Jeg var forbi PhoneLCD i Roskilde for at købe et cover, og jeg havde samtidig et vigtigt papir med fra Færdselsstyrelsen om min kørekortsansøgning. Jeg lagde papiret ved siden af mandens compu... Toon meer

Fantastisk kundeservice! Alle kunder mødes med et smil, og man får altid en virkelig god (og tålmodig) rådgivning. Der er næsten ingen ventetid, og reparationerne er perfekte. Det er den eneste but... Toon meer

Jeg kører stadig til Roskilde med alt omkring min mobil, selvom jeg nu bor i København, da jeg oplever en fantastisk service og har høj tillid til PhoneLCD. Jeg skulle denne gang have skiftet højtaler... Toon meer

fik min telefon batteri fikset her for et par måneder siden. manden der fikset det havde et smil på læben fra sekundet jeg kom til sekundet jeg gik. han forklarede endda alt han havde gjorde i simple... Toon meer

1. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi reparere din smartphone, iPhone og din tablet.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

God service :)

21 januari 2020

Antwoord van Phonelcd

Hej Britt. Vi er glade for din tilfredshed. Hilsen Phonelcd :)

Super god service

Super god service, det blev gjort ordenligt og hurtigt.

4 december 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Jacob. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hilsen Phonelcd :)

PHONELCD fiksede min mobil

PHONELCD fiksede min mobil. Super godt arbejde! Flinke og hjælpsomme medarbejdere i butikken i Roskilde :)
Kan klart anbefales.

19 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Christina. Hos Phonelcd er vi altid klar til at hjælpe! :)
Venlig hilsen.

God service📱📱📱📱📱

God service📱📱📱📱📱,Jeg fik fikset min iPhone 8 hos PhoneLcd, og købte også et usb kabel til min iPhone, og er meget tilfreds for mit valg.
Kan varmt anbefales.

17 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej David. Tak for de fine ord!
Hilsen Phonelcd :)

Jeg har været nede og fikse min iPhone…

Jeg har været nede og fikse min iPhone XR hos PhoneLcd og den virker fint :).
Gode priser :) billigere end andre steder i byen.
Kan varmt anbefales.

15 november 2019

Hej Farhad.
Det har du nemlig ret i! Vi er en tand billigere end andre i byen, og vi er glade for at kunne hjælpe :)
Hilsen Phonelcd.

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Fik min iPhone lavet super hurtigt og til en billig pris. Super flinke mennesker også.
Kan klart anbefales.

15 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Sofie. Dejligt at høre du er tilfreds! Det værdsætter vi :)
Hilsen Phonelcd

Rigtig god service

Rigtig god service. Har Roskildes bedste priser

14 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Roskildes bedste priser, det har du ret i

Tak for din feedback :)

Anbefales venligt

Super godt og hurtigt!

13 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Sofie. Tak for din anmeldelse. Hilsen Phonelcd :)

Rigtig fin butik

Rigtig fin butik. God service og stort udvalg

8 november 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Anna. Tak for de fine ord. Hilsen Phonelcd :)

Billigste i byen

Biligste og bedste løsning i byen. God service og hurtig til at gøre arbejdet.
Kan klart anbefales

29 oktober 2019

Vi takker for din venlige feedback hos Phone LCD

/Marcel

Har flere gange fået repareret min…

Har flere gange fået repareret min iPhone hos Phonelcd, alle gange med fuld tilfredshed - hurtig og professionel service, gode priser!
Lise - Kbh K

29 oktober 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Lise. Vi er glade for din tilfredshed. Hilsen Phonelcd :)

Jeg tabte min iPhone 7 i toilettet for…

Jeg tabte min iPhone 7 i toilettet for 5 dage siden og den ville ikke virke bagefter, og jeg var virkelig bekymret over at miste mine data på mobilen, men var meget heldig at finde PhoneLcd, til at fixe min mobil- og nu virker den igen, og jeg har alle mine data på mobilen :)
Jeg har også en anden iPhone, som skal have ny skærm, og vil få den skiftet hos PhoneLcd, da de er storleverandør til mange andre forhandlere, så er de bar billigere end andre steder.
Kan varmt anbefales :)

28 oktober 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Amir. Tak for din fine anmeldelse. Vi er altid klar til at hjælpe! Hilsen Phonelcd :)

Jeg fik lavet min mobil

Jeg fik lavet min mobil, nu virker den virkelig godt. Det var for en mega god pris.

28 oktober 2019

Antwoord van Phonelcd

Hej Victoria. Godt at høre du er tilfreds. Hilsen Phonelcd :)