1. Vitamine- en supplementenwinkel

CBDLabs produceert hoogwaardige kwalitatieve CBD producten voor een eerlijke prijs!

4,6

Uitstekend

Snelle levering, producr zoals beschreven en van uitmuntende qualiteit aanrader!!

16 juni 2025

Antwoord van CBDLabs

Beste Stig, dank je wel voor je positieve review! Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Maureen

Zeer goede kwaliteit en zonder ingrediënten die niet nodig zijn.

Een eerlijke prijs voor deze topkwaliteit.

14 april 2025

Beste Maria,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten.

Jouw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om met evenveel zorg en aandacht door te gaan.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Maureen

Snelle levering en goed ingepakt!

Snelle levering en goed ingepakt!

2 januari 2025

Beste Everlien,

Bedankt voor je review; een goed begin van het nieuwe jaar :)

Fijn dat je tevreden bent en hopelijk zien we je snel weer in onze webshop.

Fijn weekend gewenst.

Groetjes

Zeer klantvriendelijk en zorgvuldig

Goede communicatie, zeer attente en klantvriendelijke oplossing bij (nog) niet op voorraad zijn van besteld product, goed product.

12 augustus 2024

Beste Renske,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten. Hartelijk dank voor jouw positieve review en geduld. Dit waarderen wij zeer. Wij hopen jou nog lang als onze klant met dezelfde kwaliteit te helpen.

Maureen

Ik raad de verkoper aan omdat alles in…

Ik raad de verkoper aan omdat alles in perfecte staat is, snelle levering, ik raad het aan en vriendelijke groeten

19 februari 2024

Beste,

Dat is de service waar CBDLabs voor staat! Bedankt voor deze review en we zien je graag terug.

Met vriendelijke groet, Maureen

goede kwaliteit olie, bestelling vlug geleverd.

Ik heb reeds meerdere keren besteld. Goede kwaliteit olie, bestelling vlug geleverd, afgehandeld zonder problemen. Zeer betrouwbare webshop.

16 november 2023

Beste,

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, en wat voor een! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over CBDLabs.
We zien je graag nog een keer terug.

24 oktober 2023

Beste Warnders,

We zijn altijd blij om iets van shoppers te horen. Bedankt voor de recensie!

Goed product

Goed product, snelle levering!

17 oktober 2023

Beste Richard,

Bedankt voor deze review!
Dat is de service waar CBDLabs voor staat!

Mvg Maureen
CBDLabs

Zo als altijd perfect snelle levering…

Zo als altijd perfect snelle levering en goede korting en zeer goed product en de prijs is ok

5 oktober 2023

Beste Henk,

Wederom hartelijk bedankt voor je bestelling en de tijd die je neemt om een review te schrijven.

Met vriendelijke groet, Maureen

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen. Heb het voor mijn vader besteld, die vond het fantastisch!!. Het was ook snel geleverd in een nette verpakking. Ik zou dit voor iedereen aanraden!

23 augustus 2023

Beste Rob,

Bedankt voor het schrijven van deze review, hier zijn wij heel blij mee.
We hopen dat jouw vader baat heeft bij de CBD!

Super service

Mijn pakje was zoek, maar ben super geholpen door CBDlabs.nl, hebben er direct voor gezorgd dat mijn pakje de dag nadien geleverd werd, super service 👍🏼

15 augustus 2023

Beste heer Van de Winkel,

Spijtig te horen dat uw bestelling niet is geleverd.

Naar aanleiding van uw bericht hebben we dit direct opgepakt. We zijn tot de ontdekking gekomen dat er aan onze kant iets fout is gegaan binnen het bestel proces, en dat het pakketje niet juist is aangemeld en verstuurd is naar u.

Vandaag hebben we via de e-mail contact met u opgenomen en hopelijk is de aangedragen oplossing naar tevredenheid. Nogmaals onze excuses en heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Snel geleverd

Snel geleverd, in een nette verpakking!

26 juni 2023

Antwoord van CBDLabs

Bedankt voor je bestelling en review, we zien je graag terug.

Gewoon zoals het hoort!!

Gewoon zoals het hoort!!! Topservice

29 juni 2023

Antwoord van CBDLabs

We doen ons best, klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Dank je wel!

Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)