Antwoord van Paw Studio EU
At Paw Studio, we specialize in creating unique, custom portraits tailored to your vision. Whether it's a beloved pet, a cherished family member, or any subject close to your heart, our talented artists bring your ideas to life.
Diepenveenseweg, 84 F7, 7413 AS, Deventer, 7413 AS, Deventer, Nederland

Antwoord van Paw Studio EU
besteld en betaald in November.. 5 emails , maar nog altijd niks ontvangen.

Antwoord van Paw Studio EU
Heel tevreden van mijn aankoop!
Verschillende malen hebben ze de tekening voor mij herdaan tot ik tevreden was 🙂!

Antwoord van Paw Studio EU
ik heb nog steeds niets ontvangen...enkel na een vraag en dagen later een preview gezien, en die zag er goed uit, maar ik heb tot nu toe NIETS

Antwoord van Paw Studio EU
Mooi portret goede service en precies wat je wilt

Antwoord van Paw Studio EU
Onlangs een canvas besteld voor onze dochter, van hun hond. Als mooie herinnering. Op tijd besteld, maar toen ik het binnen kreeg was het niet mooi. De foto zelf wel, maar helemaal scheef op het frame gemaakt, echt lelijk. Ik boos, dus meteen gemaild dat ik dit niet accepteerde. Kreeg vlot antwoord terug met excuses, en de mededeling dat ze het canvas opnieuw zouden maken en met een spoed levering zouden versturen. Ook nog als extra service 2 gratis digitale bestanden. Helaas was het canvas, door de postbezorging, niet op tijd voor mij, en dat heb ik nog laten weten. Ook gezegd dat ik wist dat zij daar niets aan konden doen, maar ik kreeg zoveel begrip en service! Ze hebben ook nog een flinke terugbetaling gegeven!! Ik vind van dit bedrijf dat ze echt enorm hun best doen om de klant tevreden te stellen. Dus een aanrader!!!

Antwoord van Paw Studio EU
Super geholpen en super tevreden super mooi zo blij mee

Antwoord van Paw Studio EU
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Paw Studio EU! Het hele proces was eenvoudig en professioneel. Ik hoefde niet meteen te betalen, en binnen 24 uur ontving ik een prachtig ontwerp van mijn huisdier. Ik kon zelfs revisies aanvragen tot ik helemaal tevreden was.
Het eindresultaat was fantastisch! De illustratie was van hoge kwaliteit en echt een uniek kunstwerk dat ik graag in huis laat zien. De bezorging was snel en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam bij al mijn vragen.
Ik zou Paw Studio EU zeker aanraden aan iedereen die een mooi en persoonlijk portret van hun huisdier of andere herinneringen wil laten maken. Absoluut de moeite waard!

Antwoord van Paw Studio EU
Paw Studio heeft uitstekend de karaktereigenschappen van mijn hond vastgelegd. Het proces was eenvoudig en de kwaliteit van het portret is uitstekend. Het wekt direct mooie herinneringen op. Bedankt aan het team!