goedkoop en was blij dat ik mijn geliefde parfum voor eenredelijke prijs kon kopen, also voor de zeer veilige verpakking dat stelt me gerust voor de volgende aankopen
Ik zocht last minute een geschenkje voor mijn kleindochter Alba, een 4-jarig prinsesje dat houdt van mooie kleedjes en daar hoort natuurlijk een lekker ruikend geurtje bij!!! Vandaar mijn keuze voor P... Toon meer
"Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van Between Sheets bij Parfumania! De geur is heerlijk verfijnd en sensueel – precies zoals ik had gehoopt. De bestelling was snel en netjes verpakt, en de... Toon meer
Een beetje problemen gehad bij het inloggen van mijn bestaand wachtwoord. Enkele minuten nadien kreeg ik snel antwoord per e-mail. Nadien alles perfect verlopen zoals beloofd werd mijn pakje de vo... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Duidelijke website, vlotte bestelling, snelle levering
Duidelijke
Snelle levering ,de volgende dag 👍top artikel.aanrader om hier te bestellen
Snelle levering en originele parfums
Snelle levering en originele parfums. Zeker een aanrader.
Ik ben fan!
Zeer snelle levering, na de middag besteld en de dag nadien omstreeks 12.30u in huis. Zelfs een paar euro goedkoper dan ergens anders. Ik ben fan!
perfecte opvolging bestelling en snelle levering
Vlotte opvolging bestelling, snelle levering, correct product
Ik ben zeer tevreden over Parfumania
Ik ben zeer tevreden over Parfumania
Duidelijke keuze op de webwinkel
Zeer snelle levering
Hartelijk dank
Duidelijke website
Duidelijke website
Snelle levering, de dag na bestelling :-)
Aankoop bij parfumania
Goede verzending en uitstekend verpakt! Hier koop ik terug voor de juiste prijs!
Top!
Het was de 1ste keer dat ik via Parfumania een parfum bestelde. Tot nu toe kocht ik altijd bij Ici Paris of Douglas. Parfumania was goedkoper en ik wilde het wel een kans geven. Mocht het 1x tegenvallen op eender welk vlak, dan zou ik opnieuw bij mijn gekende winkels bestellen.
Ik was blij verrast dat mijn pakje vrij snel werd geleverd én op de dag die ik had gevraagd. Ook het tijdstip klopte!
Nieuwsgierig opende ik mijn pakket en naast mijn parfum vond ik ook nog een staaltje van een ander parfum. Dat vind ik altijd leuk omdat dat dan misschien mijn volgende keuze wordt.
Ik probeerde mijn geurtje onmiddellijk en het was geen namaak, maar de échte geur die ik gewoon ben.
Parfumania is dus op elk gebied een aanrader!
Dankjewel! :-)
De producten werden correct en snel…
De producten werden correct en snel geleverd.
Favoriete website
Zeer snelle verzending, duidelijke site met veel keuzemogelijkheden en goede prijzen.
Leuke attentie bij de bestelling.
Zal zeker en vast mijn favoriete adresje worden!
Nog nooit 1 probleem gehad
Ik bestel elke maand al jaren bij parfumania , soms 2 keer op de maand en ik heb nog nooit 1 probleem gehad.
Wat geweldig is , is de prijs, zo een enorm verschil, veel goedkoper als ergens anders.
Steeds goed verpakt en altijd een staaltje erbij.
Ik ben tevreden!
Pakketje was als beloofd de volgende dag thuis geleverd! Heel erg blij met mijn aankoop! Ik ga zeker en vast nog eens opnieuw bestellen
Zeer goede ervaring bij Parfumania. Snelle levering; woensdagnamiddag besteld, donderdagochtend geleverd. goede prijs-kwaliteitverhouding.
Het verliep zoals in de mail werd…
Het verliep zoals in de mail werd vermeld.
Was goed verpakt
Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd…
Vlot kunnen bestellen en vlot geleverd in een doosje op maat.
Snelle levering, juiste artikelen gekregen en nog eens aan de beste prijs. Ik bestel hier zeker terug !
Snelle levering goede prijs
Zeer praktische en duidelijke webshop!
Zeer praktische en duidelijke webshop. Bestelling verliep vlot met een perfecte aflevering volgens afspraak, top!