Fantastische producenten .. ook behulpzaam en informatief en goed advies van de producten en gebruik van cbd .. ook keurig op tijd geleverd altijd.. kortom good choice ! 👍🙂 Tevens ook een zieke ken... Toon meer

De CBD olie is echt een aanrader! Na lang testen van verschillende merken eindelijk het goede gevonden! De bestelling is ook supersnel bezorgd! Ga zo door!!!

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

We, Phyto Plus®, are a market-leading brand based in Amsterdam, with 100% natural CBD supplements since 2015. We offer the highest percentage of naturally produced full-spectrum CBD oil products. Phyto Plus® specializes in full-spectrum oils containing CBD, CBG, CBN, CBC, and other cannabinoids, terpenes, and flavonoids. Our hemp extracts are made from Scandinavian natural farming. Our team of cannabinoid experts has developed a range of formulations to suit everyone's needs. This ensures that our products have the right effect and contribute to the overall success of our CBD oil. At Phyto Plus®, we take pride in our Seed to Label process. It all starts with carefully selecting our finest quality hemp seeds, chosen for their high CBD content and potent characteristics. Our hemp is grown in Scandinavia, one of the best regions in the world for hemp cultivation. Our hemp crops are specially developed to produce high-quality extracts. We handpick only the highest quality hemp plants at harvest, ensuring that only the best raw materials are used in our manufacturing process. We use a Clean-air CO2 extraction method, which preserves the full spectrum of cannabinoids and terpenes in the original hemp plant. This method is the cleanest, mildest, and safest way to extract full-spectrum CBD oil of the highest quality. We guarantee the purest quality CBD products! Phyto Plus® takes health very seriously. All CBD oils are under strict quality control according to GMP-certified standards. Choose Phyto Plus®, and you are guaranteed to get superior-quality CBD supplements. Experience the benefits of the best quality CBD oil supplements with Phyto Plus®. Shop now and enjoy the peace of mind that comes with our quality guarantee!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goeie cbd olie

Top product

27 oktober 2025

Antwoord van Phyto plus CBD

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze CBD-olie en dat u het een top product vindt. Uw tevredenheid betekent veel voor ons!

Het Phyto Plus CBD Team

Hele goede effectieve producten.

Hele goede effectieve producten.

9 juni 2025

Antwoord van Phyto plus CBD

Hartelijk dank voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je onze producten als goed en effectief ervaart. We stellen je vertrouwen enorm op prijs en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Groene groet,

Vlugge levering Top !!!

24 februari 2025

Antwoord van Phyto plus CBD

"Bedankt voor je positieve feedback! 🚀 Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We waarderen je review enorm! We hopen dat PHYTO je goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar. 😊🌿"

Excelente

Good Suplemnts

24 november 2024

Antwoord van Phyto plus CBD

Thank you so much for your 5-star review! We’re thrilled to hear you had an excellent experience with our customer service. Your satisfaction is our top priority, and we’re always here to help. We look forward to serving you again!

Fantastische producenten .

Tevens ook een zieke kennis erg baat gehad van deze cbd producten !

30 maart 2023

Antwoord van Phyto plus CBD

Beste Tammetje, Fijn om te horen dat u zo teverden bent met onze CBD producten en dat een zieke kennis er baat bij heeft gehad.

Dik tevreden!

Goede service en snelle levering. Volgende dag geleverd zoals zij beloven op de website. De CBD olie 10% die ik besteld heb is van zeer goede kwaliteit en niet vies van smaak. Het werkt ook echt. Ik ga binnenkort de capsules ook bestellen. Ik ben zeer tevreden. En kan dit merk zeker aanraden aan anderen.

22 maart 2023

Ik kan Phyto Plus CBD ten zeerste…

Ik kan Phyto Plus CBD ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig CBD product. De snelle levering, geweldige smaak en effectieve resultaten (al na een dag of twee merkbaar) maken dit een product dat ik zeker opnieuw zal bestellen.

8 maart 2023

Beste C,
Fijn dat u zo tevreden bent met ons product en service.

Joyce

Reviews in alle talen tonen. (61 reviews)