Uppskattar att det här är hundmat som produceras i Sverige med lågt klimatavtryck. Prenumerationstjänsten är riktigt smidig, lätt att justera och utan bindningstid. Min hund har älskat smaken på båd... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hittade Petgood när jag letade efter något som kan lindra min hunds öroninflammation. Visade sig att insektsbaserad mat är grejen, både hunden och katten äter det nu och mår fint. Dem älskar maten! Ja... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag ger fodret åt alla mina tre Chinese cresteds. Valpen får valpfoder, vuxna får vuxenfoder och veteranen får senior. Superbra kundservice som hjälper till med alla ens frågor och fantastiska erbju... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Petgood
Hundarna mår jättebra och magarna håller sig i form. Jättenöjd med att prenumerera och få fodret hemkört.

Antwoord van Petgood
Toppenbra foder. Perfekt avföring. Glansig och fin päls. Pigg och glad hund. Praktiskt med prenumeration; fodret levereras till dörren.

Antwoord van Petgood
Mat som mina hundar mår bra av. Alltid smidiga leveranser och trevliga vid kontakt.

Antwoord van Petgood
Bra med leverans till dörren och hundarna mår toppen 👍

Antwoord van Petgood
Jag har två labradorer som älskar Petgood och är dessutom fantastiskt fina i magen. Den ena av hundarna var tidigare alltid lös i magen och vi provade olika foder men hon blev inte bättre tills vi bytte till Petgood, nu är hon alltid bra i magen.

Antwoord van Petgood
Prenumererat på Petgoods kattmat i flera år nu och är otroligt nöjd. Katten har älskat hårdmaten sedan dag ett, för att inte tala om mjukmaten och kattgodiset. Det finns inget annat kattgodis som vår katt älskat så mycket!
Att katten gillar det så mycket och att det dessutom är bra för miljön känns nästan för bra.

Antwoord van Petgood
Snabb & pålitlig leverans. Utmärkta & omtyckta produkter.

Antwoord van Petgood
Fantastiskt bra och klimatsmart med proteiner från insekter. Detta är framtiden eftersom djuren verkar må bra av det. Jag har två katter och en hund.

Antwoord van Petgood
Min hund älskar maten från petgood. Han har alltid varit känslig i mage men nu har han byggt upp bra tarmflora, har jättefin mjuk päls och är full av energi. Bra för matte att fodret är bättre för miljön också!

Antwoord van Petgood
Min hund tål varken kyckling, nöt eller lamm så dessa produkter är perfekt för honom. Han äter gärna topping, godis, kex och tuggben. Så skönt för matte att hunden kan äta trygtt utan allergiska reaktioner och få i sig näring. Leverans till dörren är ochså ett plus. / Marley och Maja

Antwoord van Petgood
Mat som min hund verkar må bra av. Snabb och trevlig kundservice. Smidigt med prenumeration och hemleverans. Superbra att man kan lägga till tuggpinnar,mjukmat,tillskott m.m. i sin leverans. Nöjd!

Antwoord van Petgood
Mina hundar har ätit foder från Petgood i ett par års tid nu. Till och med min kräsna Shiba äter det ff med god aptit. Magarna är perfekta och de är fina och hull och päls. Kan varmt rekommendera detta foder!
/Ulrica

Antwoord van Petgood
Min hund chihuahua har blivit så bra i magen och han tycker det smakar gott.

Antwoord van Petgood
Best food ive tried for both dogs and cats. I raised my labrador puppy (now 1 year old) on Petgood and we get compliments on how soft his coat is. He has grown perfectly and healthy. We rescue cats and have fed over 20 cats petgood and we are very happy with the results. We use both the wet and dry foods as well as the treats.

Antwoord van Petgood
Förutom bra mat och belöningsgodis till både hund och katt som båda älskar och mår bra av, så är det otroligt smidigt att prenumerera på hund- och kattmaten. Jag har fri frakt hem till dörren med ca 30 kg foder var tredje månad. Det är enkelt att ändra leveransdatum och innehåll, lägga till och dra ifrån, ändra storlek etc. - Och när jag haft frågor om produkter, förpackning, leverans eller transportör så är kundtjänsten jag mejlat till den bästa tänkbara! De svarar snabbt, ger relevant information och fixar och rättar till på ett riktigt trevligt sätt!

Antwoord van Petgood
Eftersom det svårt att veta hur mycket min Ziggy äter varje dag är det bra att det är enkelt att ändra leveransdatum i prenumerationen utan massa krångel. Viktigast av allt är såklart att Ziggy gillar maten. Jag är vegan men katter är rovdjur och kan tyvärr inte leva på grönsaker så jag intalar mig att insekter är det närmaste man kommer vegetarisk kattmat. Hälsningar Matte Ewa

Antwoord van Petgood
Vi har gett vår bernedoodle Petgood sen vi fick hem honom som valp. Han äter med god aptit och mår toppen på alla sätt. Det kändes så skevt att skaffa ett husdjur att vårda och älska, och sen mata det med andra (lika intelligenta) djur som lidit i köttfabriker. Vi är så glada för Petgood 🌻

Antwoord van Petgood
Hundarna tycker om torrfodret och mjukmaten ..
Magarna är bra 👍

Antwoord van Petgood
Lätt att ha och göra med t ex vid leverans skada ersätter de direkt.