Ik kreeg duidelijk bericht wanneer die zou worden bezorgd maar ik was niet thuis, maar toen ik aankwam bij me appartement lag het paket rustig in de hal op mij aan het wachten op de grond. Terwijl hij... Toon meer

Snelle en vriendelijke bezorger. Nog eens duurzaam op de fiets. Enige is wel dat de tijdsindicatie van bezorging heel breed is, handiger zou zijn in realtime volgen of een betere indicatie van ochte... Toon meer

Onprofessioneel en zeer slordig. Je kunt absoluut niet terugvallen op een klantenservice, want die is er gewoonweg niet. En als je iemand te pakket krijgt via de mail kunnen ze niks voor je betekenen.... Toon meer

Ik kreeg keurig bericht via de mail wanneer het pakketje bezorgd zou worden met de mogelijkheid een andere datum te kiezen , wat ik ook gedaan heb. Pakket kwam op aan gegeven dag en tijdstip,dat was p... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening

We ship parcels extremely fast and sustainable to your front-door! We aim to make your delivery experience amazing and make you smile with every parcel we deliver.

3,3

Gemiddeld

2K reviews

Belachelijk

Belachelijk! Bellen niet eens aan & bezorgen het gewoon ergens anders!

5 oktober 2024

Antwoord van Packaly

Hi Samantha, dat is inderdaad niet de bedoeling! We hebben gevraagd om meer informatie zodat we hier achteraan kunnen gaan. Onze excuses!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

3 oktober 2024

Antwoord van Packaly

Hi! Wat fijn om te horen dat je onze service zo positief heeft ervaren en bedankt dat je duurzaam kiest🌍

Kwam een dag later dan afgesproken

Kwam een dag later dan afgesproken, beetje jammer.

3 oktober 2024

Antwoord van Packaly

Hi Rachel, Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor de vertraging. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen!

Pakket gewoon voor de deur gelegd.

Pakket “geleverd” of te wel voor de deur gelegd. Wij waren niet thuis. Gelukkig hebben onze buren het pakket netjes mee naar binnen genomen…

2 oktober 2024

Antwoord van Packaly

Hi Jill, Dit is niet hoe pakketten bezorgd mogen worden. Kun je ons het PAC order nummer toesturen, zodat wij dit direct kunnen oppakken met de bezorger. Alvast bedankt.

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger. Snelle levering

Antwoord van Packaly

Wat fijn! Veel plezier met je pakket en dank voor het achterlaten van de review.

Super slecht

Super slecht. Naast de verschrikkelijk ruime tijdsindicatie, komt de bezorger uiteindelijk noooit. Altijd aangeven dat er niemand thuis is terwijl ze gewoon te lui zijn om te werken. Verschrikkelijk bedrijf dit.

Antwoord van Packaly

Hi Estera, dat is vervelend! zou je contact met ons kunnen opnemen via support@packaly.com? We helpen graag om er zo snel mogelijk achter te komen waar het pakket is!

Pakketje beneden in de hal laten…

Pakketje beneden in de hal laten liggen!! Iedereen kon er bij

Antwoord van Packaly

Hi! Dat is inderdaad niet de bedoeling, we hebben je om meer details gevraagd zodat we dit direct kunnen oppakken en hier een melding van te maken, we horen het graag van je. Excuses voor hoe dit is gegaan.

Zo kan het ook!

Vroeg in de ochtend geleverd, perfect!

Antwoord van Packaly

Hi! Dank je wel voor de mooie review. Veel plezier met je pakketje!

3 dagen later dan gepland en open…

3 dagen later dan gepland en open bezorgd, dus broek, papier en doos lag op de deurmat.

Antwoord van Packaly

Hi Daniella, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je inmiddels ook benaderd via klantensupport. Wij pakken dit graag verder op.

Pakket nooit aangekomen

Pakket nooit aangekomen, maar wel een ontvangstbevestiging ontvangen. Het was gisteren slecht weer dus ik had al zo mijn vermoedens, deze blijken inderdaad te kloppen en mijn pakket is onvindbaar

Antwoord van Packaly

Oh nee! Heb je al contact opgenomen met ons support team? Wij helpen je graag verder zodat we kunnen achterhalen waar het pakket is bezorgd. Je kunt contact opnemen via support@packaly.com.

Prima bezorg service

Prima bezorg service

Antwoord van Packaly

Linda, dank je wel voor het achterlaten van deze mooie review!

Pakket bezorgd

Hi packely,
Dankzij Anne en Anouk
Is mijn pakket eindelijk bezorgd
Thxx…
Hopelijk is dit laaste keer!!

Antwoord van Packaly

Hi Naima, dank je wel! Wij zijn blij dat het pakket uiteindelijk bezorgd is. Veel plezier met je pakket en jij bedankt voor je geduld.

Geen service

Zonder te zeggen heeft de bezorger het pakket beneden neergezet en was al weg toen ik de deur boven open deed. Totaal geen service

Antwoord van Packaly

Hi Sanne, Zou je ons alsjeblieft het PAC ordernummer kunnen doorgeven? Dan kunnen we dit intern verder oppakken. Het is belangrijk dat pakketten niet op deze manier worden bezorgd en we willen dit graag onderzoeken.

Alvast bedankt voor je medewerking!