Zamówiłam czwartą parę butów tej marki na przestrzeni 6 lat .Moje wcześniejsze pary są nadal w szafie ale ponieważ są lekko zużyte już nie wyglądają tak ładnie .To buty ,które były ze mną w Bieszczada... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Buty firmy Palladium, to najwygodniejsze buty jakie do tej pory użytkowałam. Komfort dla stóp niesamowity, stopa w nich odpoczywa. Odpowiednio wyprofilowane, sporo miejsca dla szerszej budowy stopy, m... Toon meer
Super kontakt ze sklepem, szybka dostawa a co najważniejsze superwygodne, świetne buty.Na żywo jeszcze ładniejsze niż na zdjeciach. Bardzo miękkie w środku-jak bym chodziła w kapciuszkach a nie w buta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Marka Palladium to ponad 70 lat nieprzerwanej historii. Dziedzictwo, które w tym czasie zbudowaliśmy, oparte było na doświadczeniach pokoleń. Początki marki to lata dwudzieste XX wieku. Wtedy to kreatywne umysły, podbijały przestworza, wynajdując maszyny latające i inne cuda ówczesnej techniki. To właśnie technicznie doskonałą gumę kół samolotowych, w 1947 roku, po raz pierwszy zastosowano w przemyśle odzieżowym, produkując buty. Niezwykle trwałe, wygodne i wykonane z najlepszej jakości materiałów o ponadczasowym wyglądzie.
Contactgegevens
Twarda 18, 00-105, Warszawa, Polen
- +48600986080
- kontakt@palladiumboots.pl
- palladiumboots.pl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zamówienie zawsze zgodne z opisem i…
Zamówienie zawsze zgodne z opisem i bardzo szybka wysyłka.
Od 3 lat jestem wielkim fanem butów…
Od 3 lat jestem wielkim fanem butów Palladium :-)
Świetnie wyglądają, są bardzo wygodne i mega trwałe !!!
Jak zwykle pełne zadowolenie
Jak zwykle pełne zadowolenie. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Doskonałe obuwie
Doskonałe obuwie, obsługa niezawodna.
Nawet po niewielkim nieporozumieniu udało się dojść do wspólnego konsensusu 💪👌👏
Ekstra!
Ekstra!! Szybka wysyłka, super kontakt.
Moja pierwsza para butów Palladium. Jakościowy produkt.
Polecam.
Jakość i komfort
Trampki są świetne
Trampki są świetne. Super wykonane i mega wygodne. Dostawa natychmiastowa.
Wszystko Ok
Wszystko Ok. Dostawa, jakość butów i stosunek ceny do jakości bardzo dobre.
Szybką realizacja
Szybką realizacja, buty bardzo wygodne, jakość wykonania na wysokim poziomie.
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
Uwielbiam tą markę za różnorodność…
Uwielbiam tą markę za różnorodność wzorów i kolorów, ale mają mały błąd fabryczny, który powtarza się prawie w każdej parze i to nie tylko u mnie. Przeciera się styk materiału z gumą na przodzie buta, ale na zewnątrz, bo od środka żadnego śladu przetarcia nie ma, co zostało uznane w reklamacji.
Super buty szybką wysyłka
Kupiłem buty 28.12.2023 roku cena 790…
Kupiłem buty 28.12.2023 roku cena 790 zł po półtora miesiąca w eko skórze zrobiły się dziury zamek w jednym bucie się rozleciał a na drugim poszła sklejana podeszwa . Masakra buty nie warte swojej ceny a naprwno nie wykonanie . Konsument płaci za markę a nie za buty

Antwoord van Palladium Polska
Dit is Trustpilot