Pig & Hen Reviews 9.011

4,3

Had een ketting besteld hier, en is diezelfde dag nog verstuurd. Helaas had PostNL mijn pakket niet bezorgd, zonder reden. Hierna stuurde ik een e-mail naar de klantenservice van Pig & Hen, en heb... Toon meer

Complimenten voor Jennifer van customer service. Mails werden snel en vriendelijk beantwoord met als resultaat dat ik een mooie nieuwe armband heb ontvangen.

Leuk armbandje voor stevige prijs. Alleen de sluiting was een regelrechte ramp voor zo’n duur ding. Sluiting schoot steeds los en na 5x dragen bandje verloren. Jammer en contact opgenomen met Pig&Hen.... Toon meer

Ik heb ondertussen 4 P&H armbandjes, grote fan van, tot ik de verkeerde maat bestelde en deze wil terug sturen. meer dan 1 maand onderweg terug en dan te horen krijgen dat deze terug onderweg is naa... Toon meer

1. Sieradenwinkel

✔ 2-year warranty
✔ Lasts a lifetime
✔ Waterproof

Handmade in Amsterdam

Every piece of jewelry we create is carefully crafted by the skilled hands of our Pig & Hen artisans in Amsterdam. They honour our story and heritage by creating jewelry that is as durable and resilient as the brave Dutch sailors who inspired them.

Story behind the name

In the early 1600s, Dutch explorers set sail to unknown parts of the world, eventually boasting the largest naval fleet on Earth. To protect themselves from bad luck, mariners inked tattoos of a pig and a hen on their feet because crates of pigs and hens were oftentimes the only items left floating after a shipwreck. The sailors believed a pig and hen tattoo would help them not only survive the strongest of storms, but also allow them to float back safely to their beloved homeland.

About Pig & Hen

Pig & Hen is a bold and refined Dutch jewelry brand that combines sustainability with unique design.

Our handmade jewelry is crafted in Amsterdam from premium and sustainable marine rope, stainless steel and gemstones, ensuring that each piece can withstand all weather conditions and last a lifetime.

You can find our jewelry in our online store, our Amsterdam flagship store, and 1400 global resellers, ensuring accessibility for those who value quality, durability, and style.

Our designs are inspired by the rugged and enduring nature of our materials, and we strive to create pieces that are as unique as the individuals who wear them.

4,3

Uitstekend

9K reviews

Prachtige armbanden

Prachtige armbanden, mooi verpakt in een houten bewaardoos❤️

25 november 2023

Hi Miranda,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven, dat waarderen we! We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor het winkelen bij ons.

Klantgerichtheid ten top!

Het is dat er geen 6 sterren te vergeven zijn...
Mijn bestelde ring bleek bij binnenkomst te groot. Via het retourenformulier gevraagd om een kleinere ring. Voordat ik de niet passende ring retour had gestuurd, was de nieuwe al binnen. Ook nog eens tegen €0.00.
Daarmee hebben ze niet alleen vertrouwen in de klant, ze handelen er ook naar. Één klant voor het leven rijker...

1 december 2023

Hi Sven,
We waarderen het dat u de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te schrijven en uw ervaring met ons en de gemeenschap te delen, dank u wel! We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor het winkelen bij ons.

Ik heb meerdere P & H armbanden

Ik heb meerdere P & H armbanden, maar 1 was er te groot. Bij de klantenservice gevraagd of de armband kleiner gemaakt kon worden en dat kon in de winkel op de Heiligeweg. Daar bijzonder vriendelijk ontvangen, met kopje koffie, armband kleiner gemaakt en dat alles onder”service “ Ik zou zeggen een DIKKE 10 voor Pig & Hen.

24 november 2023

Hi Ruud,
We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor het winkelen bij ons.

Prachtige armbanden

Prachtige armbanden, ben nog nooit teleurgesteld. Buiten dat ook een fantastische klantenservice. Problemen worden direct verholpen. Niet alleen deze order maar ook alle vorige bestellingen zijn perfect afgehandeld en geleverd.

23 november 2023

Hi Saskia,

Mooie originele armbanden

Mooie originele armbanden, zeer stevig en slijtvast. En als er dan toch een keer iets is word je heel snel en uitstekend geholpen door de service afdeling. Alleen maar goede ervaringen met deze mensen, ik blijf hier terugkomen.

8 november 2023

Hi Aron,

service & quality

zondag 5 nov binnengelopen in de Pig en Hen Flagstore Amsterdam.
nieuw slotje laten zetten en band laten verkleinen op service van Pig en Hen.
Thnkxxx Pig en Hen crew

5 november 2023

Hi Ritchy,
We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te schrijven en je ervaring met ons en de gemeenschap te delen, dank je wel! We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor het winkelen bij ons.

Top service!!

Gister in de Flagship store op de Heiligeweg geweest met 2 armbanden met missende pinnen en een los draadje. Medewerker ging er direct mee aan de slag, sluiting volledig vervangen en compleet nieuwe draadwikkel erop gezet onder garantie. Wat een top service!! Super blij mee!

21 oktober 2023

Hi Marjo,
Fijne dag, Pig & Hen

Mooie,kwalitatieve accesoires...

Al vanaf het begin klant bij Pig & Hen...ik wil hierbij nog het volgende (vet) onderstrepen...Al een hele serie touwarmbanden gekocht...die zeer regelmatig in de wasmachine gaan...in al die jaren is er NOOIT sleet op gekomen...en NOOIT een kleurverschil ! Men zegge het voort.......

13 oktober 2023

Hi Philippe,
Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! We wensen u veel plezier met uw aankoop en danken u voor het winkelen bij ons.

Dit bedrijf snapt het!

Dit bedrijf snapt het! Van prachtige unieke producten, bestelling, levering tot service. Ik had een issue met een prachtige armband. Na contact met de service-afdeling is dit perfect opgelost, chapeau! Daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren.

12 oktober 2023

Hi Rob,

Nice shop

Hele mooie sieraden , prijs-kwaliteit verhouding is hartstikke top. Je betaald wat , maar je krijgt er enorn goede spullen voor terug.
Ben erg te spreken hierover , ik shop er al meerdere jaren.

18 mei 2023

De ketting van mijn man was helaas kapot gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice en zij sturen een nieuwe ketting op. Tevreden met de goede service van Pig & Hen.

29 augustus 2023

Zeer slechte customerservice

Zeer slechte customerservice. Armband kado gekregen van buitenlandse vrienden. Blijkt 1 maatje te klein te zijn. Kan met geen mogelijkheid iets aan worden gedaan want ik heb bon nodig. Die heb ik dus niet en die vrienden zijn op wereldreis. Nooit meer P&H.

22 augustus 2023

Hi René,

Bedankt voor jouw review.

Wat onwijs jammer dat de gegeven armband een maat te klein is. Dit kan natuurlijk opgelost worden voor je, echter hebben wij hier wel een ordernummer of bewijs van aankoop voor nodig. Een bankafschrijving voldoet natuurlijk ook.
Zonder bovenstaand, kunnen wij helaas geen ruiling voor je doen, mijn excuses hiervoor.

Wellicht kunnen jouw vrienden nog een bankafschrijving vinden. Deze mag je uiteraard naar ons doorsturen (service@pighen.com). Wij gaan dan gelijk voor je kijken of wij de gevraagde maat nog beschikbaar hebben.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen wij dat ook graag.

Met vriendelijke groeten,
Team Pig&Hen

Geen communicatie bij ruilverzoek

Geen communicatie bij ruilverzoek. De door mij bestelde armbanden bleken toch een maar te klein. Zodoende retour gestuurd met verzoek om te ruilen naar een maat groter. Van 1 armband had ik de grotere maat een dag later in huis, maar van de andere armband niet. Geen reactie ontvangen op 2 e-mails, terwijl de armband wel door mij retour is gestuurd. Slechte serviceafhandeling en geen communicatie.

9 juni 2023

Beste Rens,

Wij hebben je armbanden retour ontvangen. De Little Lewis armband is direct door ons systeem omgeruild voor een maat M. Deze is op 3 Juni bij je afgeleverd.

Helaas is de Brontide 4MM SO armband niet meer leverbaar en zal ook niet meer worden aangevuld. Daarom is hiervan het bedrag naar je rekening overgemaakt.

Dit is op 12 Juni naar je gemaild.

Wij hebben het erg druk op de klantenservice, bedankt voor je geduld!

Vriendelijke groeten, Team Pig & Hen

Top product en super service !!!

3 juni 2023

Hi Roy,
Thank you for having taken the time to write us a review, we appreciate it!
We wish you a great day and thank you for shopping with us,

Super service

Vandaag 24-05 wilde ik de nieuwe collectie en dan vooral de ringen gaan bekijken in de winkel van Pig & Hen.
Toen ik al lang onderweg was vanuit Venlo, kreeg ik van Patricia van de klantenservice als antwoord op een email van mij dat de ringen nog niet in hun winkel verkrijgbaar zijn maar alleen online. Omdat ik al zo lang onderweg was, mocht ik op het hoofdkantoor komen kijken en eventueel kopen. Het is geen ring geworden maar toch maar (weer) een armband.
Hartstikke bedankt voor de geweldige service en het fijne, prettige contact!
25-05: Mijn armband ben ik helaas op de dag van aankoop al verloren, het viel me bij aankoop al op dat de sluiting erg los zat, voor de zekerheid had ik een andere gekregen maar die had dus blijkbaar hetzelfde probleem.
Tijdens een telefoongesprek hier over werd dit ook weer perfect opgelost, geweldig!
Jammer genoeg zijn 5 sterren het maximum wat ik kan geven.

24 mei 2023

Top!

Top opgelost! Aanrader!

22 mei 2023

Hi Mark,

Wat vervelend dat je deze ervaring met onze Brontide armband hebt gehad. Onze excuses dat je de sluiting bent kwijt geraakt. Ik raad je aan om een email hierover naar onze klantenservice: service@pighen.com, te sturen zodat zij jou hierin kunnen adviseren. Vermeld je ordernummer en naam zodat ze je bestelling erbij kunnen pakken voor de gegevens betreffende je armband.

Bedankt voor je medewerking!

Vriendelijke groet, Team Pig & Hen

ik bestelde en betaalde op 7/04/2023…

ik bestelde en betaalde op 7/04/2023 een armband bij Pig Hen . Prijs 129,95 . Nu 24/04 kreeg ik nog steeds niet toegestuurd. De dag dat zei de levering aankondigde waren we de ganse dag thuis . NIETS, JUIST NIETS .Ik stuurde regelmatig een reclamatie maar kreeg steeds het antwoord " We hebben het momenteel zéér druk maar zullen uw boodschap zo snel mogelijk behandelen . Tot nu toe hoorde ik nog steeds niets van deze mensen. Mijn vraag : Bestaat dit bedrijf nog of is dit pure oplichterij ???

24 april 2023

Hi Vincent,

Wat vervelend dat je dit op deze manier ervaren hebt. Wij zijn met je in contact geweest om te achterhalen waarom je je pakket niet hebt ontvangen, terwijl de tracking informatie aangeeft dat het is afgeleverd.

Er is een nieuw pakket naar je verstuurd en het adres is aangepast.

Vriendelijke groetjes, Team Pig & Hen

De armband past niet ondanks dat ik het…

De armband past niet ondanks dat ik het meetadvies hebt gevolgd. Ruilen gaat niet daar de grootste maat is helaas moet ik nu euro 4,95 betalen om de armband retour te sturen en om mijn geld terug te krijgen. Persoonlijk zou ik in plaats van onderstaande reactie pig en hen aan de klant vragen of de klant eventueel een ander herenmodel wil aanschaffen en dan de meerprijs betaald. Nu heeft geen enkele partij voldoening slechts een nare bijsmaak. Mijn fout blijkt maar toch jammer.

18 april 2023

Hi Heer van Dijk,

De Lewis Navy | Gold armband is een armband vanuit onze damescollectie, deze is niet opgenomen in de nieuwe Spring/Summer collectie en word daarom als Special Offer aangeboden. Hierdoor kan het zijn dat niet alle maten meer beschikbaar zijn. De ruimste dames maat is maat M. Dit is de maat die jij hebt besteld.

Onze Little Lewis armband is een armband vanuit onze heren Collectie. De ruimste maat van deze armband is maat L.

Tevens is het belangrijk dat de Little Lewis of de Lewis over de hand heen geschoven dient te worden bij het aandoen van de armband. Het kan zijn dat wanneer je een brede handpalm hebt, je een ruimere maat nodig hebt dan wat je pols aangeeft.

Onze retourvoorwaarden staan in onze FAQ op onze website vermeld

Beste Heer van Dijk,

Het beste is om hierover in contact te gaan met onze klantenservice: service@pighen.com. U kunt een email sturen met daarin je ordernummer en naam vermeld.
Zij kunnen jou altijd helpen betreffende je vragen omtrent een ruiling naar een ander model armband.

Vriendelijke groet, team Pig & Hen

Klantenservice

In december 2022 heb ik een armband gekocht voor mijn vriend. Deze is nu al kapot. Ik heb de klantenservice 3 keer een mail gestuurd, geen reactie mogen ontvangen. Ik vind dit erg teleurstellend en verwacht dit niet van een mooi bedrijf als jullie.

Inmiddels goede service en reactie ontvangen!

7 april 2023

Hi Julia,

Wat vervelend dat je deze ervaring met een van onze armbanden hebt gehad. Door onderbezetting hebben wij het momenteel ontzettend druk op onze klantenservice afdeling, waardoor het langer kan duren voordat je van ons een antwoord krijgt. Excuses hiervoor!

inmiddels is je email beantwoord met daarin een gepaste oplossing voor dit probleem.