Partyking.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varene kom raskt etter bestilling, og heldigvis var alt tilstede. Dessverre så mistenker jeg sterkt at transportøren har snoket på innholdet i pakken da denne var blitt åpnet unaturlig på ene siden... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjempe rask levering - dessverre er størrelsen ikke some forventet - det blir en retur sak. Det har vært en test ordre - jeg trenger egentlig 22 skilt for en event. Men "one size" er for lite for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker Partyking, mye moro og rare ting, også god kvalitet etter prisen. Litt treg levering sammenlignet med noen andre leverandører lenger unna, men dette er nok fraktselskapenes feil og ikke Partyki... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra og raskt pakket og levert videre til PostNord. De er det ikke mye pent å si om - manglende inf., treige. Jeg har enda ikke mottatt pakken.

Bedrijfsgegevens

1. Feestwinkel
  2. ook in
  3. Ballonwinkel
  4. Cadeauwinkel
  5. Kostuumwinkel

Geschreven door het bedrijf

Partyking er Nordens største partybutikk med alt du trenger for en vellykket fest. Vi har det nyeste og morsomste innen partytilbehør! Hurtig levering og lave fraktkostnader.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

619 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

«Oktoberfest»

Kjøpet, forsendelsen og produktet var vi godt fornøyd med. 😀

11 september 2026

Hei!

Så herlig å høre at dere er fornøyde med hele opplevelsen – fra kjøpet til levering og produkt! 😀🍻 Vi håper det blir en skikkelig vellykket Oktoberfest!

Rask og enkel handel

Rask og enkel handel. Det som var synd var at holdbarheten var veldig kort. Så får ikke brukt det jeg kjøpte

3 september 2026

Hei Camilla!

Så hyggelig å høre at handelen var rask og enkel! 😊 Synd at holdbarheten var så kort at du ikke får brukt alt du kjøpte. Takk for at du deler tilbakemeldingen med oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varer kom som bestilt, og var som på bildene

Null problem, varer kom som bestilt, og var som på bildene :)

16 september 2025

Hei Carina!

Så hyggelig å høre at alt gikk problemfritt, og at varene var akkurat som på bildene! 😊 Tusen takk for den fine anmeldelsen!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Veldig dårlig kvalitet

Veldig dårlig kvalitet. Kunne ha bestilt på Temu til en brøkdel av prisen

10 september 2026

Hei!

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det var leit å høre at du opplevde kvaliteten som dårlig og at produktet ikke svarte til forventningene.

Dersom det er noe feil med varen eller du ønsker å reklamere, kan du kontakte kundeservice på kundeservice@partyking.no. Kundeservice hjelper deg videre med saken.

Vennlige hilsener, PartyKing Crew 🎈

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og den varen jeg bestilte…

Rask levering og den varen jeg bestilte hadde høy kvalitet.

10 september 2026

Hei Jan Børge!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊
Festlig å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og kvaliteten på varen.

Akkurat slik det skal være!

Festlige hilsener, PartyKing Crew 🎈

Enkelt og greit!

9 september 2026

Hei Frode!

Enkelt og greit – akkurat slik det skal være! 😄 Tusen takk for fem flotte stjerner!

Godt produkt

Rask levering, meget godt pakket, godt produkt.

Hei Jan!

Rask levering, godt pakket og et produkt du er fornøyd med – det liker vi å høre! 📦😊 Tusen takk for den fine anmeldelsen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pakken kom aldri fram

Pakken kom aldri fram. Når jeg hentet pakken var det helt andre varer og et annet navn på pakken. Vil tro at dette er postnord sin feil, men ergerlig for det.

Hei Lene!

Dette beklager vi virkelig. Vi forstår godt hvor frustrerende det er å hente pakken og oppdage at den inneholder helt andre varer og står i et annet navn. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg videre med å undersøke hva som har skjedd.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For lite

For lite, trang

Hei Geir!

Så leit at størrelsen ikke passet som forventet og opplevdes for trang. Takk for tilbakemeldingen – den tar vi med oss videre.

Leveransen gikk fort

Leveransen gikk fort. Selve kokkehatten som jeg kjøpte var litt stor, men jeg bare tredde inn et elastisk strikk.

Hei Cecilie!

Så hyggelig at leveringen gikk raskt! 😊 Litt synd at kokkehatten var for stor, men kreativt løst med strikk – godt jobbet! 👩‍🍳✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke mottatt noen bestilling og…

Jeg har ikke mottatt noen bestilling og eventet dette ble bestilt til har allerede funnet sted.

Hei!

Det beklager vi virkelig. Vi forstår godt hvor frustrerende det er når pakken ikke kommer frem, spesielt når varene var bestilt til et arrangement som allerede har vært. Ta gjerne kontakt med kundeservice med ordrenummeret ditt, så hjelper vi deg videre.

snabbt og enkelt

4 september 2026

Hei Neda!

Raskt og enkelt – akkurat slik vi vil at det skal være! 😊 Tusen takk for fem flotte stjerner!

Bra!

Som forventet .. bra!

Hei Alice!

Så hyggelig å høre at alt var som forventet! 😊 Tusen takk for den fine anmeldelsen og fem flotte stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og høy kvalitet

Rask levering! Og produktene holdt mye høyere kvalitet enn forventet. Veldig positivt overrasket.

Hei Connie!

Så herlig å høre at produktene overrasket positivt og hadde enda bedre kvalitet enn forventet! 🤩 Og rask levering på toppen – det liker vi!

Rask og effektiv

Rask og effektiv kundeservice og sending av bestillingen

Hei Heidi!

Rask kundeservice og effektiv sending – akkurat slik vi ønsker at det skal være! 😊 Tusen takk for fem flotte stjerner!

Anbefales

Rask levering, god kvalitet på produkter, billig

Hei Andreas!

Rask levering, god kvalitet og gode priser – en kombinasjon vi liker! 😄 Tusen takk for anbefalingen og fem flotte stjerner!

Hei Helén!

Rask levering – akkurat slik det skal være! 🚚💨 Tusen takk for fem flotte stjerner!

Rask levering av varene.

Hei Hilde!

Så hyggelig å høre at varene kom raskt frem! 😊 Tusen takk for den fine anmeldelsen!

The size is very good

The size is very good, the tools themselves look good, delivery is fast

4 september 2026

Hi Donata!

Great to hear that the size was just right, the products looked good, and the delivery was fast! 😊 Thank you for the five stars!

Party on,

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.