goed bereikbaar per telefoon en mail. Kortom, een betrouwbare partner, wat heel belangrijk is als men een dergelijke dure reis gaat maken die menigeen nooit meer over kan doen.

Antwoord van Pacific Island Travel
Volgens mij kan het haast niet beter. Dit bedrijf en de mensen die er werken hebben echt aandacht voor ons gehad. Geweldig. Onze reis was perfect voor elkaar en voldeed volledig aan onze wensen

Antwoord van Pacific Island Travel
wij waren zeer tevreden over de goede behandeling en samenstelling van onze reis

Antwoord van Pacific Island Travel
De kennis van de medewerkers is enorm groot. We reisde met kleine kinderen en ook daarvoor hadden ze goede tips en leuke ideeën. We zijn naar drie verschillende landen geweest (Zuid Korea, Fiji en Australie) en bij alle drie veel kennis voor onze wensen. Normaal boeken we onze reizen zelf maar omdat we zoveel verschillende reisstukken hadden is via Pacific Island travel boeken makkelijker. Al met al een aanrader om via hun een reis te boeken.

Antwoord van Pacific Island Travel
Wij hebben van ons reis naar Papua New Guinea met Pacific Island Travel genoten. A holiday of a lifetime....

Vrijdag 22 september 2017:
Voor onze reis naar Hawaii terecht gekomen bij Pacific Island Travel (PIT). De boeking verliep soepel. Onze reisagent van PIT beschikt over veel kennis op het gebied van de Hawaii-eilanden. Al met al hebben we een fijne vakantie gehad. Toch een minpunt waardoor wij met een mindere waardering moeten komen en volgende keer wel 2 keer nadenken alvorens met PIT in zee te gaan.
Bij aankomst op Frankfurt bleek onze vlucht naar San Francisco gecanceld. Na lang puzzelen konden we een dag later vanaf Frankfurt naar L.A.. Door de vertraging van ruim 24 uur hebben wij de lei-ontvangst, de transfer naar ons hotel, alsmede de eerste nacht in Honolulu gemist. Tijdens ons (noodgedwongen) verblijf in Frankfurt hebben wij (op aanraden van PIT) het noodnummer van de agent op Hawaii gebeld, maar het door PIT doorgegeven noodnummer bleek niet correct. Uit verdere correspondentie met PIT volgde het advies om bij aankomst in Honolulu een taxi te nemen. De kosten zouden later wel verrekend worden. De lei-ontvangst en de transfer konden helaas niet verzet worden. Dit vonden wij vreemd, aangezien wij PIT direct op de hoogte hebben gesteld van ons nieuwe vluchtschema, inclusief vluchtnummers en aankomsttijden.
Weer terug in Nederland hebben wij aangeklopt bij PIT om de kosten van de lei-begroeting en de taxi te verrekenen. Door de reisagent van PIT werd voorgesteld een uitgebreide e-mail te sturen aan de directeur, zodat een en ander snel afgehandeld kon worden. Het verrekenen bleek echter ineens niet meer zo simpel. Dit moest immers via de agent op Hawaii gebeuren en bovendien verstrekt de reis-en annuleringsverzekering in dergelijke gevallen veelal een kostenvergoeding, zo luidde het antwoord. Tot 2-maal toe om een nadere, inhoudelijke, reactie gevraagd, maar inmiddels blijft het al anderhalve maand angstvallig stil.
Al met al hebben wij een ontevreden nasmaak overgehouden aan het hele verhaal. Eerst aangeven dat je "gewoon een taxi moet nemen" en "daar gaan we niet moeilijk over doen", maar daar achteraf ineens wel moeilijk over doen. En vooral het niet reageren op e-mails is frustrerend. Vreemd, want tijdens het boeken van de reis reageerde men wel adequaat op e-mails. Hiermee zijn wij tot de conclusie gekomen dat de nazorg stukken beter kan en zouden deze reisagent dan ook niet snel bij anderen aanbevelen.
Dinsdag 26 september 2017:
Inmiddels een reactie van de heer Kusters van PIT mogen ontvangen. Hij kwam met een prima voorstel, waarmee wij tevreden zijn. Uiteindelijk toch nog een nette afhandeling!

Antwoord van Pacific Island Travel
Wij hebben nu al 4 keer, bijna 5 , via pacific Island Travel onze reis naar australie en new zealand geboekt! Persoonlijk contact, reis op maat, heel veel kennis over de betreffende landen, alles prima geregeld en verzorgd en scherpe prijzen van tickets en arragementen.Lof voor jullie organisatie.

Antwoord van Pacific Island Travel
Wij hebben tweemaal Pacific Island Travel gevraagd om voor tickets een camper en de eerste en laatste nacht te regelen voor onze vakantie in Australië en New Zeeland. In overleg met Pacific Island Travel heeft men onze wens hoe we het wilde hebben heel goed uitgevoerd en voor de prijs die wij hebben betaald hadden wij zelf niet kunnen doen. De reizen zijn beide goed geregeld wat heel belangrijk is vooral bij het begin van de reis bij aankomst. Wij hebben een zorgeloze vertrek en aankomst gehad. Onze volgende reis zal zeker weer met Pacific Island Travel zijn daarvoor hoeven wij niet verder te zoeken.

Antwoord van Pacific Island Travel
We zijn snel en goed geholpen ,niet alleen in Nederland maar ook in Australië .
We zaten midden in het gebied van cycloon Debbie . We zijn uitstekend geholpen door Pacific Island travel , door ons goed te informeren

Antwoord van Pacific Island Travel
Australie is een groot land, zeg maar enorm groot. In onze vakantie hadden we grote plannen, te grote plannen, We wilden de oostkust en zuidkust doen, maar op aanraden van Pacific Island Travel hebben we dat ingekort tot de zuidkust en Tasmanie. Dit is ons uitstekend bevallen, Goede service en ter plekke ook goede touroperators voor de lokale uitstapjes. We komen hier zeker terug voor de onze oostkust trip als we weer tijd hebben!

Fantastisch!
Wij zijn alweer 3 weken terug van onze reis door Nieuw Zeeland en nog steeds aan het nagenieten. Alles was prima geregeld en we hebben niet alleen enorm genoten van het prachtige land maar ook van de leuke hotels en de excursies. Bedankt voor alle goede tips!

Antwoord van Pacific Island Travel
Wij zijn net terug van een fantastische rondreis door Australië. De medewerkers van Pacific Island Travel hebben er alles aan gedaan om onze reis onvergetelijk te maken: alles was tot in de puntjes geregeld! Dank hiervoor!

Antwoord van Pacific Island Travel
Ik zie dat de directeur van pacific island travel het nodig vond om eindelijk na 3 maanden antwoord te geven op mijn vragen.
Wat je daarin ziet is dat vooral de "schuld" bij de ander wordt gelegd. Heel jammer en tekend voor dit bedrijf. Het excuus...ik was ziek, of we hebben het te druk is ongeveer het standaard antwoord wat elke keer wordt gebruikt.
En aangezien er een heel gekleurd antwoord wordt gegeven op mijn brief zie ik mij dan ook genoodzaakt die hier dan ook te publiceren.
Dan krijgt de lezer tenminste een juiste indruk.
En voor alle duidelijkheid....wij waren niet uit op vergoedingen. Wij willen gewoon aan de orde stellen dat de reis niet goed was georganiseerd.
En dan is het heel jammer om te lezen dat de directeur vindt dat we vooral zelf hadden moeten opletten. Nee beste man, daar huren wij nou juist een bureau voor in. Wij hadden geen beperkt budget en dat was ook heel helder en duidelijk voor lara, degene die de reis heeft samengesteld. Aangezien we in het voorstel meerdere keren low budget plekken kregen aangeboden hebben we regelmatig aangegeven dit te upgraden.
En voor alle duidelijjheid......homestay is dat misschien voor u duidelijk. Als wij vooraf aangeven dat wij eigen badkamer en toilet op de kamer willen, dan is dit dus een misser. Nogmaalls...... jammer dat de bal vooral bij ons wordt gelegd. Mijn advies blijft echt aan iedereen.....neem een ander reisbureau voor je droomvakantie. Want zoals je uit het antwoord van de directeur kan lezen is de klant hier echt geen koning. Ik zal ook mijn brief uploaden..... dan kan iedereen zich hier een oordeel over vormen.

Antwoord van Pacific Island Travel
Reis laten voorbereiden door Pacific Island Travel. Goede communicatie tijdens reserveringstraject. Telkens digitale update.
Alle reserveringen klopten hebben wij tijdens deze reis ervaren.
Veranderingen tijdens de reis werden goed gecommuniceerd.

Antwoord van Pacific Island Travel
Voor onze eerste reis naar Australië zochten vooral een deskundige en betrouwbare partner en die vonden we in Pacific Island Travel. Vanaf het eerste contact tot en met het afronden van het boekingsproces hadden we een goed gevoel. Afspraken die we met elkaar maakten werden nageleefd, zoals het hoort. Vertrouwd boeken met de zekerheden van SGR en calamiteitenfonds. Ik zou zonder probleem een volgende vakantie boeken bij Pacific Island Travel.

Antwoord van Pacific Island Travel
Pacific Island Travel was zeer behulpzaam in het samenstellen van onze reis naar Hawaii. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en zo nodig werden er dingen aangepast. Nette portfolio met alle info en vouchers die nodig waren voor de reis. Al met al een grote aanrader om hier uw reis bij te boeken!

Antwoord van Pacific Island Travel
Voor al mijn vragen kreeg ik redelijk snel een antwoord. Wist men geen antwoord, dan raadpleegde men in Australie hun contacten. Ook de meegeleverde info over het land was bijzonder, en zeker een hulp om te zoeken naar welke mogelijkheden het land bood, maar deze was niet geheel uptodate.

Antwoord van Pacific Island Travel
Onze reis met Pacific Island Travel was zoals de titel al zegt zorgeloos en goed georganiseerd. We zijn op een goede/adequate manier geholpen.
Afspraken zijn steeds goed nagekomen zowel mondeling als schriftelijk. Voor de volgende reis gaan we zeker bij PIT kijken wat de mogelijkheden zijn. Ons advies: "Gewoon doen".

Antwoord van Pacific Island Travel
Zeer professioneel reisbureau, creatief, snel reagerend en deskundige medewerkers