Parfum Hanneke

1. Cosmetica en parfums leverancier
  2. Cosmetica winkel
  3. Geuren- en aromaleverancier
  4. Parfumerie

Eau de parfums Vegas de eau de parfums hebben niks met parfums uit de winkel te maken en andersom ook niet. Wel komen ze deels over heen met de geur. Dus als u heerlijk wilt ruiken zonder te veel geld uit te geven bent u bij ons aan het goede adres. Vegas is onze leverancier mbt eau de parfums/beauty producten/schoonmaak/juwelen voor de levering aan onze klanten. Wij Parfum Hanneke werken samen met Vegas onze leverancier Webshop www.parfum-hanneke.nl

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

goede service & product

zeer goede & klantvriendelijke communicatie
gratis verzending en dan nog met bpack pro zodat ik bestelling op zaterdag geleverd kreeg.

tot de volgende bestelling !

4 juni 2022

Antwoord van Parfum Hanneke

Heel erg bedankt wij zien u graag weer terug en wensen u voor nu een fijn pinksterweekend toe mvg het team FM Parfum Hanneke.

Bij Hanneke voelen wij ons heel goed…

Bij Hanneke voelen wij ons heel goed thuis wat betreft de service over de FM Parfums. Hanneke is zeer vriendelijk en staat ons zeer snel te woord over onze bestelling en andere inhoudelijke vragenover de parfums . Helemaal Top! De FM Parfums zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer goed van consentratie Er wordt zelfs op het internet vermeld dat sommige geuren beter blijven zitten, dan het merk waarop de geur is geïnspireerd.

14 mei 2022

Antwoord van Parfum Hanneke

Bedankt voor jullie fijne reactie zeer gewaardeerd een fijn weekend verder en graag tot ziens bij FM Parfum Hanneke.

Zeer vriendelijk en snelle levering!

Super snelle levering en precies wat ik zocht voor een fijn prijsje!

9 mei 2022

Antwoord van Parfum Hanneke

Erg bedankt voor uw review veel plezier ermee en wij zien u graag weer terug. Een fijne avond mvg het team FM Parfum Hanneke.

Enorm tevreden!!!

Enorm tevreden!!!
Bestel regelmatig bij ParfumvHanneke.
De parfums zijn heerlijk !! Zeer snelle afhandeling en levering.
Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10

12 maart 2022

Antwoord van Parfum Hanneke

Heel erg bedankt voor uw review. Wij zien u graag een andere keer weer terug op onze shop. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Een goed weekend mvg het team FM Parfum Hanneke.

In 1 woord top

Heb zondag j.l. mijn eerste bestelling bij Parfum-Hanneke geplaatst, dinsdag werd alles netjes in goede verpakking bij mij afgeleverd inclusief de extra gratis flesjes parfum waaraan ik zelf niet meer zo gauw aan gedacht heb, kortom dit geeft mij als klant een goed gevoel en dat extra stukje vertrouwen in de verkoper. Ga hier zeker vaker bestellen en kan Parfum-Hanneke bij iedereen aanbevelen

25 augustus 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Bedankt voor uw review graag gedaan wij zien u uiteraard graag weer terug op de shop. Voor nu een fijne avond mvg het team FM Parfum Hanneke.

Hier vond ik wat ik zocht, een toppertje!

Ik hou ontzettend veel van lekkere geuren die helaas niet meer gemaakt worden. Na een tijdje zoeken, kwam ik de website van Parfum Hanneke tegen waar ik zeer voordelig parfum FM 09 bestelde. En dit is echt wat ik zocht, ik ruik Naomagic van Naomi Campbell weer! Ik ben er ontzettend blij mee! De communicatie tussen de team van Parfum Hanneke en mij veliep soepel en mijn vragen werden met geduld beantwoord. In de avond besteld en betaald en de volgende dag was mijn pakketje al bezorgd.
Ik ga zeker hier weer bestellen, echt een aanrader zowel de verkoper als de parfums.
Vriendelijke groet,
Renata

16 augustus 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Dank voor uw bericht een fijne dag toegewenst en heel fijn om te lezen dat de parfums van FM u goed bevallen. Wij zien u graag weer terug op de shop mvg het team FM Parfum Hanneke.

Super lekkere luchtje

Super lekkere luchtje, de bezorging is ook super snel en duidelijk.groetjes lies

26 juni 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Fijn om te lezen erg bedankt voor uw review, wij zien u graag weer terug op de shop mvg het team FM Parfum Hanneke.

Prettige ervaring

Snelle reactie, luchtje wat ik ik bestelde bleek uitverkocht, toch een leuke verrassing tegenover gehad....dat gebeurt niet vaak, ik was aangenaam verrast kun je wel stellen..leuke ervaring...ga de volgende keer weer even neuzen op deze site.

24 juni 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review elke donderdag worden er nieuwe aanbiedingen op pagina 8 geplaatst. Graag tot ziens op de shop mvg het team FM Parfum Hanneke.

Heerlijke parfums voor een betaalbare…

Heerlijke parfums voor een betaalbare prijs. Supersnelle verzending en regelmatig leuke acties. Wat ook fijn is dat je eerst samples kunt bestellen en aan de hand daarvan je keus te maken. Ik ben zeer tevreden over Parfum-Hanneke. Een echte aanrader!

23 juni 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Heel erg bedankt wij zien u graag weer terug op de shop mvg het team FM Parfum Hanneke.

Ondanks dat er enkele negatieve…

Ondanks dat er enkele negatieve recensies zijn voor Parfum Hanneke, geef ik haar toch 5 sterren. Mijn ervaring met de winkel is zeer goed: topservice, snelle levering en goede FM producten tegen redelijke prijzen. Mijn advies voor parfumliefhebbers is om eerst de testers te bestellen en ze uit te proberen voordat je de items bestelt. Ik ben erg blij met mijn bestellingen - een echte aanrader!

19 juni 2021

Antwoord van Parfum Hanneke

Heel erg bedankt graag tot ziens op de shop mvg het team FM Parfum Hanneke.