Pergolux Norge Reviews 238

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En pergola med super kvalitet og en trygg leverandør! Pergolaen ble bestilt rett før fellesferien og ble levert rett etter. Pergolaen ble trygt levert på gårdsplassen og monteringen gikk greit med m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god hjelp fra Deni. Svarte på alt eg lurte på og veldig positiv og hyggelig samtale om mitt prosjekt. Anbefaler Pergolux!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har hatt Pergolux innglasset utestue 3x4 m nå i noen 2år. Veldig fornøyd! Men plutselig en dag sprakk den ene glassdøren opp i tusen biter, uten å ha fått noen spesielt påkjenning. Jeg sendte en henv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

5. Tuinmeubelwinkel

Info over Pergolux Norge

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til PERGOLUX!

PERGOLUX er et kvalitetsmerke fra Norge. Et stilig design, utmerket kvalitet og en overkommelig pris gjør vår pergola med lamelltak til et unikt produkt.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fantastisk service fra Deni 👍

18 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Deni Karimov ga en svært god…

Deni Karimov ga en svært god kundeopplevelse. Han var hjelpsom gjennom hele prosessen og leverte god service fra start til slutt. Han fremsto som blid, imøtekommende og svært på tilbudssiden. I tillegg var han både respektfull og seriøs i sin kommunikasjon. Alt i alt en selger som gjør det enkelt å føle seg trygg og godt ivaretatt. Anbefales.

18 april 2026

Veldig fornøyd med service hos Pergolux

Veldig fornøyd med service hos Pergolux
Må med dette nevne navnet Jamie, hun er helt fantastisk. 1 tlf inn , så var alt på stell.
🤩

1 april 2026

Hei!

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så flott å høre at du er fornøyd med servicen og at Jamie kunne hjelpe deg raskt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.💐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra opplevelse med god service

Veldig bra opplevelse med god service og hjelp fra Deni Karimov for spørsmålene jeg hadde rundt min bestilling av perogla!

31 maart 2026

Hei,

Tusen takk for de fine ordene!💫

Vi er glade for å høre at Deni kunne hjelpe deg, og at du hadde en god opplevelse med bestillingen av pergolaen din. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusen takk til for suverent service

Tusen takk til Deni K for suverent, raske og detaljert service.
Jeg hadde behov for en del mindre komponenter og den var håndtert eksemplarisk 👍

31 maart 2026

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at Deni kunne hjelpe deg raskt og grundig 🚀

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og er glade for å høre at alt gikk så bra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god oppfølging fra selger på en lørdag!

Veldig god service på telefon fra Deni Karimov. God respons på spørsmål angående modellen vi gikk for.
Håper resten blir like bra!
Mvh Martin

28 maart 2026

Hei Martin,

Tusen takk for de fine ordene! Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse med Deni, og at du fikk tydelige svar på spørsmålene dine. 🎉

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og håper resten av opplevelsen blir like bra.

Norge beste kundeservice

Norge beste kundeservice! 👍

30 maart 2026

Hei !

Tusen takk! Vi er veldig glade for å høre det og stolte over å kunne levere en så høy standard på kundeservicen vår. Din tilfredshet betyr mye for oss! 🎉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ryddig bestillingsprosess og svært hyggelig kundeservice.

Bestillingsprosessen var svært ryddig og kundeservice ved Deni Karimov var svært hyggelig.
Vi gleder oss til vi mottar Pergola’en 😊

Antwoord van Pergolux Norge

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🎉

Vi setter stor pris på det og skal sørge for å videreformidle beskjeden til Deni. Vi er glade for at du hadde en positiv opplevelse, og håper du får mye glede av pergolaen når den kommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk rask og hyggelig hjelp

Fikk rask og hyggelig oppfølging når jeg trengte hjelp med å bestille en reservedel. Jeg slapp til og med å betale!

19 maart 2026

Antwoord van Pergolux Norge

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! ⭐

Vi er veldig glade for å høre at du fikk rask og hyggelig hjelp, og at vi klarte å overgå forventningene dine. Det betyr mye for oss å vite at du er fornøyd med oppfølgingen!

God service

10 maart 2026

Hei!

Thank you very much for your feedback , we really appreciate it and wish you a wonderful spring.

The team at Pergolux ⭐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk god hjelp av Demi Karimov til å få…

Fikk god hjelp av Demi Karimov til å få tak i reservedeler til min Pergolux S1.

Antwoord van Pergolux Norge

Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp!

Tusen takk for din tilbakemelding , vi setter stor pris på det og ønsker deg fortsatt mye glede av din pergola.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte min pergola i dag over…

Jeg bestilte min pergola i dag over tlf. Super service, hyggelig og imøtekommende selger på alle mulige måter.

Hei !

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Vi setter stor pris på at du valgte oss, og det gleder oss å høre at du opplevde god service. Vi ønsker deg masse glede med din nye pergola!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god oppfølging fra flere selgere…

Veldig god oppfølging fra flere selgere i Pergolux. Rask og effektiv respons på spørsmål angående de forskjellige modellene og ikke minst god kunnskap om produktene de tilbyr. Vil trekke fra Georg og Keni som meget dyktige. Meget fornøyd. Mvh Ørjan Kønig S3 med ekstra utstyr.

24 februari 2026

Hei !

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer! 🙏

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og skal sørge for å videreformidle den til teamet vårt. 🌟

Vi ønsker deg en fantastisk vår og håper du får mye glede av produktet! 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god personlig service og…

Meget god personlig service og oppfølging.

23 februari 2026

Antwoord van Pergolux Norge

Tusen takk for de fine ordene!

Vi setter stor pris på at du verdsetter vår personlige service og oppfølging.
Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele din erfaring. 💛
Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og oppfølging!

19 februari 2026

Antwoord van Pergolux Norge

Tusen takk for at du delte din opplevelse! 🌟 Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for å høre at du er fornøyd med service og oppfølgingen. 🙌

Kjøpte ny Pergolux for 3 år siden

Etter vår tidligere anmeldelse tok Pergolux kontakt med oss for å følge opp saken. De har tilbudt å hjelpe oss med å skaffe nye screen-vegger til vår Pergolux, selv om disse ikke lenger er i produksjon.
Vi opplevde dialogen som ryddig og imøtekommende. Nå har vi mottatt leveransen slik det ble avtalt og vi takker Pergolux for proff oppfølging og leveranse.

Tidligere innlegg:
Kjøpte Pergolux for 3 år siden. Nå får vi beskjed om at de ikke lager utstyr til modellen vår lenger. Skal vi virkelig måtte kjøpe ny pergola for å få en screen-vegg?

Anbefales ikke hvis du forventer oppfølging, reservedeler eller mulighet for oppgraderinger i kort fremtid.

2 februari 2026

Antwoord van Pergolux Norge

Tusen takk for vurderingen og for at du tok deg tid til å samarbeide med oss 😊

Vi er veldig glade for at vi fant en løsning som fungerte for deg.

Vennlig hilsen,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.