Perleshoppen.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her får man ting til gode priser

Her får man ting til gode priser, god vejledning og hurtig levering.
Der er spændende tilbud og god variation af udvalg.
Og en flink hilsen når man handler der igen 👍

27 februari 2025

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det er altid rart at få at vide at man udfører et godt stykke arbejde :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service i top og lynhurtig levering

Vi skulle have en speciallevering, hvilet gik super nemt og med kyndig hjælp og vejledning. Super serviceminded og hjælpsomt personale. Vores ordre var tilmed lynhurtigt fremme. Stor anbefaling herfra.

27 januari 2025

Hej Clara,

Tak for den fine anmeldelse.
Service er vores "mellemnavn" ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udvalg og service i den høje ende.

Tilfredshed I top ved at handle i shoppen. Der findes et bredt udvalg af hobbyartikler og det opfylder mange ønsker. Bliver man i tvivl om noget, så besvarer shoppen yderst hurtigt dit spørgsmål via mail (som endda var i en weekend).
Pris, kvalitet og forsendelse er mindst lige så fin som service. Jeg kan kun anbefale at handle hos Perleshoppen.

6 januari 2025

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse, og jo, nogen gange kan vi godt finde på at svare i weekenden også. Når vi lige har tid til det :-)

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, dag til dag op til jul er fremragende. Varer som beskrevet, og til en rimelig pris. Hermed anbefalet til alle som måtte læse dette.

Sven

20 december 2024

Hej Sven,

Tak fordi du gav dig tid til at give så fin en anmeldelse her i den travle juletid :-)
God jul til dig og dine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste sted at handle smykkeprodukter

Det er bare super varer. Let at bestille. Super hurtig levering. Altid en fornøjelse at åbne pakken. Det bedste sted at handle smykkeprodukter

5 december 2024

Hej Nanna,

Tak for "roserne". De varmer i en kold tid :-)

Kun topkarakter herfra

Kun topkarakter herfra. Trods lille fejl i første bestilling, blev det rettet lynhurtigt og har lige hentet det manglende. Tusind tak for grinet da jeg ringede. Glædelig jul. Og husk det er 10********** i får.

6 december 2024

Hej,

Tak i lige måde, og tak for den fine anmeldelse.
Og en rigtig glædelig jul til dig og dine :-)

Kanon service

Jeg manglede en lille æske i min bestillingen, hvilket virksomheden ikke kunne vide, da jeg tænker det er en fejl fra deres leverandørs side. Jeg skrev en mail og fik med det samme svar omkring at de gerne ville sende den. Virkelig god og hurtig service. SÅ tilfreds.

5 december 2024

Hej Carina,

Jo, du har ret, det var en fejl fra leverandøren, og vi fik det jo løst
nemt og smertefrit for os begge :-)
Glædelig jul til dig og dine.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service, men automatisk tilmelding af reklamemails

Havde et problem med min ordre fra sidste uge, men fik lynhurtigt svar, og fik tilsendt en ny vare.

Desværre blev jeg tilsyneladende automatisk tilmeldt reklamemails, hvilket trækker ned.

Edit til svar: Marketing cookies burde ikke tilmelde mig jeres bestsellers mailingliste.
Desuden har jeg ikke rørt ved cookie indstillinger. Jeg har blokkeret for de fleste cookie popups/banners, så jeg ser slet ikke opfordringen til at rode med cookie indstillinger - og man skal acceptere cookies før de må sættes, så den vinkel er forhåbentlig ikke relevant. :)

8 november 2024

Hej Morten,

Tak for din positive anmeldelse.

MEN..... vi har ikke automatisk tilmeldt dig reklamemails. Det må vi ikke.
Så du har nok bare "rodet rundt i" at acceptere marketings cookies m.m. ved
dit første besøg på shoppen, og du kan bare afmelde dig igen i bunden af mailen :-)

Kun godt at sige-…

Kun godt at sige- altså fra bestilling til jeg kan hente pakken- går kun få dage. Udvalget er stort. Så er yderst tilfreds med at handle der. Og min pengepung elsker at jeg kan få ægte sølv til mine øre. Tak og sender jer gode ønsker.

2 november 2024

Hej Ditte,

Vi er glade for at du kan lide at handle hos os.
Det er altid rart med tilfredse kunder :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode perler til gode priser

Gode perler til gode priser. Hurtig levering. Har handlet der to gange og handler der gerne igen.

6 november 2024

Hej Mie,

Tak for din positive anmeldelse. Du er altid velkommen igen.

Varerne kom hurtigt

Varerne kom hurtigt, og ingen problem med at få en ny, da den sendte var defekt.

11 oktober 2024

Tak for din positive anmeldelse.
Glad for at kunne hjælpe.

Kan i sende hurtigst muligt!?🤞

Kan i sende hurtigst muligt!?🤞

Jeg kom med en forespørgsel til Perleshoppen om de kunne sende hurtigt, da det var en hastesag. Det kunne de godt og jeg stod med varen i hånden på under 24 timer. Det er bare god service. 🤗 Kan kun anbefale Perleshoppen.

25 september 2024

Hej Maria,

Tak for din positive anmeldelse.
Glad for at kunne hjælpe så hurtig.
Det er jo ikke altid det kan lade sig gøre :-)

Super positiv førstegangsoplevelse

Havde brug for nogle små bøtter til at organisere nogle foam tips med, og efter at have søgt nettet tyndt, fandt jeg endelig en løsning jeg var tilfreds med hos Perleshoppen. Skyndte mig at klikke 70 bøtter hjem.. og dagen efter kunne jeg hente dem i nærboxen. Mega lækkert :-) Så NU skal jeg igang med at organisere!

20 september 2024

Hej Kristina,

Det var da skønt at vi lige havde det du skulle bruge :-)

Flotte smykkedele

Hurtig levering og smukke vare

12 augustus 2024

Hej Birgit,

Jeg er glad for anmeldelsen og at du er tilfreds :-)

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser, hurtig fragt.

1 augustus 2024

Hej Anne,
Tak for din positive anmeldelse.
God start på weekenden :-)