Er meget svære at få i tale hvis man er utilfreds med en vare og forklarer hvorfor en vare opfører sig som den gør, som er helt ved siden af og hvis man returnerer en vare, er der også tavshed.. Nu... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har købt en trappe til min hund, da han døjer med at komme op i sofaen pga rygproblemer. Den var nem at finde i webshoppen og bestilling og levering fin. Produktet lever fuldt ud op til beskrive... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores lille hund skulle have en rampe/trappe til vores seng. Jeg har fået rigtig god rådgivning om jeg skulle vælge en rampe eller en trappe, så kan klart anbefale Pawpals.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte over 2 omgange en ortopædisk hundeseng, for at være helt sikker på mine hunde ville bruge den. Den første seng var dårligt nok pakket ud før den var taget i brug, derfor bestilte jeg en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til PawPals - din partner til alt det bedste for dit kæledyr! Vi er et dedikeret team af kæledyrsentusiaster, der brænder for at levere de bedste produkter og den bedste kundeservice til vores kunder. Vi tror på, at det at have et kæledyr er en berigelse af livet, og vi ønsker at hjælpe dig med at give dit kæledyr det bedste liv muligt. Vi forstår, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig, og derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment af produkter til hunde og katte. Vi tilbyder kun produkter, som vi selv ville bruge til vores egne kæledyr, og som vi ved, vil gøre en positiv forskel i deres liv. Vi ved, at det at handle online kan være en udfordring, og derfor har vi gjort det vores mission at tilbyde den bedste kundeservice og support. Vi vil altid stå klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb. Tak fordi du valgte PawPals som din partner til alt det bedste for dit kæledyr. Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr med alt, hvad I har brug for.
Contactgegevens
Drosselvej 4, 8210, Århus v, Denemarken
- Info@pawpals.dk
- pawpals.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har købt en pawpals ortopædisk…
Jeg har købt en pawpals ortopædisk hundeseng i Large. I følge størrelses guiden skulle den være anbefalet til hunde på 23 kg.
Jeg valgte den i large så min Keeshond som vejer 15 kg, kunne sprede sig lidt ud og ligge lige så lang hun er, som hun godt kan lide. Jeg målte også ud efter en anden pude hun har, efter de mål der står på hjemmesiden.
Jeg får den hjem og ser at den faktisk er for lille til hende. Hvilket jeg er meget skuffet over, da jeg troede at en hjemmeside med hundesenge i det prisleje havde en god vejledning.
Jeg giver 3 stjerner for at størrelseguiden er misvisende.

Antwoord van Pawpals.dk
Super fin info fra start til slut af…
Super fin info fra start til slut af min ordre.
Hurtig og fejlfri levering.
Troede jeg skulle hente den ved pakkepost, men den blev leveret ved min dør.
Min hund har taget godt imod sin nye seng og det ser ud til at den sover godt i den.
Personligt kunne jeg godt tænke mig at siderne var lidt mere fyldige.

Antwoord van Pawpals.dk
Meget hurtig ekspedition og…
Meget hurtig ekspedition og forsendelsen var hos mig to dage efter bestilling.
Vores hund elsker din nye hundeseng og den lever helt op til beskrivelsen.

Antwoord van Pawpals.dk
Synes ikke rigtig udseendet svarede til…
Synes ikke rigtig udseendet svarede til jetes billede...den er faktisk ikke ret pæn☺️ ( købte hundehule)
Men fin service fra jer mht køb og levering,det får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Pawpals.dk
Det er en god kvalitet på kurven
Det er en god kvalitet på kurven - og det var nemt og hurtigt at modtage den.

Gode produkter
God service. Er meget tilfreds med både dyrehårsrullen og pelsplejehandsken, som fungerer perfekt til at opsamle løse hår.

Antwoord van Pawpals.dk
Fik en super god hjælp af kundeservice…
Fik en super god hjælp af kundeservice om eftermiddagen 😀👍og allerede dagen efter ankommer der to hundekurve.
Det er hurtig service.
Og vi er meget tilfredse med kurvene😀😀😀

Min vare var desværre udsolgt
Min vare var desværre udsolgt
Fandt sammen med kundeservice en erstatning og varen blev sendt afsted samme dag.
Hurtig levering med PostNord
Alt ok

Antwoord van Pawpals.dk
Har ikke fået leveret varen endnu
Har ikke fået leveret varen endnu, og det det er 11 dage siden vi bestilte den

Antwoord van Pawpals.dk
God og reel oplevelse og hunden er…
God og reel oplevelse og hunden er meget tilfreds med sengen👍

Antwoord van Pawpals.dk
Super hurtig levering og varen lever…
Super hurtig levering og varen lever fuldt ud op til forventningen.

Antwoord van Pawpals.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.