Pippei AS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pippei har på kort tid blitt min nummer en nettbutikk, har bestilt så mye der og alt har svart til forventning, eller vært bedre enn forventet. Kundeservice er supert, får alltid superraskt, hyggelig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet hos Pippei en gang, og er veldig fornøyd. Produktene de tilbyr er av god kvalitet, giftfrie og pene. Det er tydelig at eierene har jobbet med vareutvalget for å sikre kvalitet og try... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å handle i nettbutikken, og pakken ble sendt med en gang! Har aldri opplevd så rask utsending av pakke før, som instaboks leverte allerede dagen etter. Produktene var som beskrevet/forventet,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel
  2. ook in
  3. Cosmetica winkel
  4. Kinderwinkel
  5. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er Henriette og Knut og med våre to små gutter er vi et lite norsk familieforetak med stort engasjement for trygghet, bærekraft og kvalitet i barnas hverdag. Etter mange runder med research og frustrasjon over et marked preget av plast, uklar informasjon og produkter vi rett og slett ikke stolte på, tok vi saken i egne hender. Vi startet Pippei AS – en liten, personlig nettbutikk for foreldre som ønsker noe bedre. Her finner du produkter laget av materialer vi selv ville brukt hjemme, valgt ut med tanke på både helse, funksjon og lang levetid. Pippei er mer enn bare en nettbutikk – det er et lite prosjekt drevet av kjærlighet, erfaring og et sterkt ønske om å tilby noe vi selv savnet da vi ble foreldre. Gjennom grundig utvalg og ærlig kommunikasjon ønsker vi å skape en trygg plass hvor du som forelder kan føle deg informert, inspirert og ivaretatt

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice som er 10 av 10!

Jeg fikk ikke varsel fra Postnord om at pakken var klar til henting, av den grunn ble pakken sendt i retur til Pippei. I den sammenheng så har Pippei gått langt for å få rette opp i feilen hos Postnord, de har vært jevnlig i kontakt med meg for å oppdatere meg om status i saken.

De har virkelig gått langt forbi det som jeg tenker er "normal, god kundeservice". Fantastisk hyggelige e-poster har jeg fått. Ryddige og godt informative.

Jeg anbefaler Pippei til alle :)

7 juli 2025

DØDSFORNØYD

DØDSFORNØYD med varene jeg bestilte hos Pippei! Kjøpte flaske, matboks og ispinneformer. Datteren min elsker produktene, herfra kommer vi til å bestille mer!

27 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte produkter av god kvalitet og topp kundeservice

Alt i alt kjempefornøyd med bestilling min fra Pippei. Produktene lever opp til forventningene og virker å være av god kvalitet og kundeservicen er topp!

27 juni 2025

Antwoord van Pippei AS

Tusen takk for tilbakemeldingen, det varmer skikkelig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kvalitet og rask levering

Endelig. Her er der så mye bra utvalg av produkter som er fri for plast.
De var lette å komme i kontakt med og det var rask levering. Her skal jeg handle flere ganger😀

16 juni 2025

Antwoord van Pippei AS

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig gode og plastfrie produkter til barn

Vi har lenge søkt etter gode, plastfrie drikke- og spisesett til barna våre, det fant vi her. Veldig gode produkter, virker holdbare og barna elsker dem.

17 juni 2025

Antwoord van Pippei AS

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel. Kommer aldri til å handle her igjen..

Oppdatering 2.
Pippei truer nok en gang med anmeldelse og en meget agressiv mail til meg der de ikke prøver å hjelpe og viser ingen forståelse for situasjonen.

Oppdatering 1.
Nå turer Pippei med politianmeldelse fordi de mener det jeg sier ikke stemmer. De har ikke engang svart på min siste mail. Se deres svar her. om det fjernes så er det fordi de sletter kommetarer.

Pippei og pippei.no ville jeg holdt meg langt unna! De sier de ikke svindler men jeg føler meg lurt. De sendte meg en deffekt vare og når jeg kontakter dem så vil de ikke erstatte denne. Jeg har en lang mail dialog med bilder som beviser dette.

De vil nok svare som mange andre her at de ikke kjenner igjen mitt navn og bestilling.

Fikk dette i gave fra min mann og har sendt dem flere bevis på ordrebekreftelse.

Hold dere unna om dere ikke ønsker å bruke masse tid på å krangle om å få tilbake pengene deres...

19 juni 2025

Hei,

Opprinnelig svar og kommentar til anmelders “oppdatering”:
Vi registrerer at denne anmeldelsen inneholder grove og usanne beskyldninger om blant annet “svindel”, til tross for at det ikke eksisterer noe reelt kundeforhold.

Vår varslede politianmeldelse har ingenting å gjøre med at vi “ikke liker anmeldelsen”, slik anmelder påstår. Vi vurderer anmeldelsen som et brudd på norsk lov, fordi:

Den inneholder falske og skadelige påstander om at kunden har mottatt en defekt vare, hatt en lang e-postutveksling med oss, og at vi har nektet å erstatte produktet – alt uten grunnlag.

Den anklager oss for svindel, noe som kan være straffbart som ærekrenkelse, jf. straffeloven §§ 246–248.

Den kan påføre oss økonomisk og omdømmemessig skade, noe som gir grunnlag for erstatningsansvar, jf. skadeerstatningsloven § 3-6a.

Å anmelde noen for ærekrenkelse når det fremsettes grove og usanne påstander i offentligheten er ikke å “true”, men å forholde seg til norsk rett.

Vi har rapportert saken til Trustpilot, og vurderer å gå videre med anmeldelse dersom dette ikke fjernes. Vi oppfordrer anmelder til å legge frem faktisk dokumentasjon – dersom noe slikt finnes – og ellers avslutte spredning av falske påstander.

Opprinnelig svar:
Vi registrerer at denne anmeldelsen inneholder en rekke alvorlige og direkte usanne påstander.

Verken du eller din mann står registrert som kunde hos oss, og vi finner ingen som helst korrespondanse – verken via e-post, telefon eller sosiale medier – som stemmer overens med det du hevder. Det finnes heller ingen meldinger fra deg i vårt kundesystem.

Du påstår å ha en “lang maildialog med bilder og bevis”, men velger likevel å ikke legge ved ett eneste bevis i anmeldelsen – noe som burde vært en enkel sak, dersom påstandene dine hadde rot i virkeligheten.

Å fremsette slike grove anklager, som du ikke dokumenterer og som vi med sikkerhet kan si er usanne, er ikke bare i strid med TrustPilots egne retningslinjer – det kan også utgjøre et brudd på norsk lov. Å publisere ærekrenkende påstander uten grunnlag kan straffes etter skadeerstatningsloven § 3-6a og straffeloven § 246–248.

Vi har allerede rapportert anmeldelsen til TrustPilot, men dersom den ikke fjernes – enten av deg eller av TrustPilot – vil dette bli fulgt opp med politianmeldelse for ærekrenkelse og omdømmeskade.

Mvh
Knut
Pippei AS

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fine produkt

Fine produkt. Men fikk aldri svar på mail som jeg sendte hos de før leveransen ble sendt ut. Fikk også mindre produkt enn det jeg hadde bestilt.

26 mei 2025

Hei!

Vi har gått gjennom både e-postserveren vår og kundesystemet, og finner ingen henvendelse fra deg før verken forsendelse 1 eller 2 ble sendt. Hvis du har sendt oss en e-post tidligere, setter vi stor pris på om du kan videresende den til kundeservice@pippei.no – så ser vi nærmere på hva som kan ha skjedd.

Da du tok kontakt tidligere i kveld, svarte vi deg innen en time og pakket samtidig de to manglende børstehodene – sammen med et stativ til oppvaskbørsten som en unnskyldning for feilen. Pakken går med posten i morgen.

Vi tar alle henvendelser på alvor og forsøker alltid å rette opp så raskt som mulig når noe glipper. Takk igjen for at du sa ifra 💛

Mvh
Knut

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.