Det går hurtigt og let HVER gang jeg har brug for PentaBase, når jeg skal på arbejsrelaterede ture, og har brug for test og svar tæt på afrejse
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg skrev en anmeldelse om min oplevelse d 6. februar 2023. Jeg fik efterfølgende et respons på anmeldelsen samt en mail fra deres vicedirektør Allan Hauge hvor der kunne snakkes om evt kompensation f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super service i Kastrup afdelingen. Ingen kø som ved de offentlige testcentre. Kan varmt anbefales ved akut behov eller ved nødvendige flyrejser. Vil gerne fremhæve den unge kvinde, som foretog... Toon meer
PentaBase er en innovativ biotekvirksomhed med hovedsæde i hjertet af Danmark. Vi er specialister i udviklingen af in vitro-diagnostiske assays til real-time PCR-analyse med særlig fokus på detektion af SARS-CoV-2 og relaterede mutationer.
Petersmindevej 1A, 5000, Odense, Denemarken
Kritisabel service.
Jeg bookede "next-day"-service løsningen og blev herved, for en betaling på 390 DKK, lovet svar inden kl. 1200 dagen efter.
Første kritik er at Pentabase her tog munden for fuld og jeg selv måtte ringe 3 gange for at få svar.
Mit svar var positivt og jeg blev her lovet at de ville ringe om aftenen eller senest morgenen efter med svar på hvilken variant jeg havde og øvrig info ift. min situation. Dette skete ikke og jeg måtte igen selv ringe for at få dette svar.
Her fik jeg besked på at tidligere medarbejder havde givet forkert information og at jeg først ville modtage svar på disse ting efter op til en uge.
Her, 9 dage senere, venter jeg stadig spændt på opringningen.
Kort sagt slet ikke pengene værd - mit råd er at folk er tålmodige og benytter sig af den gratis udgave som bliver tilbudt ved testcentrene.
Godt nytår!
Betale 800 for svar på 4 timer og fik svar efter 6 timer. Ikke helt tilfreds med det
Virkelig en god oplevelse! Havde tid til pcr test i Kastrup, og mødte op tidligere end booket. Samtidig super nervøs og utryg men den sødeste kvindelige medarbejder som var på arbejde, var så forstående og sød og professionel, og det blev simpelthen en rigtig rar og tryg oplevelse. Jeg håber dine overordnede sætter KÆMPE pris på dig, for det fortjener du!
Hurtig venlig kompetent ekspedition med hurtigt svar
Pentabase medarbejder giver fantastisk venlig og effektiv service med svar på test hurtigere end jeg bestilte. Svar på få timer - fantastisk :)
Lees meer over geverifieerde reviews.