Maandagochtend besteld, dinsdag in huis. Paar dunks samen met de All you need is Pirri pack. Snelle levering, topkwaliteit artikelen en die patta is in perfecte staat. Spray werkt top, shapers zitten... Toon meer
Geweldig service, vriendelijk eigenaar en mooie schoenen. Wij waren twee keer veel te laat met het bestellen/kopen van nieuwe schoenen voor wen festival en feest. Bij Pirri is het ons wel gelukt om op... Toon meer
Producten zijn goed de pirri spray werkt ook echt goed alleen hele grote doos voor de sprays met veel papier erin. Het is teminste wel veilig zo alleen beetje verspilling denk ik daar kan je zo 4 verp... Toon meer
Van Oldenbarneveltstraat 117, 3012GS, Rotterdam, Nederland
- contact@pirri.nl
- pirri.nl
FRAUDE
FRAUDE
Ze verkopen mij 1 originele rechtse schoen maar de linkse is FAKE.
Zo verdubbelen ze hun winst!
Bah bah
Ik kocht bij hun sale €150,- aan…
Ik kocht bij hun sale €150,- aan producten. Na 2 weken kreeg ik een bericht dat de bestelling niet is doorgwerkt. Na 3 weken kreeg ik eindelijk mijn geld terug.
Goeie service
Officieel een scam
Officieel een scam. Nadat mijn pakket leeg en beschadigd was aangekomen werd er door PIRRI netjes een onderzoek gestart en stelde ze me gerust dat ik mijn geld terug zou krijgen omdat ze het pakket verzekerd hadden opgestuurd. 2/3 maanden later 0 reactie meer en waarschijnlijk hebben ze het geld lekker in hun eigen zak gestopt. Er valt ook geen contact te krijgen. Een grote oplichtingsboel waar veel mis gaat.
SCAM / FRAUDE
Besteld, betaald en vervolgens door Pirri order geannuleerd zonder dat geld retour is gestort. Geen reactie op emails.
Maar wel emails blijven sturen met ‘sale 90%…
Dit is bewust frauduleus handelen. Oftewel crimineel gedrag.

Geld niet terug, wacht al 6 weken
T-shirt gekocht en die prima ontvangen. Echter zat hij veel te klein dus heb ik hem retour gestuurd. Nog helemaal niks terugbetaald gekregen en de mails worden genegeerd. Retourdatum is 9 september en het is vandaag 19 oktober. Oftewel duurt het al veel te lang. Ik raad aan dus niet bij deze webshop te kopen als je moet retourneren want dan ben je gegarandeerd je geld kwijt!

T-shirt besteld
T-shirt besteld, zat niet goed, vervolgens moeten mailen voor een retourformulier, antwoord gekregen met een retourformulier als bijlage vervolgens verzonden en zit nu al 3 weken te wachten op mijn geld. Dm, mail, telefoon nergens zijn ze te bereiken ook de winkel in Rotterdam ziet er vrijwel verlaten uit dus denk dat ze failliet zijn! Maar wel nog bestellingen aannemen, rare manier van zaken doen.
2x een order geplaatst en alle 2 keer…
2x een order geplaatst en alle 2 keer geannuleerd, mailtje , appje en een dm gestuurd met de vraag waneer ik mijn geld terug kan verwachten en nergens een reactie op gekregen.

Ik heb 2 t-shirts besteld bij Pirri- geen service
Ik heb 2 t-shirts besteld bij Pirri. Ik kreeg ze snel thuisbezorgd, maar Pirri had 1 shirt met de verkeerde maat verstuurd. Ik heb toen een mail gestuurd en heb een verzendbewijs terug gekregen via de mail met als antwoord: als het shirt binnen gekomen was bij Pirri, dat ze dan de juiste maat naar mij toe zouden sturen. Dit was rond 1 september. Na een DM, een aantal berichten via whatsapp en 6 mailtjes verder heb ik tot heden geen reactie gekregen van Pirri en nog steeds geen shirt meer ontvangen.

Antwoord van Pirri
Mijn zoon heeft schoenen besteld a 303…
Mijn zoon heeft schoenen besteld a 303 euro. De volgende dag in huis staat erbij. Zijn nu 2 dagen verder en opeens is order geannuleerd, maar tot nu heeft mijn zoon zijn geld niet terug. Meerdere mailtjes gestuurd, maar geen reactie.
Het nummer vd winkel in rotterdam gebeld maar lijkt niet in gebruik. Vind dit echt zo walgelijk.

Order gecanceld zonder toelichting
Order gecanceld zonder toelichting om vervolgens duurder aan te bieden..

Schandalig!
Schandalig!
Ik heb onlangs een paar Yeezy 350 schoenen besteld voor €365, maar helaas waren ze te klein. Sindsdien probeer ik al bijna twee weken contact op te nemen met Pirri om de schoenen te retourneren, maar ik krijg geen enkele reactie. Ik heb meerdere pogingen gedaan via e-mail, telefoon en zelfs Instagram, maar niemand lijkt te reageren.
Ik ben daarnaast ook twee keer fysiek langsgegaan bij beide vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, maar tot mijn verbazing geven de winkeliers in de buurt aan dat de winkels al meer dan 10 dagen gesloten zijn en alleen open gaan wanneer het hen uitkomt. Dit is absoluut onacceptabel voor een bedrijf dat zulke dure producten verkoopt en zou moeten staan voor goede klantenservice.
Er zat bovendien geen retourformulier bij de bestelling, wat het alleen maar moeilijker maakt om de schoenen terug te sturen. Ik verwacht een spoedige oplossing, want ik wil mijn geld terug voor de schoenen die niet passen.
top personeel
vriendelijk en snel geholpen en goed advies gekregen over verschillende sneakers
Erg leuk en goed bedrijf
Erg leuk en goed bedrijf, aardig personeel, leuk product, op tijd bezorgd met ook nog een leuke aardige attentie!
Bestellen regelmatig
Zoonlief bestelt regelmatig naar grote tevredenheid. Evtuele problemen worden meteen opgelost!
Snelle levering en mooi materiaal.
Slechte service
Je krijgt echt slechte kwaliteit schoenen
En ze gaan je niks geven als de schoenen binnen een maand uit elkaar beginnen te vallen van gwn stil staan
Dure aankoop, slechte service
In februari 2024 Jordan 5 gekocht voor 468 euro na 4 maanden begon het materiaal aan de bovenkant los te laten. Keurig een email gestuurd. Reactie terug dat ze niets voor ons kunnen betekenen. Slechte service dus.