Elendig kvalitet på hundesengen Donut. Fyllet i madrassen ligger i klumper og kanten rundt er som en flat lefse. Elendig kundeservice. Har ikke svart på mail ved klage på sengen som ikke kan bruke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjøpte 2 leiebånd for noen år siden å de er like fine enda,kjempegode bånd,kjøpte også det minste buret med skyvedører å det var veldig bra å for litt siden kjøpte jeg samme bur str 5,kjempefine og so... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varene jeg bestilte kom utrolig kjapt. Var en feil på den ene varen jeg mottok - sendte en kort chat om feilen med bilde på hjemmesidene til Pets of Norway, fikk svar på minuttet og ny vare ble sendt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nettbutikk med hundeutstyr. Fokus på god komfort, kvalitet, kundeservice og priser.
Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi fikk tilsendt en brukt del til kattedoen vår. Den var også møkkete og hadde synlige tegn på å være brukt. Jeg trodde vi skulle få tilsendt en ny del. Selskapet motsier seg også til 5 års garanti på produkter i Norge som er ment å vare over 5 år. Noe som ikke er greit.

Antwoord van Pets of Norway
Å benytte siden til kjøp av enkle ting som sele, hundeleke eller børste ville jeg ikke vært så engstelig for, men vil fraråde å kjøpe ting som har større verdi eller er ment å ha lang varighet. Ser flere opplevelser med at de ikke forholder seg til forbrukerkjøpsloven, og opplevde nylig dette selv. Veldig glad det bare var skjær jeg kjøpte her, og ikke selve maskinen. Legg heller litt mer penger i skjæret og kjøp hos en annen leverandør.
Hvordan er bruker skjæret er så klart relevant, og det er dette leverandøren lener seg på i sitt svar. Som driver må en være villig til å undersøke sammen med kunden om det kan være en feil ved produktet, leverandør i dette tilfellet er ikke villig til det. Hatt andis-skjær i mange år, aldri før vært borte i at et skjær ruster etter to klipp. Kjøpte to skjær, det andre som er brukt fire ganger er like fint. Bruker de til klipp på en hund på 7 kg, så ingen stor klipperunde de gangene de brukes.
Under er mail sendt til petsofnorway:
Hei
Kjøpte i januar to nye skjær til min andis klippemaskin. Tok 4fc frem i dag for høstklipp, og merket med en gang at det var svært sløvt.
Ser at dette faktisk har rustet, det er jo absolutt ikke innafor.
7 fc, som er brukt mer dette halvåret, er brukt og vedlikeholdt på samme måte - og er like fint.
Bruker clipper oil og blade wash, klipper aldri møkkete eller våt pels. Renses etter bruk og oppbevares i hver sin tøypose.
Vedlagt er bilde av skjær og ordre hos dere i januar.
Håper dere sender et nytt skjær.«

Antwoord van Pets of Norway
Har kjøpt et elektrisk trimmebord «Maxi», som er helt fantastisk! Høyden blir riktig, og dermed jobben lettere. Anbefales! Da vi skulle hente bordet viste det seg at vi ikke fikk plass i bilen, selger kjørte det like godt hjem til oss.
Har bestilt noen produkter herfra. Et av de kostet en solid sum. Varene ble levert på døren, veldig god personlig service.
Fikk en feil på det dyre produktet, de tok den tilbake på reklamasjon og leverte meg en ny dagen etter på døren. Helt problemfritt å handle her, kan anbefales!
Jeg bestilte Pura X kattetoalett med medfølgende tilbehør, og Eversweet 3 Pro drikkefontene. Jeg er superfornøyd med dette kjøpet! Produktene svarer til forventningene og jeg opplever veldig god service fra Pets of Norway med både svært rask hjemlevering og oppfølging ved spørsmål og tilbakemeldinger. Tusen takk, anbefaler alle som ønsker en bedre dyrehverdag å bestille herfra. :) Kommer garantert til å bestille herfra igjen!
Har handlet fra Pets of Norway flere ganger og er alltid like fornøyd med kvaliteten på varene, pris, nettside og leveringstid. Stort utvalg av PETKIT som er mitt yndlingsmerke, og PuraMax har vært helt fantastisk. Har anbefalt nettbutikken til venner og familie, som også har vært superfornøyde.
Vi kjøpte seng til vår hund i desember, i februar var glidelåsen allerede ødelagt i sømmen. Veldig dårlig kvalitet på hundesengene, dårlig på service. Nekter å ta i mot reklamasjon og er lite hyggelig på tlf. Man får heller ikke noe respons på Mail dersom man ikke maser på Pets Of Norway!
Som min samboer også forsøkte å forklare deg så handler ikke dette om hverken tygging eller riving, men normal bruk. Når dere selger en hundeseng så bør den ved normal bruk holde lenger enn 10 uker, ergo dårlig kvalitet på varene deres! Dårlig service står jeg også inne for at du/dere har, og det er basert på ene og alene mine egne erfaringer med dere!

Antwoord van Pets of Norway
Veldig dårlig kundeservice som legger skyld på kundene fremfor å ta i mot reklamasjonsvarer.

Antwoord van Pets of Norway
Elendig service, nektet å ta reklamasjon på en seng hvor glidelåsen har røket. Skyldte på at hunden vår hadde tygget og revet senga i filler selv om jeg forsikret at det kun var normal bruk. Må være elendig kvalitet på hundesenger også som ikke tåler normal bruk. Denne Andreas Vatle som driver denne butikken var ekstremt provoserende på tlf også. Påsto rett og slett at jeg løy om at sengen var blitt tygget og revet i stykker!

Antwoord van Pets of Norway
Kjøpte for 16 mnd siden en Petkit kattedo.. Denne ble det nå noe feil på og den virket ikke lenger som den skulle.. Eier kom personlig og leverte oss en ny kattedo og tok med seg den vi hadde. Veldig bra service.. Verdensklasse.
Jeg er veldig fornøyd med både varene fra Pets of Norway, kundeservice og rask leveranse. Kundeservicen har overrasket over så stor fokus på kundenes behov.
Jeg handlet flere ganger og alle gangene kundeservicen og leveransen var topp.
Vi hadde en veldig god opplevelse med å handle kattetoalett og tilbehør fra Pets of norway. Kommunikasjonen var rask og hyggelig, produktene ble levert lynraskt og vi er utrolig fornøyde med varene vi kjøpte til gode priser! Kan ikke anbefale denne butikken nok, og vi kommer til å handle derfra igjen.
Bestilte Valpegård 13. Juli og har enda ikke fått den, idag er det 4. August. På Nettsiden til dere så står det 2-3 dagers levering, da må en forvente maks en Ukes ventetid. Er for lett å skylde på PostNord og at de ikke gjør/kan jobben sin. Pakken har gått fra Akershus til Vestfold(tok nesten 14 dager dette) og er nå på vei til Drammen. Lite forståelse for dette fra Butikken, men så lenge over 90% er fornøyd, så må vi andre bare godta deres svar. Kunne kanskje vært LITT ydmyk og refundert i det minste Fraktkostnadene.

Antwoord van Pets of Norway
Godt produktutvalg og fantastisk kundeservice. Bistått med både frakt og reparasjon av varer. Svært fornøyd!
Bestilte Petkit kattedo sent, natt til fredag, og tirsdag ble det levert på døren. Kjapt og effektive. God service.
Elendig kundeservice som ikke tar en kundes klage på alvor når en man mottar en defekt vare, men legger skyld over på en hund som ikke har tatt i bruk varen. Gratulerer med å være den minst profesjonelle bedriften jeg har møtt.
Kommer aldri til å bruke denne nettsiden igjen og vil fraråde alle andre om det samme

Antwoord van Pets of Norway
Fin nettbutikk, kvalitetsvarer og utrolig hyggelige folk som står bak. Anbefales!
Hei, å handle hos Pets of Norway var en god opplevelse. Butikken reagerte veldig kjapt og jeg kunne hente varer etter en time.
Jeg ringte butikken og fikk øyeblikkelig kontakt med personalet som var veldig behjelpelig.
Har godt utvalg og bra priser på utstyret.
Anbefales!
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.