ik begrijp niet waarom deze webshop zoveel negatieve recensies krijgt. Mijn bestelde item is zoals aangegeven op de website binnen twee werkdagen verzonden en ze hebben geleverd wat ik besteld heb. Pr... Toon meer
Hadden zonder overleg een ander product gestuurd. Bij verzoek om retourformulier deed men moeilijk. Uiteindelijk op 2 februari een mail dat ze de retourzending hadden ontvangen en ik binnen 14 dagen m... Toon meer
Olie helemaal geblust en uitgelopen thuis gestuurd gekregen. Meerdere keren gemaild om dit terug te sturen maar weigeren de retour en terugbetaling omdat het aan Bpost ligt. Bpost zegt om contact op t... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Onbetrouwbare reviews en onbeschofte verkoper
Zijn klantenscore op de website is nep en als je een review op een product geeft met een kritiekpunt wordt deze niet geplaatst, die zijn dus niet te vertrouwen.
Ik wilde producten toevoegen aan mijn eerdere bestelling en had aan de telefoon gevraagd om deze vast te houden. Vervolgens wordt de bestelling alsnog verstuurd. Bij navraag zegt hij "sorry maar het was gister druk en daarom kan ik er niks aan doen". Ondanks mijn (al zeg ik het zelf) vriendelijke benadering is hij erg onbeschoft.
Infrarood kachel (ongebruikt) mag niet retour
Infrarood kachel besteld, wilde deze -ongebruikt- retourneren maar dat werd geweigerd. Het was zgn. een 'speciale bestelling', terwijl het een gewoon apparaat is. Dit staat vermeld, zei men, ja na een lap tekst van een A4 staat dat vermeld inderdaad.
Geen idee wat hier speciaal aan is, maar de service is erg klantonvriendelijk!
Unbetrouwbaar. Kan niet wereldwijd leveren …
Kan niet wereldwijd leveren zonder extreme vertraging. Onprofessionele, slechte klantenservice en weigerde me terug te betalen voor producten die ze niet hadden geleverd. Onbetrouwbaar. Ik raad je aan om elders te kopen en Parketenmeer te vermijden
Unable to deliver worldwide without extreme delay. Unprofessional, poor customer service, and refused to refund me for products they did not deliver . Untrustworthy. I recommend you purchase elsewhere and avoid Parketenmeer.
Erg slechte ervaring
Erg slechte ervaring. Producten die volgens de website op voorraad zijn, worden pas na weken geleverd. Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen. Het annuleren van de order wordt ondertussen door Parketenmeer botweg geweigerd.
Zeer klantonvriendelijk bedrijf
Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Bestelling op zich netjes, maar een dag te laat geleverd, maar ik wilde binnen de zichttermijn retourneren en kreeg daarop een nogal onvriendelijke reactie. Heb uiteindelijk maar niet geretourneerd omdat ik bang was dat de retour niet bevestigd zou worden. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.