Dansk Retursystem Reviews 485

TrustScore 1.5 uit 5

1,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk fra disse pantstationer - det er absolut rædselsfuldt. Der er stor risiko at du kører forgæves og må tage dine sække med pant med hjem igen efter at have ventet tålmodigt i køen, fo... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Aalborg - Alt for lidt kapasitet og ofte nebrud af en eller anden art. Desuden er maskinerne svære at operer da solen går i skrærm/kamera.Hvis man ikke er kender er det ofte et problem. Det kan gøre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give færre var 0 stjerner det rigtige…. Har holdt øje med appen hele mandag formiddag hvor “min” station i Lystrup var lukket…. Den bliver grøn, jeg fylder bilen med pant og kører…, nu ho... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Endnu engang fremkommet til pantstationen i Rødovre, hvor stationen er nede, på trods af AT JERES HJEMMESIDE SKRIVER AT STATIONEN ER KLAR TIL AT MODTAGE. kl. 7.10 den 23. marts 2026, mindst 40 min v... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dansk Retursystem samler og sorterer tomme dåser og flasker, så de kan genanvendes til nye emballager og spare råstoffer og energi. Hvert år indsamler vi over 1 mia. tomme emballager. Alene dåserne kunne nå fire gange rundt om jorden. Pantsystem spare ...

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget lang ventetid (45 min). Ikke mulighed for at forlade kø pga. kun et spor.

Meget lang ventetid (45 min).
Ikke mulighed for at forlade bilkøen til pantstation, når først man var kørt ind i den, da der kun er et spor, der fører frem til aflæsning af pant.

Da jeg konstaterede, at det var kø på pantstationen i Aalborg syd, ville jeg køre til butik i stedet for at aflevere panten. Det var imidlertid ikke muligt at forlade køen, da man var fanget i den pga. kun 1 spor og ingen mulighed for at vende om, køre væk. Derfor sad vi “fanget” i 45 min. Tænker det kan løses ved at lave 2 spor ( som i en “drive in”), h or det yderste spor muliggør, at man kan køre væk.

5 april 2023

Hej Tina,

Tak for stjernen.

Vores Pantstationer bliver benyttet meget og vi kan desværre ikke undgå at der bliver kø.
Du kan altid komme af med din pant i de omkring 3.000 dagligvare butikker som er rundt om i landet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ny Aalborg-pantstation et stort tilbageskridt!

Jeg kan ikke bruge den nye pantstation i Aalborg da jeg ikke kan installere den krævede app på min Iphone 5s. Det er urimeligt at jeg skal udskifte en velfungerende mobiltelefon for at kunne bruge pantstationen. Da jeg laver mange ølsmagninger har jeg meget at pante.

28 maart 2023

Hej Niels,

Tak for stjernen.

Jeg vil starte med at beklage, at din mobil ikke kan benytte den nye pant app. Denne pant app har været et ønske fra mange pantstationsbrugere, da det gør det letter at pante og man får pengene ind på en valgfri konto og pengene kommer hurtigere ind på kontoen.

Pantstationerne er et supplement, du kan altid komme af med din pant i de omkring 3.000 dagligvarebutikker som er rundt om i landet.

Opgivet

Nu har jeg været ankommet med flere sækker pant for tredie gang på Lystrupvej. De 3 gange jeg har været der, har der været et skilt med midlertidigt ude af drift. Senest i dag 2. Marts 2023 klokken 10:30. Appen er stadig ubrugt. Gad vide om den virker. Det finder jeg aldrig ud af. Gider nemlig ikke køre efter det mere.

Opdatering. Jeg var inde at kigge kl. 09.30 Der stod blot Lystrupvej lukket åbner kl. 10.00 Tvivler på der har været lukket op og lukket igen inden for en halv time. Det er ikke godt nok. Og så kun en pantstation til Danmarks næst største by.

2 maart 2023

Hej Ole
Vi beklager, at pantstation har været ude af drift kl. 10.30 i går.
Et godt råd er at følge med på https://danskretursystem.dk/pantstationer/ som vi opdaterer løbende, så du ikke kører forgæves.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fint koncept... men appen virker sjældent

Fint koncept.
Men når man ændre det fra indsætning af Dankort til et appsystem, så skal appen også virke.
Jeg har kun fået appen til at virke én enkelt gang. Kan ikke åbne den da den bare står og loader.
Så bliver det lige pludselig svært at komme af med sit pant

27 februari 2023

Kære Forbruger
Du er velkommen til at kontakte kundeservice på 43323232 som vil
guide dig med at downloadet den nye pant app.
Hilsen Marianne

Pantstation Slagelse

I går besøgte jeg pantstationen én gang, men den var lukket grundet teknisk fejl. Af skade bliver man ofte klog, så jeg tjekkede hjemmesiden, som oplyste at den igen var åben. Jeg bor 10 min. derfra, men gudhjælpemig om den ikke også denne gang var lukket grundet teknisk fejl. Jeg kørte hjem, tjekkede at den var åben, men endnu engang ramt af teknisk fejl. Først i 4. forsøg lykkedes det mig at komme af med flasker og dåser. Jeg taler ofte med andre, som desværre har samme oplevelse!
Endvidere er der ofte lang kø.
Jeg har tidligere foreslået Pantstationen at udvide åbningstiden, men blev oplyst, at det var der ingen planer om, idet denne kun skulle betragtes som supplement, og ikke erstatning for butikkernes modtagelse af pantflasker/dåser.
Endelig vil jeg sige, at det er en supergod idè, men ikke særlig grøn, når man ofte må køre forgæves - enten fordi den er ude af drift, eller ofte en lang kø. Det er ikke unormalt med 20 - 30 min. ventetid, afhængig af tidspunkt på dagen.

1 februari 2023

Hej Mikael
Tak for anmeldelse.
Det er korrekt pantstationen var ude af drift i går, vi beklager dine udfordringer med aflevering af pant.
Dejligt at høre du kan lide vores koncept.
Mvh.
Pia

Manglende information....🤔😠

Der er ganske simpelt ikke nok information omkring pantstationen i Herning. Ok den er lukket nu, men hvornår åbner den igen?? Hvad med de pantsække man har der er fyldte.. kan jeg få pengene retur når jeg engang får mulighed for at komme af med mine pant dåser/flasker
Mvh Christian

16 januari 2023

Hej Christian
Pantstationen I Herning forventes at genåbne Q2 2023, når datoen kendes vil det blive oplyst på hjemmesiden https://danskretursystem.dk/pantstationer/
De sække du ikke har nået at bruge kan du få penge for ved at gå ind på hjemmesiden og udfylde formularen, så udbetaler vi penge for dem.
MVH Beate

Pantstation i Taastrup

Konceptet er rigtigt godt. Der er bare ikke kapacitet nok. Private firmaer som Elepanten kommer med varebiler fyldt med pantflasker. Det giver lange køer. Udbyg stationen eller begræns tiden hvor man som firma kan pante. Jeg har nu flere gange kørt fra pantstation uden at aflevere min pant. Så fremadrettet bruger jeg andre muligheder. Desværre.

1 januari 2023

Hej Torben
Jeg beklager du har oplevet kø ved vores pantstation men den er meget populær.
Der er ingen begrænsninger for hvem der må besøge os, alle er velkommen.
Mvh. Marianne

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Går ind på nettet for at se om Rødovre…

Går ind på nettet for at se om Rødovre pantstation har åben og der står de lukker kl 19... Og kommer der ud her kl 17.54 og der er total lukket... Hvad er det for noget... Virkelig dårligt

29 december 2022

Kære Annika
Tak for anmeldelse.
Vi beklager du er kørt forgæves til vores pantstation i Rødovre, der er nogle tekniske udfordringer.
Hjemmesiden er opdateret og der vil fremgå, når Rødovre er repareret og i drift.
Mvh.
Pia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pantstationen i Esbjerg hvad med pantposer mm som vi ikke kan aflevere

På internettet stod der at pantstationen i Esbjerg var åben. Det passede ikke den var lukket om rigtig mange havde stolt deres poser med dåser og flasker og var kørt igen.

Jeg er godt gal over at der så kort tid i forvejen bliver meldt ud at man har besluttet at lukke pantstationen i Esbjerg, sikkert fordi de ikke gider køre vest og tømme pantstationen i Esbjerg…

Hvad så med os der har købt mange pantposer, den pant kan vi ikke få retur eller kan vi????

26 december 2022

Hej Bente,
Oplysning om driften af Pantstationen finder du på vores egen hjemmeside www.pantstation.dk
Vi har meldt ud for 6 uger siden, at Pantstationen i Esbjerg lukker 30/12-22.
I det nye år, kan du udfylde en formular på www.pantstation.dk hvor du kan få pengene retur for selve pantsækken.
Godt nytår.
Hilsen Vibeke

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu holder jeg gud hjælpe mig her igen igen…

Nu holder jeg gud hjælpe mig igen igen ved pantstationen i Slagelse og ikke kan komme af med alle mine forpu... dåser/flasker 👎👎

Hold da fast, hvor er jeg træt af at køre rundt for at komme af med de forpu.... pantflasker !!

Skod system !! Jeg køber kun dåser i Tyskland fremover, og resten smider jeg ud. Gider ikke at bruge mere tid på det her L.... system!! 👎👎😡

24 december 2022

Hej
Vores Pantstationer har været lukket den 24-25-26 december som vi også har skrevet på vores hjemmeside.
Mvh May-Britt

Esbjerg pantstation

Esbjerg pantstation. Det er klart at mange har opgivet Esbjerg pantstation, da den stort set aldrig virker. Jeg har brugt den i mange år, og kommer du for at aflevere dåser og flasker, om mandagen virker den, men du kan ikke få kvittering, eller købe poser, men det har jo ikke virket i flere år .tirsdag og onsdage , virker den nogle gange, og resten af ugen.,er den altid brudt ned. Så derfor har de fleste opgivet at bruge den .Få da bygget en ny station, og hold den vedlige. Det lyder som om, nogle løber fra deres ansvar .Der har aldrig været ordentlig service på denne station.

23 december 2022

Hej Claus
Esbjerg lukker permanent, da den er nedslidt.
Vi foretager en analyse af markedet i 2023 –
inden vi planlægger yderligere udvidelse af pantstationsnetværket.
Mvh May-Britt

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man nu tog sin opgave alvorlig

Hvis man nu tog sin opgave alvorlig, og orienterede sig omkring placeringen af pantstationen i Esbjerg, så kunne det jo nok forklarer en del omkring benyttelsen af pantstationen.
Byens handelscentrum i den ene ende og pantstationen i den anden, så godt tænkt ???

TILFØJELSE.
Jeres svar på min anmeldelse bekræfter jo flot mit indlæg !

4 december 2022

Antwoord van Dansk Retursystem

Tak for din anmeldelse Flemming.

Vi åbnede stationen tilbage i 2016 og dengang var det den grund der var mulig for os at bygge på. Forbrugerne har nu haft 6 år til at vænne sig til placeringen, men det er stadig den mindst benyttede af vores stationer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg melder mig i koret som er virkelig…

Jeg melder mig i koret som er virkelig ked af at stationen i Esbjerg lukker. Yder mere kan jeg se den er ude af drift pt, så brænder nok inde med de sække jeg har købt 😟

26 november 2022

Hej Anne Marie
Dagen efter lukningen vil der blive åbnet for en formular på www.pantstation.dk hvor man kan få refunderet de sække der er tilbage.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Netop erfaret at stationen i Esbjerg…

Netop erfaret at stationen i Esbjerg lukker, grundet for få besøgende - dette skyldes nok flere faktorer, som I burde vurdere på!

Maskinen virker 9 ud af 10 gange ikke - jeg er ikke sikker på jeg endnu har oplevet at begge automater har fungeret. Men derfor har alligevel ikke brugt andre stationer, siden den blev sat op.

Man kan ALDRIG få nye sække, hvorfor man tvinges i andre butikker for at købe dem. Træls, men jeg bruger stadig stationen.

For det meste skal man smide sækkene ind 2-3 gange før den registrere sækken.

I har valgt at sætte stationen op laaangt udenfor byen. Hvorfor ikke i Esbjerg N, eller midtbyen, hvor folk rent faktisk er?

Kom nu lige ind i kampen! Hvis I fik styr på jeres maskineri, er jeg sikker på at Danmarks 5. største by, med mange tusinde nærige kunder, nok skal komme på besøg.

Næsten alle i min omgangskreds bruger stationen - men I får naturligvis ikke kunder når maskinen er ude af drift.
Jeg håber godt nok I genvurderer jeres beslutning

20 november 2022

Hej Søren

Tak for din feedback

Det er korrekt at der er har været problemer med sækkesalget og vi derfor har henvist til butikkerne i nærheden.

Hvad angår teknikken er den også meget slidt, da vi har haft åbent på lokationen siden 2016.

Når vi bygger en pantstation, er det altid det mulige kunst og dengang var det den bedst muligt grund vi kunne få til stationen. Derudover handler det også om hvor man kan få byggetilladelser fra en række myndigheder.

Som det er lige nu, har vi ingen planer om at bygge i Esbjerg igen. Men vi skal i nærmeste fremtid lave en ny analyse af om og hvor det er rentabelt at bygge ny stationer og her tager vi selvfølgelig din feedback med i overvejelserne.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Esbjerg pantstation…

Har lige læst at Esbjerg pantstation lukker pr 31/12-22
Den kommer jeg til at mangle, bliver brugt meget, let måde at komme af med sine pantflasker på

19 november 2022

Hej Jens

Tak for din feedback

Esbjerg lukker permanent, da den er meget nedslidt.

Som det ser ud nu har vi ikke planer om at bygge en ny, da markedet har ændret sig med flere og flere nye pantautomater i butikkerne, som er beregnet til at aflevere store mængder pant.

Næste år bliver det afgjort om der skal bygges flere stationer og hvor de i givet fald skal ligge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvorfor lukker i pantstationen i Esbjerg

Har idag 19 november 2022 erfaret i JydskeVestkysten at pant stationen i Esbjerg lukke pga. af at den ikke bruges nok, jeg og mange af dem jeg kender kan samstemmende sige at dette må være fordi den 9 ud af 10 gange er ude af drift, og man derfor ofte køre forgæves.

Det ville nok også være flere bruger af systemet, vis man igen kunne købe poser, med det samme når man afleverer en pose.

19 november 2022

Hej Johnny

Pantstation Esbjerg lukker permanent, da den er meget nedslidt.

Vi har ikke planer om at bygge en ny, da markedet har ændret sig med flere og flere nye pantautomater i butikkerne, som er beregnet til masseaflevering.

Vi laver vi en ny analyse af markedet i 2023, inden vi planlægger hvor de næste pantstationer skal ligge.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er lige blevet snydt for mindst 600kr…

Er lige blevet snydt for mindst 600kr fra i lørdags d.12/11 da systemet i fiels ikke virkede rigtig ,og på min kvittering står der stadivæk påbegyndt og ingen antal eller beløb , jeg kom med 4 sorte sække fyldte med 1,50 kroners pande flasker og nogen 1,5 literen til 3 kr stk , er kørt igennem kundeservice nu og de mener at jeg skal have 461kr 🤬. Men det er jo kun de 1,5 sække de har gættet sig frem , eller snydt med vilje 🤬🤬🤬🤬🤬🤬. Svineri og TYVERRI 🤬🤬🤬

12 november 2022

Hej,
Vi beklager hvis du føler dig snydt. Du er velkommen til at kontakte Kundeservice igen, så vil vi gerne gen-undersøge sagen.
Mvh Vibeke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vild med systemet

Jeg er vild med systemet, hvor jeg kan tømme hele posen på 1 gang.
Jeg kan anbefale at man tjekker på forhånd, hvilke tider der er få besøgende.
Den store succes med pantstationen gør, at der tit kø, men der kommer jo flere pantstationer, og indtil kapaciteten er på plads, vil jeg fortsat med glæde stå lidt i kø, for det er et super system, og fantastisk så meget der leveres retur i dk.
Sine S. Taastrup

13 november 2022

Hej Sine
Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du synes det er et super system.

Det fungerer elendigt

Det fungerer elendigt, 9/10 gange er der virksomheder med flere hundrede poser pant som spærer stationen i alt for lang tid. Hvis det skal blive attraktivt for privatpersoner at pante, bør der laves et andet system.

20 oktober 2022

Hej Nanna,
Tak for stjernen.
Pantstationen er for alle også for virksomheder. Vi kan ikke sætte maksimum mængder på.
Der er altid alternativet, at benytte pantautomaterne i butikkerne.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er skide smart, men..

Det er skide smart - men der er alt for tit enten "lukket for indlevering" eller udsolgt af pantsække..

Kan i ikke lave mulighed for at købe sække online?
Så jeg ikke skal kører byen tynd, for at finde en butik der har nogen hjemme.

5 oktober 2022

Antwoord van Dansk Retursystem

Tak for din anmeldelse Kasper. Jeg skal beklage det sene svar. Det er ikke længere muligt at købe pantsække, da de berørte stationer enten lukker eller bliver ombygget til ikke at bruge dem.

Herning og Aalborg bliver ombygget og Esbjerg lukker permanent.

Mvh Daniel

Lees meer over geverifieerde reviews.