Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste pris på nettet og lynhurtig levering. Dertil utrolig god service, da der efter levering manglede en del af ordren - det blev rettet op med det samme, og der var en lille hilsen med for at bekla... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eminent kundeservice Bestilte en foderspand fredag aften men af en eller anden grund blev der lagt 2 bestillinger. Jeg skulle have haft ringet til kundeservice her mandag 8.30 når de åbnede, men... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very positive experience with Petland. I purchased a plant-based cat litter, and to my surprise, when the order arrived, they sent me a generous gift of cat food samples, which were not part o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt kattegrus 😻 Jeg er meget tilfreds med både produktet og den service jeg har oplevet indtil nu. Jeg har købt varianten med bærduft, og det virker rigtig godt. Der er ingen lugt he... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi er din pålidelige samarbejdspartner inden for foder til hunde, katte, kaniner og gnavere. Vores sortiment tilbyder førsteklasses ernæring til dine kæledyr, der understøtter deres trivsel og velvære.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og hurtig kommunikation pr

Fin og hurtig kommunikation pr. mail og hurtig levering 👍

6 oktober 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du have en god oplevelse hos os. Vi forsøger altid at være lynhurtige på tasterne😉

Altid super hurtig levering

Altid super hurtig levering - lige til døren

13 oktober 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for anmeldelsen - vi er glade for, at alt gik som forventet😊

Levering

Tak for hurtig levering

15 oktober 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for anmeldelsen - og selv tak, vi er glade for at det levede op til forventningerne😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering. Sendte en prøve på kattemad med.

30 september 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os - og vi håber smagsprøven faldt i god jord😉

12 september 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at alt forløb som ventet😊

Hurtig og præcis levering

11 september 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os😊

4 augustus 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os😊

De bedste hilsner fra Tobias🐾

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og god kundeservice🙏

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os🐾 Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden gang😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt og hurtig levering plus at…

Super nemt og hurtig levering plus at produkterne er rigtig gode for mine hunde 🐾🐾

5 september 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos os😊 Og dejligt at høre, at hundene også synes godt om produkterne😉

Altid i orden

1 september 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du er tilfreds med dine oplevelser hos os😊

Hej Petland

Hej Petland.
Lørdag den 30. August købte jeg hø på 2 kg og noget millamore premium badding på 10kg, I har godt nok lukket i weekenden men I sendte da rigtig hurtigt mandag da jeg åbnede og fik det så i dag og der er ingen problemer med det fede fejler ikke noget det var pakket rigtig fint ind så i den grad bestil fra jer igen. 😊

Hej Daniel

Mange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse😊 Dejligt at alt gik som forventet, vi glæder os til at kunne hjælpe en anden gang💪

Super hurtig levering

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at du havde en gnidningsfri oplevelse hos os😉

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, god oplysning om levering

26 augustus 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at alt forløb godt😉

Simbas foder er et hit

Hurtig levering og et rigtig godt udvalg af produkter. Vi købte Canvit Immuno og Chondro Super til vores hunde, og efter bare en uge kan man tydeligt mærke forskellen – de har masser af energi og leger rundt hele tiden. Kan varmt anbefales!

7 augustus 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - det giver os altid smil på læben, når vi hører om jeres positive oplevelser med vores produkter. Det er dejligt at høre🐶

6 augustus 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at alt forløb godt og hurtigt😉

Topkarakterer....

Alt har været helt perfekt! Jeg har nu handlet hos Simbas Foder 3 gange og der har intet været at sætte en finger på. Nem købsproces, fine varer, gode tilbud, lynhurtig forsendelse m. opdateringer mv.
Handler her gerne igen og giver mine varmeste anbefalinger :-)

31 juli 2025

Antwoord van Petland ApS

Mange tak for din anmeldelse - Vi er meget glade for at høre om dine oplevelser hos os, vi ser frem til at kunne glæde jer igen🐾😊

De bedste hilsner fra Tobias

Lees meer over geverifieerde reviews.