Partyking.no Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varene kom raskt etter bestilling, og heldigvis var alt tilstede. Dessverre så mistenker jeg sterkt at transportøren har snoket på innholdet i pakken da denne var blitt åpnet unaturlig på ene siden... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjempe rask levering - dessverre er størrelsen ikke some forventet - det blir en retur sak. Det har vært en test ordre - jeg trenger egentlig 22 skilt for en event. Men "one size" er for lite for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker Partyking, mye moro og rare ting, også god kvalitet etter prisen. Litt treg levering sammenlignet med noen andre leverandører lenger unna, men dette er nok fraktselskapenes feil og ikke Partyki... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra og raskt pakket og levert videre til PostNord. De er det ikke mye pent å si om - manglende inf., treige. Jeg har enda ikke mottatt pakken.

Bedrijfsgegevens

1. Feestwinkel
  2. ook in
  3. Ballonwinkel
  4. Cadeauwinkel
  5. Kostuumwinkel

Geschreven door het bedrijf

Partyking er Nordens største partybutikk med alt du trenger for en vellykket fest. Vi har det nyeste og morsomste innen partytilbehør! Hurtig levering og lave fraktkostnader.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

626 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rask levering.

Rask levering.

30 juli 2026

Hei Anne!

Rask levering – akkurat slik vi liker at det skal være! 😄📦

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen!

produktene kom raskt

produktene kom raskt, og var iht. beskrivelsen. Dog noe store i størrelsen.

21 mei 2026

Hei Eirik!

Så hyggelig å høre at produktene kom raskt og at de var i henhold til beskrivelsen! 😄📦

Takk også for tilbakemeldingen om størrelsen – det er verdifullt for oss å få vite hva kundene våre opplever.

5*!!!

Fem stjerner!!!

30 juli 2026

Hei A.Non!

Fem stjerner – det blir vi skikkelig glade for! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😄

Tusen takk for den flotte anmeldelsen!

Bra innpakket post pakke

Bra innpakket post pakke. Ok rask levering. God pris

24 juli 2026

Hei!

God pris, rask levering og en pakke som kom godt innpakket – det er akkurat slik vi liker å høre det! 😄📦

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk feil ordre

29 juni 2026

Hei Zoey!

Det er leit å høre at du har mottatt feil ordre. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Ta gjerne kontakt med kundeservice på kundservice@partyking.no, så kan de undersøke hva som har skjedd og hjelpe deg videre med en løsning.

Takk for at du ga oss beskjed!

Rask levering

Rask levering, alt ser fint ut og alt jeg bestilte var med! 👍😊

28 juli 2026

Hei Kari!

Så hyggelig å høre at leveringen gikk raskt, at alt så bra ut, og at hele bestillingen kom frem som den skulle! 😄📦

Tusen takk for den fine anmeldelsen!

Hei Tore!

Rask og god service kombinert med rask frakt – det er musikk i våre ører! 😄🎉

Raskt levert

Raskt levert. Stod til forventningene

10 juli 2026

Hei!

Rask levering og et produkt som svarte til forventningene – det er akkurat slik vi håper det skal være 😄🎉

Rask levering👍

Rask levering og har alltid hvertfall det jeg treger til å piffe opp en bursdag eller en fest, alltid kjempe fornøyd med partyking

Hei Thor-Marthin!

For en herlig anmeldelse – det høres ut som Partyking har blitt en fast del av både bursdager og festligheter hos deg, og det setter vi stor pris på! 🥳🎉

Så hyggelig å høre at du alltid finner det du trenger, og at leveringen går raskt.

Tusen takk for de fine ordene og for at du fortsetter å handle hos Partyking!

Fikk raskt varen

Fikk raskt varen, greie briller til lav pris.

Hei Elin!

Rask levering, greie briller og en hyggelig pris – det høres ut som en god handel 😄🕶️

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Hei Runar!

Rask levering til en grei pris – det er en kombinasjon vi liker å høre om 😄🚀
Tusen takk for den fine anmeldelsen!

Storfornøyd 👍

Kjøpte en flaskeåpner med et perfekt utseende. Den hadde jeg i postkassen etter bare 3 døgn.

Hei Leif Tore!

Et perfekt utseende og rask levering – det høres ut som en flaskeåpner som traff blink 😄🎉

Så hyggelig å høre at den allerede var på plass i postkassen etter bare 3 døgn!
Tusen takk for den fine anmeldelsen.

Hej!

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😃👍 Det glæder os at høre, at alt levede op til forventningerne. Vi håber at se dig igen, når det er tid til næste festlige køb! 🎉✨

Festlige hilsener, PartyKing Crew 🎈

Rask levering

Rask levering, god pris ☺️

23 juli 2026

Hei Sousa!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! ☺️🎉 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og den gode prisen. Vi håper å se deg igjen til ditt neste festlige kjøp! ✨

Varene sto til forventningene

Varene sto til forventningene. Rask levering 👍

23 juli 2026

Hei Vera!

Så hyggelig å høre at varene levde opp til forventningene! 👍✨ Takk for den fine anmeldelsen, og ekstra gøy at leveringen var rask. Velkommen tilbake neste gang du skal skape litt ekstra feststemning! 🎉

Rask levering 🤩

Hei Anita!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤩 Det er alltid gøy å høre at leveringen var rask. Vi håper å se deg igjen når det er tid for neste feiring! 🎉✨

Yaaaaas King

Got all my things and delivery was SPEEDY. Excellent!

22 juni 2026

Hi Ingvild!

Yaaaas – we absolutely love hearing that! 🤩🎉 We're so happy everything arrived quickly and that you're pleased with your order. We look forward to helping you with your next party purchase! ✨

Best regards,
PartyKing Crew 🎊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpe 1,7kg panda lakris- og den kom i…

Kjøpe 1,7kg panda lakris- og den kom i en kjempestor kasse- godt innpakket i masse bobleplast og gråpapir-, den var så stor at jeg trodde alt var i 1 kasse….så jeg fikk den endelig med meg med hjelp fra butikken med tau å sånn 👍 men så kom jeg hjem- og da fikk jeg ei mld til fra dere…… der var resten jeg hadde bestilt - 1 meter penispute og en god og stor anorakk- -så den måtte jeg få naboen mm til å hente den- pga er nyoperert så jeg kunne ikke bare enda større pakke 😄ikke ville jeg pakke den ut heller , da det var 1m putepenis inni🫣😆 63 år så litt skamvett har en enda- lite sted her så folk har vel sett meg som 😝
Lærte at en bør vente på alle meldinger heretter 👍
Veldig fornøyd m alle varene, anorakken passa perfekt!! Penisputa er god å ha mellom føtene om natta 👍👍

Hei!

For en herlig anmeldelse – tusen takk for at du delte historien! 😄🎉 Vi måtte virkelig trekke på smilebåndet. Så godt å høre at du ble fornøyd med både lakrisen, anorakken og puten, og ekstra gøy at anorakken satt perfekt!
Vi håper du får mye glede av kjøpene, og ønsker deg riktig god bedring etter operasjonen. 💛✨

Festlige hilsener,
Partyking Crew 🎊

Hurtig

Hurtig, ordentlig og sikkert

Hei Kenneth!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🎉 Rask, ryddig og trygg handel er akkurat det vi ønsker å levere. Vi håper å se deg igjen neste gang det er tid for litt ekstra feststemning! ✨