Ik had een foutief bedrag van 1965 euro per ongeluk goedgekeurd. Gebeld met payconic: e-mail sturen met screenshot en probleem. Nooit wat van terug gehoord, gelukkig heeft de andere partij (zonder toe... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Triest hoe een voorheen goede app…

Triest hoe een voorheen goede app totaal waardeloos is geworden
App loopt bij zeker 1 op 5 klanten vast.
Je vraagt je ook af waarom Payconiq een klantendienst heeft, ze hebben slecht 2 antwoorden:
- ze zijn ermee bezig
- wij kunnen dat hier ook niet nakijken

3 november 2025

Waardeloos

Geheel akkoord met de revieuw van Pol Geurts hiervoor :
na de update cq downgrade werkt de app niet meer en kan ik niets meer betalen. In de nieuwe versie kan men idd niet meer betalen via de locatie 😒.(handig om telkens vanop een terras op een plein naar de overzijde van de straat naar bnnnen te lopen om daar een QR code te scannen 😣
Na 3 dagen zonder reactie op mail aan klantendienst; uiteindelijk zelf telefonisch contact gezocht (en na 2 x 30 min wachten verbonden😏) met helpdesk. Klassiek antwoord: alles verwijderen en opnieuw installeren ... Werkte dan nog steeds niet. Vervolg antwoord : dan zal het aan uw bank liggen. Bank gebeld "wij kunnen helemaal niets doen aan/in de Payconicq app". Hen opnieuw gebeld en toen opeens "ah ja er zijn wat problemen met de nieuwe toepassing, we werken eraan maar kunnen niet zeggen of en wanneer het opgelost geraakt".
Hopeloos amateurisme en aan het lijntje houden. Puur tijdverlies. Ik gooi de app eraf.

19 augustus 2025

De app.is geupdate,beter gezgd…

De app.is geupdate,beter gezgd gedowngrade ,onmogelijk bij betaling de winkels terug te vinden,in de vorige versie kon je bij betalen de winkels zien,en.betalen.zonder de qr code te scannen nu niet meer mogelijk,nergens terug te vinden is nu een waardeloze app.geworden

10 augustus 2025

Sinds kort kan ik geen nieuwe kaarten…

Sinds kort kan ik geen nieuwe kaarten meer toevoegen en bijgevolg de app niet meer gebruiken, wat uiteraard vervelend is. De FAQ-sectie op de website vraagt om enkele zaken te checken, en zelfs als je de antwoorden (ik heb alle checks gedaan) daarop letterlijk meegeeft in een mail naar de klantendienst, geven ze alsnog met een standaardmail dezelfde antwoorden/suggesties mee. Bereikbaarheid is een ramp... want die mail was al na 3x te proberen bellen en 1u aan de lijn te hebben gehangen als 'eerstvolgende' die geholpen wordt. Zeer spijtige zaak die klantendienst... verder vond ik de app voordien altijd prima, dus ik wacht op een passende oplossing...

2 juli 2025

Payconic 'support' schiet ferm tekort!

Payconic support meerdere keren gecontacteerd via email. Mijn mails worden duidelijk niet goed gelezen, ik blijf vragen krijgen terwijl ik hen de antwoorden reeds heb gegeven. Uiteindelijk vraagt Payconic me om enkele persoonlijke gegevens door te sturen zodat ze het probleem uitvoerig kunnen bekijken. We zijn 14 dagen verder en ik heb nog steeds geen antwoord.

19 december 2024

Ander en vooral beter

Als het ding werkt, is het fantastisch. Helaas werkt het even vaak niet, de installatie ervan is onnodig complex en bij problemen ben je helemaal gezien.

De app was geblokkeerd en ik moest alles her-installeren, na twee stappen kon ik niet meer voor- of achteruit want mijn gsm-nr was AL in gebruik ... als je zelfs zo'n zaken niet voorziet.

Ik mail nog een korte maar gedetailleerde uitleg naar de helpdesk. Krijg ik als antwoord terug "Kun je ons even het probleem uitleggen?"

Speel met iemand anders zijn voeten! Ik heb intussen een ander en beter alternatief. Doei!

9 december 2024

payconiq en coca-cola

met veel phoeha verkondigen ze op hun website dat Coca-Cola mobiele betalingen op automaten mogelijk maakt met Payconiq. Alleen werkt het systeem niet naar behoren. Payconiq haalt het geld van je rekening ook als de transactie niet doorgaat. Met andere woorden de klant heeft geen product en is zijn geld kwijt. Kassa Kassa voor payconiq en coca-cola ten koste van de hardwerkende mens.

21 augustus 2024

Trekt op niets

Trekt op niets. Itsme kennen ze niet, vragen foto van ID of rijbewijs én dan ook nog eens een selfie.

en het toppunt: De app loopt gewoon vast als je jezelf wil identificeren.

Beter mee stoppen op deze manier en een manier zoeken om met de bankapp altijd te betalen. Maar dat ga niet met die stomme QR-codes van hun.

Degoutant in deze tijden. Absolute waanzin op deze manier. Hoe moeilijk kan het zijn?

1 augustus 2024

Privacy nachtmerrie sinds 2023

Sinds een update ben ik ineens mijn kaarten kwijt in de app. Hele tijd de app van mijn bank gebruikt in de plaats, maar nu ik Payconiq terug wil toevoegen merk ik dat ze de Amerikaanse weg opgegaan zijn: je moet nu naast enkel je kaart, ook je bank linken. Daarin vragen ze toestemming om je transacties te zien van jouw bankrekening. Een privacy nachtmerrie. Welkom in de klarna-club zou ik zeggen. Ik krijg zelf niet de mogelijkheid enkel mijn bankkaart toe te voegen, je MOET je bank rekening « linken » lees: wij verlenen niet enkel een dienst, maar onze gebruikers worden nu ook het product. Neen dank je, delete, gedaan met deze kapitalistische zever.

23 juni 2024

Herinstallatie

Herinstallatie , Ik kocht een nieuwe GSM de installatie van Payconiq lukte niet meteen werd per mail duidelijk en vriendelijk geholpen . Erg content dat ik terug gebruik kan maken van deze App .

19 juni 2024

Zeer goede ervaring

Wegens aankoop van een nieuwe smartphone lukte mij het inloggen bij payconiq niet. Een telefoontje naar de klantendienst van payconiq was de enige oplossing. Hier werd ik heel vriendelijk onthaald en kreeg ik de nodige info waarom het bij mij fout liep om in te loggen. De persoon die mij te woord stond hielp mij door de volledige configuratie tot Payconiq in werking was. Geduldig en vriendelijk, mijn ervaring was dus meer dan 5 sterren waard. Nogmaals bedank aan de medewerker die mij verder hielp. TOP

11 maart 2024

Geen gehoor, geen hulp

Voorheen voor de particuliere versie uiterst tevreden. Nooit issues. Nu van bank veranderd en error bij particuliere hetinstallatie. Meerdere pogingen tot contact en krijg geen gehoor. Verder ook professionele diensten aangevraagd, maar al meermaals geen gehoord. Dit duurt nu 15 dagen, toch te lang voor een bedrijf van deze omvang, vind ik.

6 maart 2024

Grootste nest wat er is

Grootste nest wat er is, kan mijn betaling niet eens doen want ik moet een code eerst ingeven die ik via mail of gsm nr aan krijg en als ik deze code dan exact ingeef hoe ik em aankrijg dan is het ineens een foute code! Daar sta je dan mooi in de frituur zonder cash! Geen eten voor mij dus.

3 februari 2024

Via e-mail ontvang ik plots geen code…

Via e-mail ontvang ik plots geen code meer om de app opnieuw te activeren na slaapstand.
Na amper 2 pogingen moet ik steeds 24u later opnieuw proberen.
Geen reactie via e-mail. Via de telefoon te lange wachttijd.
Geen support dus bij probleem.
Ik heb de app tenslotte verwijderd omdat de app niets waard is. Betaal beter met cash geld dus.

22 januari 2024

bende luiaards

app, loopt vast van zodra je het opent bij het scherm "biepen, dat is mobiel betalen", het ergste van alles is dat dit probleem al meer dan 1 week zich voordoet. Verwijderen en opnieuw installeren haalt niks uit. Ze zouden beter stoppen en bancontact terug splitsen ! Betalen via de app van de bank zelf gaat wel

9 december 2023

Is dit jouw bedrijf?