PartyVikings Reviews 900

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte mine vare en torsdag og allerede fredag kunne de afhentes, det viste sig at der manglede to duge, jeg skrev en mail, efter ParyVikings åbningstid, men allerede dagen efter, før kl. 8, skr... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fungere super godt

Fungere super godt! Hurtig levering og så kundeservice.

17 april 2026

Hej Philippa,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at levering og kundeservice var ligesom det skulle være :)

Godt udvalg

God hjemmeside, med super fedt udvalg, og meget hjælpsomt kundeservice.

27 maart 2026

Hej Mikkel,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os :)

Super godt udvalg!

Hej Mads,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre du er vild med udvalget :)

God hjemmeside

Hej Oskar,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du synes om vores webshop :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg til gode priser.

Stort udvalg til gode priser.

Hurtig levering og alt lever op til forventning.

Hej Jonathan,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du har haft en god oplevelse med leveringen og at vi levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God bong bong bong bong bong bong bong…

God bong bong bong bong bong bong bong bong bong (sunget til Regnsangen fra Bamse og Kylling)

God kvalitetsvare, god hjemmeside, mere er der ikke at sige.

Bim bam DNUR

14 maart 2026

Hej Tale,

Tak for din gode anmeldelse. Håber i havde en fest :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe udvalg og fede produkter

Nem hjemmeside at navigere, med et stort udvalg og god support. De har alt man skal bruge til at stable en fed fest på benene.

Hej Jakob,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende hjemmeside og super god…

Fremragende hjemmeside og super god support fra folkene bag det hele. Intet mindre end fem stjerner kan gøre det⭐️

Hej Mikkel,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre at du synes godt om både vores webshop og support :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er personale der er klar på at hjælpe i telefonen, de hjalp mig med at planlægge hvad jeg skulle bruge til min fødselsdag.
God service 😊

4 maart 2026

Super god kundeservice

Super god kundeservice!

Virkelig behagelig og hjælpsom personale i deres kundeservice.
De hjælp hurtigt med spørgsmål omkring deres produkter.

Kan varmt anbefales

4 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds med mit køb

Jeg søgte en tjenerproptrækker til en rimelig pris og i en god kvalitet og design. Det bedste match fandt jeg hos PartyVikings. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Og så er der lynhurtig levering.

9 januari 2026

Hej Erik,

Tak for din positive anmeldelse :) Vi er glade for at du fandt din proptrækker hos os og at den samtidig var til en rimelig pris samt tilfredsstillende kvalitet og design. Godt at høre leveringen var hurtigt. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte pynt til vores årlige…

Jeg bestilte pynt til vores årlige firmafest med lidt kort varsel og ringede derfor til kundeservice og talte med Sophie. Jeg fortalte at vores kollegaer fra 12 forskellige lande kom til den årlige komsammen, tilbød hun at sikre vi fik vores ting i god tid. Oveni i dette kunne hun se at jeg ikke havde bestilt nok helium til de balloner der var centrum for pynten og hjalp mig med at bestille den rigtige mængde og derefter sende det nye ordrenummer til lageret for igen at sikre hurtig levering. Jeg er så lettet - sikke en service!!!

6 januari 2026

Hej Charlotte,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at Sofie lige kunne træde til hjælpe med mængden af helium til jeres firmafest. Tak for at dele din gode serviceoplevelse :)

PartyVikings

Lees meer over geverifieerde reviews.