Perleshoppen.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik! Jeg har købt en masse forskelligt fra Perleshoppen og kan sige, jeg har været utrolig tilfreds hver eneste gang. Alle sager holder godt, og der er god service, når man har brug for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt nogle magneter hos Perleshoppen, men DAO havde desværre lavet en fejl under fragten. Jeg kontaktede Perleshoppen, og jeg fik hurtigt et venligt svar tilbage. De beklagede selvom fe... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis du hader reklamer skal du ikke handle der bare en eneste gang. Selvom du ikke har sagt ja tak til nyhedsbreve bliver du overdænget med hans reklamer på mail. Jeg kom til at handle der en gang.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lagt en bestilling og fik leveret 2 dage efter. Alt gik smertefrit og ved et spørgsmål via mail fik jeg rimeligt hurtigt svar. Vil gerne anbefale perleshoppen.dk til hobbyfolket :) Kun é... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alt til hjemmelavede smykker. Smykkesnor, perler, vedhæng, gaveposer og æsker, smykkestativer m.m.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe service og fulde af løgn

Jeg bestilte elastisk smykketråd og fik nylontråd. Da jeg henvendte mig til jer, opførte Helge sig arrogant og ubehøvlet over mail og sagde jeg tog fejl. Helge … kunden har altid ret. Husk det, jeg burde ha tjekket jer ud herinde først. Så anbefaler ikke denne shop!

De link du refererede til er altså også hel galt.

20 april 2023

Hejsa,

Jo, kommunikation er en svær en.
Du havde jo købt elastisk nylon, men glemte lige at fortælle, at den du havde fået ikke var elastisk. Så det var en fejl på vores lager,
Du skrev bare at du havde fået nylon og det var o det du havde købt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte noget lim Og nogle perler da jeg…

Købte noget lim Og nogle perler da jeg modtog pakken var der hul på limen. Skrev til jer og hurtig modtog jeg en ny lim . Så kun 👍👍 herfra .

2 maart 2023

Hejsa,

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig hurtigt :-)

Fremragende service

Jeg købte en masse forskellige perler, som alle bortset fra en levede op til forventningerne. Jeg kontaktede shoppen telefonisk i forhold til den sidste, og her kvitterede Helge med at give mig pengene tilbage for denne.

Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos perleshoppen

16 februari 2023

Hej Daniel,

Tak for de pæne ord.
Du skal da være velkommen til at kigge "forbi" en anden god gang.

Sælger vare fra SHEIN

Jjeres smykkestariver/smykkeholdere kan købes på den udenlandske hjemmeside SHEIN!
Et rigtig godt eksempel er er “jeres”

Smykkestativ til øreringe "Guld" med træsokkel. 29 cm
Den sælger i til 175 kr.
Den originale som bliver solgt på hjemmeside SHEIN, koster 74,46kr
Fuldstændig samme model og udseende. Så i tager simpelthen lige 100kr mere for den vare. Svineri simpelthen .. 9 uf af 10 af af jeres såkaldte smykkestativer er fra SHEIN. Tænker umiddelbart at rigtig mange af jeres vare som i sælger, er hapset fra SHEIN.
Og jeg tænker ikke, at sådan en stor forhandler kopiere lige netop jeres ting.
Fair nok hvis i skal sælge andre forretningers vare, men så skal prisen da også være i nærheden af den originale pris og ikke langt over!! Så er det vel bedrageri og snyd ???

23 februari 2023

Opdatering:
Brugeren har ikke reageret på vores forespørgsel på flere oplysninger.

Hejsa,

LOL. Magen til uvidenhed skal man da lede længe efter.

1. Jeg kan jeg se på din anmeldelse at du ikke aner noget om hvordan en forretning drives.
2. Vi skal jo både lægge Moms og told på varerne. Det skal du ikke som privatperson. de 74,46 du snakker om, ville for os blive til ca. 100,-. Når vi så "tjener" 75,- skal vi betale Moms af dem + Skat så der ville være ca. 50,- tilovers til lønninger, strøm, varme, husleje m.m.
Helt klart at det er snyd og bedrag. Lol
2. Vi handler absolut ikke hos SHEIN, da de er alt for dyre i forhold til vores indkøbspriser ;-)
3. Du burde ikke udtale dig om noget du ikke har forstand på.
4. Kontakt et supermarked og "brok" dig over at de f.eks. køber en liter mælk til 5,- og sælger den til 12,- :-)

Superb!

God service, hurtig forsendelse og lige de specielle varer som man står og mangler, og som normale hobby forretninger sjældent ligger inde med. Tak herfra. 🙂👍
- Chris.

15 februari 2023

Hejsa,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores sortiment :-)

Elendige produkter

Elendige produkter, og kvaliteten er bare for ringe, jeg blev nærmest svinet til af min kæreste og fik at vide at det var de klammeste øreringe hun nogensinde har set i sit liv 😭

14 februari 2023

Antwoord van Perleshoppen.dk

Øhhhh? Kan ikke se at du er kunde hos os. Vi sælger heller ikke øreringe, men kun smykkedele til dem der selv laver smykker, så som ørekroge, ørestikkere og andre smykkedele til hobbyfolket.

Opdatering:
Brugeren har ikke reageret på vores forespørgsel på flere oplysninger.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering og lige præcis det jeg havde bestilt 👍

2 februari 2023

Hej Steffi,

Nørgleringe

Købte nøgleringe med kæde ved dem, og da jeg skulle bruge dem 1½ måned efter de var bestilt og opdagede at 2 ud af de 50 manglede en ring, blev der straks sendt nye til mig.

Rigtig god service og hurtig levering.

16 december 2022

Hej Kasper,

Godt at det lykkedes og at du er tilfreds :-)

Glædelig Jul til dig og dine.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god priser, pakket godt sammen. Ikke sidste gang jeg kigger på jeres side.

7 december 2022

Hej Kathryn,

Det glæder mig at du er glad for vores måde at håndtere tingene på.
Det er jo aldrig let at gøre alle tilfreds, uanset hvor meget man prøver.
Du er altid velkommen igen :-)

God Jul til dig og dine.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode priser, men underlig kundeservice

Jeg har i dag brugt noget tid på at lægge en masse gode varer i kurven, som jeg egentlig synes, har nogle fornuftige priser.
Da jeg så kommer til kurven, og der står jeg skal betale 42 kr. i fragt, undrer jeg mig, når jeg lige har lagt varer i kurven til +400 kr, da jeg kan se, at alle andre konkurrenter tilbyder fri levering over 300 kr.
Jeg skriver så en mail til Perleshoppen for at høre, om der mon ikke er gratis fragt.
Jeg får et ret ubehøvlet svar tilbage fra Helge, at "vi har ikke fri fragt overhovedet." Jeg tænkte, at det var lidt mærkelig skrevet, når du man er en online virksomhed, der lever af sine kunder. Da jeg så tjekker trustpilot, kan jeg godt se, at kundeservicen ikke er helt i top. Jeg bryder mig personligt ikke om at handle et sted, hvor man har behov for at svine sine kunder til, som jeg kan se der sker i kommentarerne herinde. Jeg ville overveje, at begynde at respektere sine kunder en anelse mere ;-)

Jeg er spændt på hvordan kvaliteten af min ordre er, når den kommer frem. Det kommer til at afgøre, om jeg vil handle på Perleshoppen igen.

11 oktober 2022

Hej Astrid,

Jo, måske skulle jeg have brugt et andet ordvalg da jeg svarede dig. For mig er mit svar "Vi har ikke fri fragt overhoved" en kort, klar besked i en travl hverdag, der på ingen måde burde kunne opfattes negativt.

Vedr. fri fragt og vores begrundelse for ikke at tilbyde det, kunne jeg skrive en længere smøre, men jeg ser ingen grund til at "forsvare" vores forretningspolitik.

Vedr. "at svine vore kunder til" så svarer jeg altid i samme "stil/tone". "Lige for lige" synes jeg er fair.

Og selvfølgelig respekterer vi vore kunder og behandler dem på samme måde som de behandler os.

Nå, nok om det :-)

Jeg håber at du bliver glad for de ting du har bestilt til, i de fleste tilfælde, en hel del lavere pris end vore konkurrenter der tilbyder fri fragt :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perleshoppen har mega god service

Perleshoppen er mega god.
Bestilte og varen kom og de lavede en feberredning for mig.
Kan kun rose for god service - de kan noget i Sønderborg
Mojn!

4 oktober 2022

Hej Thomas,

Jo, nogen gange lykkes det os at lave en "feberredning" trods en travl hverdag :-)
Er glad for at kunne hjælpe dig og tak for din positive anmeldelse.

Mojn fra

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Øreringes farve holder rigtig dårligt

Jeg var rigtig glad for mit køb indtil jeg opdagede, at de guld-farvede creoler jeg havde brugt til at lave øreringe, nu er helt slidt af i farven efter en enkelt dags brug. Dem kan jeg så ikke bruge igen.
Jeg har købt flere af dem, hvilket jeg nu fortryder.

3 oktober 2022

Hej Amanda,

Jeg er sikker på at øreringene ikke fejler noget og farven ikke bliver slidt af. Det er nærmere en misfarvning på grund af ydre faktorer, så som sved, cremer, lotion, håndsprit, medicin eller andre ting man har på huden.

Vi sælger 1000 vis af disse øreringe og desværre har nogle ganske få kunder problemer med misfarvning. Mest fordi de ikke bliver behandlet/brugt korrekt.

Men som sagt, er det ikke noget der ligger ved smykkets belægning.

Søg evt. på YouTube hvordan du beskytter og rengør uægte smykker:

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og rigtig god kvalitet

Hurtig levering og rigtig god kvalitet, hjemmesiden var ikke for flashy og dejlig nem at finde rundt i. Perleshoppen kommer i favoritterne og det bliver ikke sidste gang jeg køber her fra, også var priserne også Mega gode ift. Hvor meget man får med og kvaliteten!

29 september 2022

Tak for din positive anmeldelse.
Det glæder mig at du er tilfreds og synes godt om hjemmesiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, produkter og kort leveringstid

Jeg er imponeret over jeres service, produkter og leveringstid. Jeg bestiller gerne igen via jeres hjemmeside.

16 september 2022

Hej Johanna,

Tak for din positive anmeldelse.
Det glæder mig at du værdsætter vores service, og du er altid velkommen igen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god hjemmeside med masser gode…

Super god hjemmeside med masser gode perler og andre smykketing med hurtig fragt.
Har bestilt der fra nogle gange, og er altid tilfreds.

18 augustus 2022

Hej SIlje,

Tak for din fine anmeldelse.
Det varmer.

Bare min mening

Jeg har ikke selv prøvet at handle her, men jeg synes, at det er utroligt uprofessionelt og ubehøvlet at sidde og svine sine kunder til i disse kommentarer i stedet for at prøve at forstå, eller hjælpe dem. Jeg havde måske tænkt mig at handle her, men ikke efter at have set, hvordan de behandler deres kunder.

14 augustus 2022

Hej Annika,

Vi tager vores svar fra samme "skuffe" som anmeldelserne kommer fra. Så de kan ikke blive anderledes.

Vi er også meget taknemmelige for at du ikke vil handle hos os.

Hold jeg lang væk!!!

Hold jeg lang væk. Sælger falske varer.
Min søde datter har brugt 700 kr af hendes lommepenge til at købe glasperler og tråd hos perleshoppen.dk
Men hun ef grædefærdig og et blevet så grundigt snydt. Perlerne er simpelt hen ikke rigtige glasperler, måske er de af glas men de er ikke indfarvede glasfarve men malede glasperler og farven kan på nogle af perlerne gnides af med fingrene, den går simpelthen af af sif selv. Vi Jan smide for 700 kr. direkte i skraldespanden.
Den slags kan man ikke sælge og kalde dem bedste kvalitet glasperler. Det er så forargeligt, jeg er sjældent blevet snydt med falsk varedeklaration i sådan en grad.
Ingen bør købe ved dette firma. Du kan simpelthen ikke regne med at de varer, de har på deres hjemmeside, er hvad de giver sig ud for. Fup!

Jeg har selvfølgelig sendt fotodokumentation af de indfarvede perler og hvordan far en går af når man rører ved dem i en mail til firmaet, billeddokumentation som jo ikke kan lægges her på trustpilot og efter en udsædvaneligt ubehagelig mail om at jeg spreder udokumenteret løgn, har han indvilliget i at lave en reklamation på varerne og tage dem retur.
Og bortset fra den virkelig ubehagelige tone i korrespondancen er jeg tilfreds med en reklamation. Og firmaet må vel så viderebringe klagen til producenten af perlerne. De lever ikke op til forventet standart for glasperler.

13 juli 2022

Antwoord van Perleshoppen.dk

Hvordan kan du tillade dig at sprede så mange løgne. Stort set hver sætning indeholder en løgn eller en påstand der må stå for din egen regning.

Opdatering:
Det er dig der startede med at være MEGET ubehøvlet. Ord som fup, falske varer, falsk varedeklaration er fuldstændig udokumenterede påstande der er meget tætte på injurier.
Når vi nu har solgt 1000 vis af de perler du nævner til lige så mange kunder igennem årene, uden en eneste klage - kun fra dig, så er det nok på tide at du vender blikket indad og kigger lidt på om det kunne tænkes at farven går af på nogle af dem fordi det er noget du har på hænderne? Håndsprit, creme eller lignende?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtaget defekt vare og lavet…

Modtaget defekt vare og lavet reklamation. Fik blot mail om at det åbenlyst var min fejl eller nogen lavede fis med mig. Taget billede af defekte nåle to dage efter modtagelse, men åbenbart stadig min fejl. Virkelig en ubehagelig oplevelse med ubehøvlet korrespondance.

29 juni 2022

Antwoord van Perleshoppen.dk

Lidt usselt hvordan man kan lade sin egen uvidenhed gå ud over andre. Varen var ikke defekt men du kunne åbenbart ikke finde ud af at bruge den korrekt. Sjovt nok kan 100 vis af andre kunder godt.

Fine varer

Fine varer, ligesom forventet. Oh hurtig leverinh

21 juni 2022

Hej Mona,

Det glæder mig at du er tilfreds, og tak for anmeldelsen :-)