FANTASTIC PRODUCTS!!! IF USED CORRECTLY.. DO NOT use spray on not open skin.. i tried to see if it had effect... it did not. And i ended up with infection, antibiotics and antibiotics cream. Lesson... Toon meer
Har aldrig trott på krämer osv men denna funkar på riktigt! Snålar man gör den ingen nytta men på med ett tjockt lager och du känner ingenting! Kände 90% av tiden bara vibrationerna från maskinen inge... Toon meer
Ich habe die Creme genau nach Anleitung angewendet. Die schmerzlindernde Wirkung hielt bei mir nur etwa 15 Minuten an. Danach waren die Schmerzen beim Tätowieren deutlich stärker als ohne Creme, w... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk salva! Gjorde första sittningen av min ryggtavla utan salva och det var fruktansvärt. Då googlade jag runt och bestämde mig för att testa Painfree. Oooh my goood!! Vilken skillnad de... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Our numbing cream is an extremely effective, water-based pain-relief cream designed to significantly reduce discomfort during procedures such as tattooing, permanent makeup, laser treatments, or piercings.
Building A1, Dubai Digital Park, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
- Info@painfreecreams.com
- painfree.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Alt i alt er cremen i bøtten god...
Alt i alt er cremen i bøtten god.... De første 20 minutter - så gjorde hele min arm ondt som bare pokker... 😫
Dette består i, at der har været en fejl i batchnummeret på nogle af de producerede produkter og det kan ske. Et nyt produkt er sendt, samt refundering af penge. God service, det kan man vidst ikke komme udenom - tak for god behandling. Jeg glæder mig til og prøve den nye tube, som er på vej!
I får uden tvivl 5 stjerner for hurtig svar, god kommunikation og yderst god service! 🙏🏻

Antwoord van Painfree Cream
Jeg er så glad og taknemlig for tuben…
Jeg er så glad og taknemlig for tuben er tilbage, den bedøver i meget længere tid end bøtten, og jeg fik en kæmpe lår tattoo igår som jeg normalt med bøtten ville kunne mærke efter en time cirka, men jeg sov hele tattoo tiden ud, og var stadig helt bedøvet halvanden time efter. Skønt for huden og især tatoveringen da den ikke hæver op og er helt perfekt at køre i. Det er IKKE sidste gang jeg køber tuber fra Painfree! 🙌🏼🔥🖤

Wooow et produkt
Wooow et produkt.
Havde regnet med at der bedøvede lidt, men kunne ingenting mærke fra nålen og måtte spørger tatovøren om han var igang, da jeg ikke kunne mærke det,

Antwoord van Painfree Cream
Nem og hurtig handel. Lidt tvivlsomt produkt.
Nem handel og hurtig forsendelse.
Dog er jeg i tvivl om selve produktet. Cremen skal sidde på ca en time hvorefter der var rigtigt godt bedøvende i 20 min. Derefter havde det ingen effekt. Det var tilfældet for begge dåser. Måske et dårligt batch, måske virker det bare ikke på mig.
Update: Efter at have skrevet på TrustPilot, har Painfree reageret, og refunderet beløbet, samt sendt et ny produkt. God service ved opfølgning / reklamation. Score ændret til 4 stjerner.

Fantastisk service!!
Købte en bøtte i starten året. Modtog noget tid efter en e-mail, at der var fejl i nogle af deres produkter. Kontaktede deres kundeservice, der ikke kunne afvise, at der var fejl i mit produkt. De sendte derfor en ny bøtte, der nåede at komme dagen inden jeg skulle tatoveres. Kæmpe ros for super service, hurtigt svar og for at melde ærligt ud.
Super service og lækkert produkt!
Super service, og svare utrolig hurtigt, hvis man skriver til dem! Cremen Virker super godt ved opstregning, men når der skal ligges skygger aftager virkningen en del, hvilket er super ærgerligt!
Brugt 6 gange, hvor to af gangene det ikke har virket overhovedet. Dog var den ene gang også i 3 uger gammel tid der skulle rettes. Ville ønske den bare virkede 100% hver gang! Ellers super lækkert produkt!
Får udslet 3 dage efter brug, og kunne dog godt have lidt mere bedøvelse i, så den også virkede ved skygge arbejde!🥰
Skidt men de gjorde det bedre
Oprindelig tekst “Jeg bestiller en creme og modtager standard mailen om at ordren er modtaget - I reklamerer med 1-2 dags levering, så kontakter jer, da der er gået flere dagen uden at have hørt fra jer. I skriver først at I ingen har på lager men først får dem hjem ugen efter, hvorefter jeg svarer okay og at jeg så bare ønsker at afbestille - jeg køber imellem tiden en anden creme et andet sted - hvorefter jeg så får svar fra jer om at I alligevel pludselig fandt en, som I så vil sende. Fair nok. Men den virket så ikke.
I dag modtager jeg så en mail om, at jeres creme ikke virket - derfor tænker jeg, at I ved dette, da I skriver I ikke har flere på lager, men for ikke at miste min bestilling sender I hellere den der ikke virker og så kan jeg få 25% rabat på næste køb - I har tilfredshedsgaranti? Det er jo bare bondefangeri i mine øjne.
Heldigvis købte jeg fra en anden forhandler som blev leveret indenfor 1 dag og virket perfekt - den kan varmt anbefales samt fra apoteket :-)”
De kontakter mig dog igen herefter og beklager episoden og redder trådene ud - og det skal de helt sikkert have ros for, at stå ved sine fejl! Derfor ændrer jeg min anmeldelse, for omend de gjorde det skidt, så sørget de for at rode bod på det. Tak for det.
Lang leveringstid. Nu med tilføjelse.
Bestilte varer d. 2/5, og der er stadig intet at følge på trackingnummeret. Hjemmesiden reklamerer med 1-2 dages levering.
Tilføjelse d. 13/5: Retter mine stjerner fra 2 til 4 pga. den gode kundeservice, som har været under forløbet. Postnord havde forlagt min første forsendelse, og der blev sendt en ny, som jeg modtog igår. Ligeledes fik jeg halvdelen af pengene tilbage som kompensation. Det er meget fint, og jeg er tilfreds. Tak.

Antwoord van Painfree Cream
Mycket bra smärtstillande kräm ,kände…
Mycket bra smärtstillande kräm ,kände INGENTING 😊 , den verkade i ca 1 1/2 timme innan smärtan kom tillbaka efter att ha låtit den va på 45 min innan . Mycket nöjd kund 💯
Virker slet ikke.
Virker slet ikke de første .. De har dog hft nogen problemer med nogen af de cremer. Men super kundeservice ingen p.s der. Og nyt crem på vej til samt pengene retur 😊 super tilfreds

Kanon oplevelse
Kanon oplevelse! Deres kunderservice og korte responstid er en fornøjelse. Cremen virker perfekt.
Første gang jeg brugte den virkede den…
Første gang jeg brugte den virkede den perfekt hele vejen igennem (på hele armen)
Anden gang jeg brugte den virkede den ved opstregning også forsvandt virkningen (på baglåret) av for pokker!
10/10 HOLY SHIIIIT
10/10 HOLY SHIIIIT
Havde grublet i lang tid over om jeg skulle prøve at bruge noget smertelindrende creme.
Jeg fik streget hele min ryg op på 6 timer UDEN creme. Er ret god til smerte, men det her var direkte ulideligt, ryggen er et meget sart sted (i sær lænden). De efterfølgende 2 sessions med farve tog jeg ogs uden creme. Det var ogs noget øv haha.
da jeg kom til den 4. Session (nede ved lænden og op af siderne) der vidste jeg godt at det ville blive forfærdeligt. Så jeg bestilte en tube på 30mg og brugt ca. Halvdelen. Jeg kunne INTET mærke den første 1 1/2 time, da vi kørte rigtig meget i det samme areal så kunne jeg mærke en lille smule de næste 2 timer. Det gjorde min session udholdelig og jeg er MEGET tilfreds. Fremover vil jeg bruge Pain Free, da det virker sublimt.🙏🙏🙏
Sidenote: vi havde 2 steder på ryggen vi arbejdede på. jeg var ved at dø midt på ryggen og rygraden da jeg ikk havde creme på dér.
Jeg er super tilfreds
Jeg er meget tilfreds, både med cremen og med deres kundeservice. Jeg modtog cremen dagen efter bestilling, desværre var den mast ud i forsendelses posen.
Men skrev en mail til kundeservice og fik svar 20 min efter. De ville sende en ny tube uden beregning. Jeg modtog den dagen efter. Super god service. Tusinde tak for den gode service og den hurtige respons.
Cremen virker fantastisk.
Jeg har kroniske smerter, så det er meget smertefuldt for mig at blive tatoveret, og har prøvet mange cremer, men painfree er den absolut bedste.
Jeg kunne holde til 5 timer i træk under nålen med denne creme og det var en sand fornøjelse. Kunne intet mærke de første 3 timer. De sidste 2 timer kunne jeg mærke en lille smule, men det var intet og kunne sagtens holde det ud.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller painfree. Nu kan jeg jo uden problemer få tatoveringer, når jeg endelig har fundet en fantastisk creme som virker. Tusind tak for det.
Vi Købte 3x30g painfree tuber
Vi Købte 3x30g painfree tuber, og samtidig får Vi et opkald og mulighed for at hente produkterne SAMME dag på privatadressen, da de kunne se vi boede i samme by💪🏻
Det kan man kalde service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service! Kan klart anbefale det her til alle, hurtig levering og skide godt produkt, kan kun anbefale flok at bruge det her chreme!

Virkelig god creme
Virkelig god creme ! Jeg er meget skeptisk anlagt men må sige jeg blev overrasket.. Kanon produkt og hurigt levering ! De bedste anbefalinger her fra

Antwoord van Painfree Cream
Lees meer over geverifieerde reviews.