zamówiłem u nich komputer, przyszedł w terminie 5 dni i jak miałem problem z podłączeniem to mi telefonicznie pomogli. zatem jak dla mnie ok
Lees wat reviewers zeggen
Brak realizacji opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem (telefoniczny jak i za pomocą email) nie istnieje. Telefony są nie odbierane a na wiadomości email nie ma odpowiedzi. Nie polecam zakupów w... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Computerwinkel
- Computer & laptop accessoires
- Computers en accessoires winkel
- Computer hardware fabrikant
- Softwarebedrijf
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sklep komputerowy PC FORCE. Komputery dla graczy Modding, Chłodzenie wodne, Gaming, Serwery i wiele więcej. Budujemy najwydajniejsze komputery na rynku
Contactgegevens
Polen
- pcforce.pl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Oszuści
Oszuści! Zamówiłem produkt i oczywiście nie dotarł. Poprosiłem o zwrot przedpłaty - oczywiście bez skutku! Ostrzegam Was!
OSZUŚCI
OSZUŚCI! Brak wysyłki zamówienia oraz telefon komórkowy milczy! Mam nadzieję że ludzie nie popełnią błędu i nie zamówią nic z tego sklepu! Na szczęście kupiłem tylko obudowę do komputera za 90 złotych, więc strata nie jest duża.
Bezczelnie oszukali mnie na ponad 10…
Bezczelnie oszukali mnie na ponad 10 tys. Sprawa zgłoszona na policję i do sądu. Obecnie walczę o zablokowanie strony ich pseudosklepu.
Zero kontaktu
Zero kontaktu. 14 dni i nadal zamowienie nie wysłane. Żenada. Ostatni zakup w tym sklepie! Prosto z Chin szybciej by bylo i taniej
Brak realizacji opłaconego zamówienia
Brak realizacji opłaconego zamówienia. Kontakt ze sklepem (telefoniczny jak i za pomocą email) nie istnieje. Telefony są nie odbierane a na wiadomości email nie ma odpowiedzi. Nie polecam zakupów w tym sklepie.
Do wszystkich, którzy są w podobnej sytuacji: nie odpuszczajcie tej sprawy. Zbierzcie wszystkie dowody zakupu oraz informacje o sklepie i udajcie się na policję w celu zgłoszenie przestępstwa. Nie można pozwolić żeby taki sklep istniał na rynku.
Oszuści.
Niestety. Oszuści. W styczniu wpłacona kwota na podzespoły do komputera. Informacja na maila o szczegółach zamówienia i na tym kontakt się kończy. Telefon wyłączony, chat głuchy na maile nie odpowiadają. Przestrzegam przed zakupami na pcforce.pl Sprawa zostaje zgłoszona do CERTu i policje.
Zamówiłam w styczniu chłodzenie do…
Zamówiłam w styczniu chłodzenie do komputera. Przysłali e-mail że zamówienie przyjęte i na tym się skończyło. Telefon milczy, na e-maile nie odpowiadają. Złożyłam odstąpienie od umowy i czekam na zwrot do końca lutego. Nie zamierzam tego darować (800zł) i składam doniesienie na policję. Przestrzegam wszystkich.
Oszuści
Oszuści i złodzieje, komputer za kilkanaście tysięcy, nigdy nie został dostarczony, działanie ze strony sklepu wyraźnie celowe, sprawa w sądzie wygrana, windykacja zapewne będzie trwała wieki. Nie kupujcie niczego w tym sklepie !!! Wszyscy powinni składać pozwy do sądu, nawet jeśli są to niewielkie kwoty. Żerują na tym, że ludzie odpuszczają kilka stówek i dlatego jeszcze istnieją.
ZŁODZIEJE!
Podobnie jak w inni, zostałem okradziony przez tych złodziei. Zamówienie złożone, pieniądze wpłacone, zamówienie nie wysłane i zero kontaktu.... Unikać bydlaków!
UNIKAĆ
UNIKAĆ!
Zamówienie złożone 13 Listopada. Do dziś (30.11.) brak kontaktu (tylko ściema o rzekomej planowanej wysyłce, która i tak nie miała miejsca), brak wysyłki towaru. Lepiej kupić w znanym sklepie.
zamówiłem nie dostałe a zapłaciłem
zamówiłem, zapłaciłem i towaru nie dostałem i zwrotu też- oszustka - nie polecam
Nie wysyłają towaru za mniejsze kwoty, nie oddają pieniędzy
Po 2 miesiącach oczekiwania na produkt który wg. strony był dostępny w magazynie napisałem do nich maila z prośbą o zwrot. Dziś mija 1,5 roku odkąd tego zwrotu nie otrzymałem (kwota ok. 200 zł).
Ten sklep to wałek. Nic tam nie kupujcie.
Jak w 2024r. taki sklep ma szansę bytu?! Gdzie jest UOKIK, skarbówka, systemy wydalania nieuczciwych sprzedawców z internetu? Wypadałoby utworzyć pozew zbiorowy na tą firmę krzak! U mnie zamówienie we wrześniu i trwa walka o zwrot kasy! Ludzie nie kupujcie tam, a najlepiej jedźmy na Gościnną 3 do Kalisza porozmawiać z właścicielką o prowadzeniu biznesu!
W sumie tak jak u osób poniżej
W sumie tak jak u osób poniżej, zamówienie złożone, ciąganie za nos, że niby wyślą, potem brak odzewu, telefon to mają dla picu. Naprawdę nie polecam. Mnie czeka niestety droga sądowa ( jeśli nic się nie zmieni). Ale Ciebie użytkowniku nie musi, NIE KUPUJ TAM NIC
Sklep PCForce to JEDEN WIELKI SCAM
Sklep PCForce to JEDEN WIELKI SCAM
TE 3 OPINIE od Adriana MARII I jakiegos microsoftu office to są konta przez firme xD
Przestańcie się pogrążać ja się dziwie że ktoś jeszcze się tym nie zajął pewnie karma wróci
Nie kupujcie bo zwrotu nie dostaniecie ;)
ten sklep to oszustkwo a Anna Grzonka…
ten sklep to oszustkwo a Anna Grzonka już powinna siedzieć w wiezięniu. zgałaszajcie sprawę na policję
Tragedia
Tragedia - OSZUŚCI.
Zamówiłem i zapłaciłem za kabel do karty graficznej - CableMod C-Series Pro ModMesh 12VHPWR na 3x PCI-e Kabel do Corsair - 60cm czerwony, ale nie został dostarczony. Po kontakcie email byłem informowany o rzekomej wysyłce, która nigdy nie doszła do skutku. Kasy też nie zwrócili DRAMAT.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.