Perleshoppen.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering og varen lever op til forventningen.
Jeg havde glemt noget i min første ordre, og lavede derfor to i træk. De lagde selv begge ordrer i samme kasse, så jeg sparede fragten på den ene.

19 juli 2024

Hej Anita,

Tak for din positive anmeldelse.
Jo, vi var heldige med at det kunne nås at samle dine 2 ordrer :-)
Det er ikke tit vi er så heldige.

Hvis der kunne gives 6 stjerne, gav jeg det

Nu har jeg bestilt ved dem et par gange, og hver gang er de bestilte varer kommet i løbet af ingen tid, den ene gang var der knap nok gået 24 timer før jeg modtog pakken 👏🏻
De bestilte varer har været lige præcis som vist på hjemmesiden, med meget konkurrence dygtige priser.
Vil helt klart blive min go to webshop for lignende varer i fremtiden.

26 juni 2024

Hej Julie,

Jo, vi prøver at afsende ordrerne så hurtigt som muligt.
For det meste lykkes det for os, selvom der altid kan komme et eller andet i vejen.
Vi er glade for at have dig som kunde og er også glade for at du kan lide vores varebeskrivelser :-)
Du er altid velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering!

Super god service og hurtig levering!
Har været så tilfreds at jeg har bestilt flere gange indenfor kort tid.

17 juni 2024

Hej Simone,

Det glæder mig at du er tilfreds med servicen.
Vi gør os altid umage for at glæde kunderne, og mange gange lykkes det ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste service jeg har oplevet! 😄

Jeg havde bestilt tre typer bogstavperler, men jeg havde ikke lagt mærke til, at den ene slags var i en anden størrelse end de andre. Heldigvis opdagede Helge fra Perleshoppen det og ringede til mig for at tjekke, om det var med vilje. Han fandt de rigtige perler til mig, og da den præcise størrelse ikke var på lager, sendte han begge slags. Det er helt fantastisk service!

Jeg har allerede lagt min næste ordre.

15 juni 2024

Hej Trine,

Tak for din fine anmeldelse.
Jo, det var lidt heldigt at jeg opdagede det, og at vi fik en
næsten perfekt løsning ud af det :-)

Manglende dele

Jeg modtog hurtigt min ordre, men der manglede nogle perler, jeg skrev til kundeservice og allerede næste dag var der kommet svar og de manglende perler var sendt afsted, god service og hurtig levering :)

12 juni 2024

Antwoord van Perleshoppen.dk

Hej Josefine, Vi har ikke modtaget nogen mail fra dig. eller fra en med navnet Josefine. Vi svarer normalt inden for 24 timer og mange gange hurtigere.
Gider du lige at skrive igen? Brug venligst info@perleshoppen.dk eller brug kontakt formularen på hjemmesiden til at skrive på. Ikke svare på ordrebekræftelsen, da vi så ikke ser den :-)

Tilføjelse:
Tak for din opdaterede anmeldelse. Det lykkedes jo i sidste ende at få løst
"vores" lille problem :-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Reklamer reklamer

Jeg kom til at handle der en gang.
Han har svaret. Det er ikke hans skyld. Det er de cookies der laver marketing. Nu vil han slå dem fra automatikken manuelt. Tak for det.👍👍👍👍👍

10 juni 2024

God kundeservice

Modtog min ordre virkelig hurtigt, dog manglede der en del af den. Dette var dog intet problem, og fik hurtig tilbagemelding på mail, og fik sendt den manglende del. Super service og gode produkter!

4 juni 2024

Hej Laura,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Jo, vi plejer at løse vores småfejl ret hurtig.
Ingen grund til at trække sådanne fejl i langdrag :-)

Meget tilfreds

Meget tilfreds, har handlet flere gange. Altid godt hver gang.

4 juni 2024

Hej :-)

Tak for din positive anmeldelse.
Du er altid velkommen igen :-)

Hurtig afsendelse

Jeg stod og skulle bruge samle led til knækket persienne kæde og fandt dem hurtig hos Perleshoppen.
De var hurtig til at få sendt ordren, så her handler jeg igen.

22 mei 2024

Hej Peter,

Tak for din positive anmeldelse.
Jeg er glad for at kunne hjælpe og du er velkommen en anden god gang.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

10 mei 2024

Hejsa,

Vi gør vores bedste og er selv rigtig glade når det lykkes :-)
Det gør det så også i de fleste tilfælde.

Modtog en defekt ravlygte

Modtog en defekt ravlygte. Kundeservice svarede med det samme og sender en nu retur. God service og hurtig levering

9 april 2024

Velbekomme :-)

Fantastisk service

Modtog en pakke med kun 1 ud af 5 ting jeg havde bestilt, men også flere ting jeg ikke havde bestilt.
Bliver ringet op af perleshoppen.dk, som undskylder og sender de ting, jeg mangler samme dag.
Jeg fik derudover lov til at beholde de forkerte varer.
Næste dag kom min pakke med de ting jeg manglede + et sæt øreringe i gave.
Det er knageme god service.

8 maart 2024

Hej Birgithe,

Tak for roserne.
Er glad for at det hele "flaskede" sig i sidste ende :-)
Der var lidt stress i mit hoved, når der nu var byttet lidt rundt på varer
fra 2 forskellige ordre.
Det var en ny pakkepige der lige havde været blevet lidt "forvirret" :-)

Fantastik service!

Fantastik service!
Jeg bestilte lidt forskelligt, og fik noget elastik snor som bare sprang. Jeg kontaktet dem og fik svar inden for omkring 3 timer, og fik en ny helt gratis! Virkelig søde og nemme at kontakte. Faktastik hurtig levering.

8 februari 2024

Hej Matilde,

Mange tak for din super positive anmeldelse.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse :-)

VERDENS BEDSTE SERVICE

VERDENS BEDSTE SERVICE!
Jeg købte en UV-Lygte som drillede lidt. Jeg ringede derfor til der kundeservice. Hvor de beklagede og sendte en ny med det samme uden spørgsmål. Den nye UV-Lygte lå i min pakkeboks dagen efter! Kan KLART anbefale

9 februari 2024

Hej Nicolai,

Tak for din fine anmeldelse.
Jo, det gik hurtig med at få ekspederet din reklamation.
Nogen gange, når det lige passer ind i dagligdagen, er vi heldige
med at klare det samme dag :-)

Fantastisk service
Ringede tirsdag eftermiddag fordi de havde noget jeg skulle bruge inden weekenden. Så for at være sikker på det kunne nå frem. Han, ejeren fortalte mig at jeg bare kunne bestille og det ville blive afsendt onsdag. Her til morgen onsdag får jeg så en besked om, at postnord har informationen om en pakke fra netop denne shop. 5 min senere får jeg en besked om at jeg kan afhente pakken i min shop. Det er da service til UG!!!!! Tak for handlen vender 110% sikkert tilbage.

10 januari 2024

Hej Lene,

Jamen det glæder mig at det gik så hurtigt, og at
du så kunne få det til weekenden.
Nogen gange er vi altså dygtige, eller heldige ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelhen den bedste online shop!

Simpelhen den bedste online shop, til kreatosser som mig! De har mange vare- af god kvalitet!
Og sikke en god kundeservice og mega hurtig levering! Kan kun anbefale!!!!

30 december 2023

Hej Rikke,

Mange tak for din positive anmeldelse.
Det glæder mig at du er tilfreds.

Godt Nytår til dig og dine :-)

Sikke en fantastisk kundeservice

Sikke en fantastisk kundeservice. Hurtigt svar på henvendelser og yderst god service! Så absolut ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ værd!

5 december 2023

Hej Maria,

Tak for de 5 stjerner.
Det er nu så rart når ens service bliver værdsat :-)
God Jul til dig og dine.,