FANTASTIC PRODUCTS!!! IF USED CORRECTLY.. DO NOT use spray on not open skin.. i tried to see if it had effect... it did not. And i ended up with infection, antibiotics and antibiotics cream. Lesson... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har aldrig trott på krämer osv men denna funkar på riktigt! Snålar man gör den ingen nytta men på med ett tjockt lager och du känner ingenting! Kände 90% av tiden bara vibrationerna från maskinen inge... Toon meer
Ich habe die Creme genau nach Anleitung angewendet. Die schmerzlindernde Wirkung hielt bei mir nur etwa 15 Minuten an. Danach waren die Schmerzen beim Tätowieren deutlich stärker als ohne Creme, w... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk salva! Gjorde första sittningen av min ryggtavla utan salva och det var fruktansvärt. Då googlade jag runt och bestämde mig för att testa Painfree. Oooh my goood!! Vilken skillnad de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Our numbing cream is an extremely effective, water-based pain-relief cream designed to significantly reduce discomfort during procedures such as tattooing, permanent makeup, laser treatments, or piercings.
Contactgegevens
Building A1, Dubai Digital Park, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- Info@painfreecreams.com
- painfree.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Helt igennem den bedste service!
Kan klart anbefale Painfree, ikke nok med deres produkt, er det bedste, men deres kundeservice stikker da fuldstændig af.! Har aldrig oplevet en så hjælpsom kundeservice som painfree’s. 500 🌟herfra 🥳🥳
Enorm anbefaling!
Jeg var desværre ude for den ubehagelige oplevelse, at begge mine knæ skulle have en tur ved min tatovør. Jeg var helt bevidst om, at det ville blive et mareridt, da jeg generelt knushader at blive tatoveret, så jeg besluttede mig for - for første gang - at prøve Painfree.
Jeg forberedte mig godt og smurte cremen på en times tid før vi skulle i gang og pakkede det ind i plastikfilm.
Da jeg ankommer, sludrer vi som normalt og det trækker lidt ud, før vi kommer i gang. Da det havde siddet den anbefalede time, var der ikke sket det store og huden føltes nogenlunde normal, men da det træk ud og cremen havde fået lov til at sidde i halvanden time, så skete der pludselig noget. Huden begyndte at prikke en lille smule og så forsvandt alt følelse i huden.
Kl. 10:30 er vi i gang, og der er mit knæ helt og aldeles følelsesforladt. Da der er en time til vi skal i gang med andet knæ siger min tatovør til, og jeg smører det andet knæ ind. Det får lov til at sidde i en time før vi går i gang, men effekten har desværre ikke nået at peake, så det gør herre naller. - Det lader dog til, at der er en kort potensperiode, for ud af det blå er hele knæet følelsesløst, selvom cremen er blevet vasket af 30 min før.
Jeg bliver tatoveret i lidt over 8 timer og effekten fra begge områder fungerer stadig upåklageligt, da jeg er færdig for dagen.
Nej, du synes ikke det er rart at blive tatoveret. Du synes ikke det bare kilder lidt. Du synes ikke det faktisk bare er lidt dejligt. Det gør altid ondt!
Hold op med at være en machomand/kvinde og få købt Painfree. Jeg lover.
Fantastisk creme!
Ca. en time inden jeg skulle tatoveres, smurte jeg cremen på huden og pakkede ind i folie. Jeg skulle tatoveres på hoften og ved lysken, og kunne ingenting mærke i 3-4 timer.
Vanvittig god service!
Vanvittig god service!
Jeg havde kun en god effekt af cremen i en times tid. Spørg kundeservice til råds og de vælger at sende en ny creme og en spray på eget initiativ.
Cremen var rigtig effektiv den første time, hvor jeg INGENTING kunne mærke... men så forsvandt virkningen desværre på mig.
Men jeg prøver glædeligt med cremen igen, hver gang jeg skal have en tatovering.
Kan varmt anbefale at prøve det.
Glæder mig til at prøve sprayen og se om den kan hjælpe mig igennem et par timer under nålen.
Fantastisk kundeservice!!
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice. Modtog en defekt spray, og kontaktede kundeservice. Jeg fik svare inden for 5 min på en helligdag! Hvor jeg nu får tilsendt en ny, jeg er virkelig glad for den service, aldrig oplevet bedre!
Fantastisk produkt OG service!
Produktet: Jeg vil starte med produktet, da det formentlig er det de fleste kommer her ind for at læse om. Jeg havde købt tuberne og lagde et virkelig tykt lag på indersiden af min overarm - lod det sidde med film om i en halvanden time - det virkede PERFEKT! Jeg skulle tatoveres og var noget skeptisk om det overhovedet ville tage noget af smerten. Jeg blev meget overrasket, da min tatovør begyndte, for jeg kunne ikke mærke noget som helst. Virkningen aftog gradvist efter 3 timer, og det kommer også an på hvad man skal have lavet. I min skulle der meget farve i, så det aftager nok lidt hurtigere hvis der skal arbejdes meget i samme område. Men produktet får 5 ud af 5 stjerne, helt klart meget positivt overrasket over effekten.
Kundeservice:
Første gang jeg bestilte hos Painfree.dk ankom min pakke aldrig. Det viste sig at PostNord havde lavet rav i den og smidt den væk. Jeg kontaktede Painfree og de svarede mig lynhurtigt og sendte en ny pakke, som jeg allerede fik to dage efter. Virkelig fed service! Jeg skulle bruge noget mere og skrev i samme mail tråd om jeg kunne bestille igennem der, fordi de fik det afsted med det samme sidste gang. Det kunne jeg sagtens, hvilket var helt kanon. Det er sjældent man får så god service, som Painfree leverer. De svarer lynhurtigt og er på sagen med det samme. Jeg er en meget tilfreds kunde - og så virker deres produkt bare. Kæmpe anbefaling her fra.
Jeg har i dag modtaget rigtig fin…
Jeg har i dag modtaget rigtig fin service fra Painfree i forbindelse med ombytning af nogle vare. Mange tak for det.
Virkelig et godt produkt hvis man skal…
Virkelig et godt produkt hvis man skal have tusset ubehagelige steder..
Jeg fik tatoveret armhulen og kunne ingenting mærke i 3 timer. Det er super liga det her 💪
super godt sevice
Efter en lang ventetid med skræk for…
Efter en lang ventetid med skræk for nåle, er en vaccination overstået, og jeg kan i hvert fald sige denne bedøvelses creme fungere fantastisk, ikke det mindste at mærke, vil helt sikkert bruge dette produkt igen, bedøvelsen aftog igen efter ca 1,5 efter den første 1 times ventetid hvor det blev pålagt.
5 stjerner herfra!!
Beställning
Blev ett misstag med min leverans.men dom löste det + med kompensation
Virkelig hurtig og god kundeservice
Virkelig hurtig og god kundeservice. Jeg havde tilbage i november 2021 bestilt nogle tuber, men da jeg tog dem i brug i år 2022, var cremen hel grynet og havde bestemt ikke den samme virkning som jeg ellers har erfaret med forrige bestillinger. Jeg tøvede lidt med at kontakte dem, men eftersom min tatoverings fjernelsesforløb er ret lang, så tog jeg kontakt til dem med billeder af cremen. Der gik mindre end én time så havde deres kundeservice kontaktet mig tilbage og bekræftede at der var fejl i deres produktion og vil nu sende mig 4 nye tuber uden jeg skulle betale noget som helst.
Se, det kalder jeg professionel kundeservice!
Diese Creme ist der Wahnsinn
Diese Creme ist der Wahnsinn, wollte schon jahrelang ein Tattoo, hatte aber immer Angst, mit dieser Creme spürte ich nicht das geringste beim Tattoo stechen, bitte leidet nicht umsonst und nehmt Painfree, gewaltig!!!!
Det virker mega godt troede ikke helt…
Det virker mega godt troede ikke helt på det men må sige det gør jeg nu. Kunne mærke det et par steder men det var meget lidt
Funkar kanon men inte tillräckligt…
Funkar kanon men inte tillräckligt länge. Använt den till tatueringar och första timmen är en bris men sen ebbar det ut och allt är som vanligt igen. Har testat på flera olika ställen, mer eller mindre ömma.
KÆMPE anbefaling
Jeg bestiller 2 tuber painfree kl. 13.26 en torsdag eftermiddag. Skriver til dem om der er nogen chancer for, at det er kan nå hjem til lørdag hvor jeg skal bruge det.
Torsdag kl. 14.17 får jeg en mail om at min pakke er afsendt - UNDER EN TIME EFTER BESTILLING.
Dét er fanme god stil!
Absolut en creme der fungere til UG &…
Absolut en creme der fungere til UG & mennesker man kan stole på, hvad angår forsendelse af produkter og aftaler 😁.. 10 ud af 10 herfra 👌🏻..

Waaaaaauw!!
Waaaaaauw!!
Som lovet for god service, skriver jeg min anmeldelse.
Der gik en del år og en del blæk før at jeg for første gang skulle prøve en numbing creme!
Da jeg så startede op på mit rygpiece, var grænsen for smerte nået :-) Derfor søgte jeg en god bedøvelsescreme.. Der er så mange forskellige ude på markedet, men Painfree skabte en form for tryghed for mig. Dansk brand, dansk kundeservice osv.
Jeg var meget i tvivl da jeg så anmeldelserne og tænkte at det var 50/50 om cremen virkede, derfor skrev jeg til kundeservice, der var ærlige og sige at de var blevet fuppet med deres gamle creme og deres nye tube var lige på trapperne.
Hvad jeg kan forstå har Painfree også været gode til at give pengene retur utilfredse kunder.
Jeg modtog tuberne og jeg kørte 2 heldags session i træk, det var de rareste 2 dage ud af mange mange dage jeg er blevet tusset.
Kan til enhver tid anbefale Painfree.

Antwoord van Painfree Cream
Habe mir die Creme für das Brust Tattoo…
Habe mir die Creme für das Brust Tattoo gekauft und bin positiv überrascht worden ich habe wirklich nicht das geringste gefühlt.
Diese Creme kann ich nur empfehlen
Cremen virker sindssygt godt, men...
Cremen virker sindssygt godt. Jeg er igang med at få laserfjernet en tatovering, som ellers gør rimelig ondt normalt, men jeg kunne intet smerte mærke da jeg i dag brugte cremen! Havde slet ikke forventninger om, at den ville virke så godt som den gør. Det eneste der trækker ned er leveringen... Jeg blev lovet, at pakken ville blive sendt samme dag, da jeg bestilte tidligt på dagen. Den blev ikke sendt samme dag.. Jeg betalte for at få den leveret til døren. Det blev den heller ikke. Den blev leveret til et posthus flere kilometer væk fra mig og kom først lørdag, hvor jeg havde bestilt onsdag på trods af, at der stod 1-2 leveringsdage. Det er lidt øv, at i har valgt, at sende med postnord... Og især når man betaler ekstra for levering, som overhoved ikke lever op til forventningerne.

Antwoord van Painfree Cream
Lees meer over geverifieerde reviews.