PcMac Reviews 245

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kjøpte en Office pakke fra PCMAC. Det viste seg at jeg ikke trengte denne siden det lå en "lisens" på datamaskinen. PCMAC var hjelpsomme med tanke på å kansellere min ordre. har ingen problemer me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse for mig, at købe Microsoft Office, Home and Student for mac og så senere opdage, at jeg måske havde haft skyklapper på, udet jig nu så at der på skærmen stid “Ikke på lager”,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

betalte for lisens og fikk gyldig lisen asap. Det tok en liten halv time så var lisens filen på mail. La inn lisensen og fikk en feilmelding. Forstørret opp lisensfilen og så at jeg hadde feilskreve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lad os nu først se om varen overhovedet kommer frem ... Hej igen PcMac.dk Jeg er glad for at du besvarede min anmeldelse, og du har helt ret i at varen allerede var landet og var k... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Nemt tilgængelig webshop med et stort udvalg af software og en attraktiv balance mellem kvalitet og pris. Support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware. Vores ide med PcMac.dk har helt fra starten i 2012 været at skabe en enkel og nemt tilgængelig webshop med et stort kvalitetsudvalg af software samt en attraktiv balance mellem kvalitet og pris. Vores særlige kompetenceområde er support og forhandling af anerkendte computer softwaremærker, hovedsageligt Windows styresystemer, Microsoft Office, udvalgte Adobe produkter og Kaspersky sikkerhedssoftware. Vi udvælger produkter udelukkende efter egne interesse- og vidensområder og beskæftiger os alene med software og hardware af højt kvalitetsindhold, som vi selv kan stå inde for, selv har købt og afprøvet, og som vi ville købe igen, hvis vi stod i situationen. Ved køb af software hos os er du omfattet af en installations- og produktaktiveringsgaranti. Garantien betyder, at du har ret til at fortryde dit køb, tilbagelevere softwarelicensen og få din betaling retur, hvis det ikke indenfor 30 dage lykkes at installere og aktivere programmet på korrekt vis. Som del af garantien hjælper PcMac Servicecenter Hellerup forinden med at få installationen og aktiveringen af programmet på plads, hvis der er behov for det.

4,6

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bra feedback

Trots installationsproblem löstes allt på bästa sätt.

17 februari 2026

Antwoord van PcMac

Tack för din återkoppling! Vi beklagar de installationsproblem du upplevde, men är glada att höra att allt löstes på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig om du behöver ytterligare hjälp. Vi finns här för dig!

Önskar dig en riktigt trevlig helg. 😊

Vänliga hälsningar

aldt hvad godt

aldt hvad godt

2 februari 2026

Hej Kim

Mange tak for din feedback og de 5 stjerner. Det betyder meget for os, at du har været tilfreds med dit køb!

Rigtig god weekend 😊

Supergod support

Meget hurtig levering fra PcMac, og vi fik hurtig og meget effektiv support til installation.

18 december 2025

Hej Synne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god hjælp og service hos os.
Vi sætter stor pris på din feedback!

Rigtig god dag til dig og glædelig jul og godt nytår!😊

Hurtig levering 😊

20 oktober 2025

Hej Claus

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Du skal være mere end velkommen en anden gang!😊

Super delux👌 fik en opgradering

Super delux👌 fik en opgradering

17 oktober 2025

Hej Inuk

Mange tak for dine 5 stjerner og den positive feedback! Vi er meget glade for, at du er tilfreds med opgraderingen. Tak fordi du valgte os 😊

Rigtig god dag!

Windows 10

Mulțumit faptul ca au și varianta usb l la.windows 10 home sau cealaltă varianta iar asta da dovada ca voi mai lua de la ei mulțumesc

16 oktober 2025

Hi Tereanu,
Thank you so much for your review! We’re glad to hear that you were happy with the USB version of Windows 10 and that you’ll consider shopping with us again. We really appreciate your feedback! 😊

Best regards

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En pakke med Windows 10 med USB brikke…

En pakke med Windows 10 med USB brikke kom ikke fram til adressaten . Det er godt over to måneder uten å ha fått varen i posten . Dette er under all kritikk til PC Mac.

22 september 2025

Hej Knut

Vi beklager selvfølgelig at det ikke har lykkedes at få pakken frem.

Som du har været informeret om så blev første pakke væk undervejs med PostNord, og du fik 3 muligheder, som du kunne vælge imellem.

Du kunne enten får tilsendt en guide, så du kunne aktivere den nøgle vi har sendt til dig via elektronisk download, (jeg er med på at dette ikke var en optimal løsning, for så havde du sandsynligvis valgt at købe dette produkt i første omgang – men det kunne muligvis have fungeret som en løsning der kunne løse problemet hurtigt), eller du kunne vente på at vi sendte en ny pakke, eller om du ønskede dine penge retur.

Du valgte at vente på en ny pakke, og denne blev uheldigvis forsinket i tolden, og er efterfølgende blevet returneret til os af ukendte årsager. Det er selvfølgelig meget uheldigt at bege disse situationer ramme netop dig, og vi er virkelig kede af det.

I går tilbød vi dig igen at refundere dine penge, og informerede dig i samme omgang om at vi har taget konsekvensen af disse udfordringer og arbejder på at finde alternative leverandører til Norge, men det er desværre ikke noget man bare lige gør fra dag til dag, selvom jeg kan forstå på dine mails til os, at du mener det kan gøres på få timer.
Så igen vil jeg gerne opfordre dig til at sende os dine bankinformationer (navn på banken, IBAN og SWIFT kode), og så sørger vi for at refundere dine penge med det samme.

Vi er kede af at du haft haft en dårlig oplevelse med PcMac, da vi altid forsøger at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Martin
Kundeservice

Hei Per

Tusen takk for omtalen din!
Vi setter stor pris på at du hadde en god opplevelse med rask levering og prisane våre. Vi jobbar hardt for å tilby både kvalitet og god service til en rettferdig pris, så det betyr mykje for oss at du har lagt merke til det.

Ønsker deg en riktig fin torsdag! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjapt levert og nøkkelen ble aktivert…

Kjapt levert og nøkkelen ble aktivert uten problem.

11 september 2025

Hei John

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.
Vi er glade for å høre at leveringen gikk raskt og at aktiveringen av nøkkelen fungerte uten problemer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Ha en fin dag! :)

PCMAC

Hjælp og servicer

4 september 2025

Hej Karl

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback!

Rigtig god dag til dig 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billig programvare på usb stick.Enkelt…

Billig programvare på usb stick.Enkelt å bestille.

15 augustus 2025

Hei Jens,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det gleder oss å høre at du er fornøyd, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Ha en riktig fin dag! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uslåelig pris i forhold til andre…

Uslåelig pris i forhold til andre selgere av Windows. Sparte en tusenlapp på å kjøpe hos pcmac. Veldig fornøyd 😁

31 juli 2025

Hei Ove

Tusen takk for din fine tilbakemelding
Vi setter stor pris på det!
Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd, og ikke minst at du sparte en tusenlapp! :D

Vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

PcMac

Lees meer over geverifieerde reviews.