Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer
Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.
Linde Allé 8, 6400, Sønderborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ingen problemer med ordre, den kom hurtigt og uden problemer.
Dog ærligt at returnering er på egen regning… det vil for mig koste 65kr at returnere min bestilling, og dermed næsten hvad jeg har givet for den i første omgang.

SÅ fantastisk!
Hurtig forsendelse, og gav kæmpe glæde! Er så glad for alle mine fine ring, super kvalitet, og lige til at gå til! Helt sikkert IKKE sidste gang jeg handler hos jer!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Jeg har flere gange handlet hos Perleshoppen, og jeg er aldrig blevet skuffet. De har et dejligt stort sortiment på webshoppen,og de forskellige kategorier er overskueligt opdelt, det gør det nemt at søge og bestille. Hvis jeg (en sjælden gang) har haft brug for at reklamere over en vare, har det ALDRIG været et problem. Jeg vil til hver en tid vælge at handle der, servicen er i top, varerne er 100 % i orden, priserne er yderst rimelige og forsendelsen hurtig og effektiv.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Helt vildt dejlig service!
Havde desværre glemt en fødselsdag og skulle derfor virkelig bruge hurtig ekspedering, hvilket jeg i den grad fik. Perleshoppen kan 100% anbefales!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Bestilte nogle sortiments bokse 2 af dem havde skader og tænkte meh nu skal jeg bøvle med det men nej tog nogle billeder og skrev en mail ikke noget problem der blev sendt 2 nye og havde dem dagen efter så bestil i trygt hos dem jeg bestiller helt sikkert igen!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Super duper webshop. Stort udvalg og gode produkter. Lynhurtig modtagelse. Havde dog købt nogle ferskvandsperler som jeg synes skuffede lidt i kvalitet. Jeg har aldrig modtaget dårlige/skuffende varer. Så jeg kontaktede Helge der anerkendte at der havde været et "dårligt" parti imellem. Så jeg skulle ikke returnere perlerne, dem kunne jeg bare beholde. Og beløbet blev straks refunderet til mit kort. Det er virkelig god service. Jeg har handlet på Perleshoppen siden 2018.
Eneste minus er at det er "dyrt", fordi jeg bestiller alt for meget :D Jeg er simpelthen afhængig

Antwoord van Perleshoppen.dk
Gode priser, lækre varer og hurtig levering. Har købt 2 gange, kan virkelig anbefale.
- Dana

Ekstrem hurtig levering.
Bestilte onsdag aften og havde mine varer fredag formiddag.
Varerne stemmer overens med billeder i Webshoppen.
Eneste minus er at webshoppen er svær at overskue og søge i.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Bestilte mine varer fredag, sen eftermiddag. Fik besked fra Post Nord at min pakke var forsinket, hos dem, lørdag. Om mandagen var min pakke klar i pakkeboksen.
Individuelt indpakket vedhæng og perler. SÅ dejligt!!

Antwoord van Perleshoppen.dk
Tak for en behagelig samtale i telefonen, efter jeg havde købt varer, som jeg desværre måtte
returnere igen.( var ik forretningens skyld )
Intet problem …. Sagde den flinke mand med den hæse stemme i telefonen, og jeg fik en god og behagelig samtale, og et pænt farvel med smil i stemmen …. Flink mand .. -👏 kan kun give
5 store stjerne for SUPER fin kundeservice fra jer …
🌟🌟🌟🌟🌟
Tak … jeres kundeservice er helt i top, og jeg vil til enhver tid anbefalde jer til andre, og selv vende tilbage igen, som kunde. 🤩
Bedste hilsner Liselotte C.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Skøn kundeservice og skønne varer :)
Lynhurtig levering og perler i dejlige farver og god kvalitet.
Det virker som et sted, der virkelig meget går op i at have glade kunder og yde en god service.
Jeg fik tilsendt en masse perler og får først tid til at åbne det hele efter et par uger. Her opdager jeg, at en af perleæskerne desværre er i stykker. Jeg sender et billede af den søndag formiddag og én time senere ligger en besked fra PostNord om at en pakke er registreret til mig. Og en sød mail med besked om, at en ny er på vej - uden at jeg behøver sende den ødelagte retur. Tirsdag er nye perler - og de fineste ørering! - landet i en pakkeboks.
Virkelig god oplevelse - det er helt sikkert herfra, jeg køber perler i fremtiden. Skud ud til Helge fra kundeservice! :)

Antwoord van Perleshoppen.dk
Det er længe siden at jeg har fået voksen-skældud, ikke desto mindre fik jeg det idag, af Helge fra Perleshoppen.dk
Jeg har bestilt en vare igår aftes, hvor jeg kort tid efter - vi snakker minutter senere, annullere min ordre og lægger en ny med det korrekte indhold. Jeg sender en mail til deres info-mail om annulleringen, som der står i deres regler man skal.
Idag får jeg besked om at pakken er pakket og klar til afsendelse - både den ordre, der er forsøgt annulleret og den nye. Jeg skynder mig at skrive en mail igen i håb om at pakken ikke er indleveret til omdeling.
Her får jeg besked om at man ikke kan annullere en ordre, hvis man lægger denne om aftenen.
Det tænker jeg ikke kan være rigtigt og svare retur at jeg i følge lovgivningen har lov til at annullere en ordre og jeg derfor vil lade være med at hente pakken, så den blot kommer retur igen.
Svar hertil lyder følgende:
"Så du forlanger at man sidder klar til at læse mails i døgnets 24 timer?
Er det det du siger?
Og nu prøver du at skubbe skylden for din egen fejl over på os?
Er det der vi er nu?"
Tak for den klump i maven, og behovet for at advare andre mod denne type kundeservice....

Antwoord van Perleshoppen.dk
De havde sent mig den forkerte ting og hi skrev til dem. Vi fik svar samme dag, de lod os beholde tingen de sendte og gav hvad jeg bestilte 5/5

Antwoord van Perleshoppen.dk
Fremragende service, fik forkert varer leveret, skrev til dem, og vupti i løbet af få dage fik jeg mine varer👌som jeg iøvrigt er glad for.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👏👏

Antwoord van Perleshoppen.dk
På grund af fejl på hjemmesiden fik jeg en forkert vare leveret. ringede til Helge og forklarede fejlen.
Helge så straks fejlen og har sendt den rigtige vare
kvit og frit og jeg kunne bare beholde den forkerte vare.
Det er da bare verdensklasse og fremragende kundeservice der vil noget. Handler helt sikkert her igen.
Tusind tak Helge og god sommer.
John Jensen.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Flotte (billige) produkter og supergod service! :)

Antwoord van Perleshoppen.dk
Virkelig fine produkter, mega god kundeservice udover det sædvandlige & bare alt i alt en god oplevelse 💪
Helge var så flink at lave en speciel ordre & dét er altså bare det ekstra som gør at butikken her fortjener 5 stjerner🤩

Antwoord van Perleshoppen.dk
Hurtigt og effektiv levering og rigtig gode priser.
Derudover oplevede jeg en yderst rar mailkorrespondance med Helge.

Antwoord van Perleshoppen.dk
Super hurtig levering af de fineste perler. Nem og overskuelig hjemmeside, hvor jeg med lethed fandt hvad jeg skulle bruge. Vender helt sikkert tilbage.