Udsøgt service
En vældig behagelig korrespondance med butikken. Jeg købte en yoga bog, der ankom dagen efter med posten.
Den var som beskrevet i fin stand, og til en fornuftig pris.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Den var som beskrevet i fin stand, og til en fornuftig pris.
Jeg har haft en fremragende oplevelse med dette antikvariat! Udvalget af bøger er stort og meget nemt at finde rundt i, takket være deres overskuelige system. Tilmeldingen er enkel og brugervenlig, og det hele gik problemfrit.
Jeg var især imponeret over deres hurtige levering – min ordre blev sendt næsten med det samme, og jeg havde bøgerne i hænderne på ingen tid. Kan varmt anbefales til alle, der elsker at købe brugte bøger uden besvær.
Fra den anden ende af landet bestiller jeg en bog, og fra jeg har betalt til jeg har modtaget bogen går der kun en dag. Bogen er smuk og pakket forsvarligt ind.
Det var en fornøjelse.
Jeg var på udkig efter en bog, som har betydning for min familie, men som desværre er svær at opstøve.
I den forbindelse skrev jeg til dem for 2½ år siden, om de ville skrive, hvis bogen skulle komme ind. Det gjorde den så her her for nylig, hvorfor de altså må holde styr på flere år gamle efterspørgsler, hvilket er ret imponerende. Udover det, så fik jeg også bogen til en meget rimelig pris, hvilket jo bare er prikket over i'et.
Jeg er både stærkt imponeret og taknemmelig, hvis du leder efter noget specifikt, så bør du helt sikkert kontakte Pilegaards Antikvariat :D
Vil give mange flere stjerner hvis det var muligt. Fik meget venligt informationer da jeg ringede til dem. Efterfølgende bestilte jeg en bog, som jeg allerede modtog dagen efter. Yderst fin service.
Super hurtig at handle med, bog bestilt 23-4-2020 modtaget bogen den 24-04-2020, PILEGAARDS ANTIKVARIAT & MØNTHANDEL kan jeg stærkt anbefale.
Fantastisk - jeg var lidt bekymret for, om jeg ville kunne nå at få min bog, da den er til en gave. Under et døgn efter min online bestilling fik jeg en SMS om, at pakken var klar til afhentning. Jeg skulle blot skrive “Bedes sendt som pakke” i kommentarfeltet, og det kostede bare 25kr.
Jeg er fan. Handler bestemt her igen.