Hallo, ik wou absoluut een parfum die ik nog niet kende, MiuMiu, deze is niet overal verkrijgbaar. Ik had dus een staaltje ontvangen in een bepaalde parfumerie. Ik vond de geur zo goed! De voordeli... Toon meer

"Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van Between Sheets bij Parfumania! De geur is heerlijk verfijnd en sensueel – precies zoals ik had gehoopt. De bestelling was snel en netjes verpakt, en de... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

ALLES IS VLUG GEVONDEN EN GEMAKKELIJK…

ALLES IS VLUG GEVONDEN EN GEMAKKELIJK TE BESTELLEN. BEN ZEER TEVREDEN. EN ZEER VLUG GELEVERT OP MIJN ADRES. MET VELE DANK EN IK GA ER VAN GENIETEN EN IN DE TOEKOMST NOG BESTELLEN WANT HEB EEN GEVOELIGE HUID EN DAAR HELP IK MIJ GOED MEE MET DIE ZEEP.
MVG MYRIAM DEBBAUT

1 april 2026

Mooi aanbod, goede prijzen

Mooi aanbod, aan interessante prijzen en een snelle levering. Ik ben een tevreden klant. Al heeft de lay-out van de webshop wel dringend eens een update nodig. Ook vond ik de zoekfunties en filters niet ideaal. Maar ik wist exact wat ik zocht, dus dat helpt.

21 februari 2026

Super snelle levering

Ik was verrasd door hoe snel mijn pakket geleverd werd. Ik heb het in de namiddag besteld en volgende dag lag het al voor mijn deur, zelfs geen 24u geleden. De prijzen zijn ook veeel goedkoper dan op andere websites!

6 januari 2026

Prachtige artikelen op de website, voor elk wat wils

Ik zocht last minute een geschenkje voor mijn kleindochter Alba, een 4-jarig prinsesje dat houdt van mooie kleedjes en daar hoort natuurlijk een lekker ruikend geurtje bij!!! Vandaar mijn keuze voor Parfumania, en wat een goede keuze. De dag na de bestelling, die heel eenvoudig ging, ontving ik het mooi ingepakt geschenkje thuis. Wat een mooie ervaring. Alles perfect verlopen, ik zal niet nalaten nog andere artikelen te bestellen. Bedankt!!!!!

18 december 2025

echtheid van producten kloppen en leveren zeer snel

koop al een tijdje bij parfumania en ben heel tevreden over de producten(zijn geen namaak) en de prijs is beneden andere sites waar ik vroeger ook al eens kocht en de producten mij niet zo bevallen (denk nep) en de service die parfumania levert op gebied van levering verbaasd mij hoe snel ze leveren vandaag besteld morgen in huis is wel degelijk zo

12 november 2025

Goed Product/ Goede Prijs/ Snelle levering

Ik vond deze site via Google zoekresultaten. Het product dat ik zocht boden zij het goedkoopst aan en hun uitleg was duidelijk. De procedure om te bestellen en betalen was eenvoudig. Het product werd goed verpakt en snel geleverd op het afhaalpunt van mijn keuze. Ik raad deze site aan.

22 oktober 2025

Parfumania "Een webwinkel zoals geen ander"

Website , zeer goed samengesteld, producten zeer goed voorgesteld en beschreven. De levertijd verrassend snel , mijn bestelling doorgezonden donderdag 4/09 om 17:10 u en goederen ontvangen op vrijdag ochtend 5/09 om 10:15 u. De verpakking stevig en verzorgd, en niet te vergeten zeer gunstige prijzen . Een aanrader voor iedereen.

5 september 2025