Super god oplevelse hele vejen igennem! Gode priser, hurtig service og virkelig servicemindede medarbejdere. Man føler sig velkommen fra start til slut. Stor ros til Rambo – kæmpe god energi på hele m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var inde med min søns Passat, og fra start til slut var servicen helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en virkelig god pris. Man mærker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
PitStop Glostrup: Super god og hurtig service, og meget hjælpsom og imødekommende betjening. Man går glad derfra. Det kan virke kaotisk, når man kommer en travl morgen til drop-in, men der er styr på... Toon meer
Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.
Naverland 17, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Det føles som livet med indsats når man går rundt ude i Taastrup og deres chauffører føles som helt uden moralske skrubler når det kommer til fodgængere i trafikken. Det føles virkeligt ikke rart at gå over i lyskrydsene når man kan se der holder en pitstop bil I krydset.
Edit: Ja, jeg laver kun reviews når jeg har haft en dårlig oplevelse med en virksomhed, det er jeg i min ret til. Det er en hård påstand at mine reviews ikke er mere sandfærdige af den grund.
Det foregik i krydset ved Høje Taastrup vej og Hveen Boulevard I fodgængerfelter der krydser den nordlige vej, hvor jeres chauffør drejede fra Høje Taastrup vej og til højre op ad Hveen Boulevard, CA. Kl. 17.05 mandag den 20. Oktober. Der var øjenkontakt til bilisten, så når vedkommende fortsætter med at dreje og køre videre gennem fodgængerfeltet, så vil det selvfølgelig føles som både groft, livsfarligt og bevidst, derved den hårde tone overfor chaufføren. Det havde været en anden sag hvis han ikke kunne se fodgængerne når de krydser vejen, det kan jo ske at man er uopmærksom.
Jeg håber at i kan finde ud af hvem det var der var ude og køre i området på det tidspunkt, så i kan undersøge det konkret, og så jeres opfattelse af min kritik igen anses som værende seriøs og konkret. For det er et meget alvorligt problem det her, det vil jeg igen understrege, og jeg så selvfølgelig helst at vi alle igen kan føles os trygge når vi færdes i trafikken.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Havde bestilt tid til dækskifte kl 13. Da jeg ankom blev jeg bedt om trække et nummer i køen - sammen med dem uden tidsbestilling, som alle stod og ventede udenfor på gårdspladsen. Jeg fik at vide, der ville gå ca. 20-30 minutter før det blev min tur (det er jo fair nok, så jeg ventede). Kl 13:35 spurgte jeg igen og fik at vide at der ville gå YDERLIGERE 30-45 minutter!
Ville være herligt, hvis de informerede om, at det er komplet ligegyldigt at bestille tid for alle kunder ender i samme kø på dagen, samt giver en realistisk tidshorisont ved ankomst

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Hurtigt respons og meget venlig kundeservice. Kan klart anbefales. Fik skiftet til helårsdæk.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Pit-stop i Glostrup løg for mig.
Jeg skulle havde lavet en permanent lapning på mit forreste dæk.
Manden på stedet fortalte mig at med de dæk jeg havde, så ville jeg ikke kunne få lappet dækket overhovedet, på grund af det var silikone dæk?
Jeg blev simpelthen nød til at købe nye dæk, fordi hvis det ene dæk ikke kunne skiftes skulle jeg købe 2 nye dæk (forrest)
Derudover prøvede han oveni at overtale mig til at købe nogle billige vinterdæk.
Jeg kørte derfor videre til et nyt dækcenter som uden problemer lappede mit dæk permanent.
Sløj og vildledende hjælp. Kommer aldrig igen.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
De var rigtig gode og have tid samme dag som jeg ringede, fik dækskift og sporing, og min bil har kørt godt siden

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Skulle bruge 2 nye fordæk og det var kritisk da de var meget nedslidte. Jeg havde ingen forhåbninger om at det kunne blive fikses på dagen. Men ejeren var super flink og hjalp os med det samme. 15 min senere var vi afsted igen med 2 nye fordæk og ovenikøbet til en super pris. Kæmpe anbefalinger herfra.
Igen tak for hjælpen til Pit-stop Glostrup 👏🏻

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Fantastisk kundeservice. Min bil var punkteret og jeg havde akut brug for at få sat mine vinterdæk på, som var opbevaret hos Pit-Stop Glostrup. De fiksede det for mig samme dag, selvom det var besværligt at skulle finde dækkene frem. Tak! De varmeste anbefalinger.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Har brugt dem masser af gange. De har længe åbent og hurtig med at hjælpe mig. Har været meget tilfreds.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Fik sporret min Fiat efter den fik skiftet nye fjedre.
Kunne konstatere efter sporring at bilen kørte til venstre når man slap rattet. Jeg henvendte mig til deres kundeservice, og fik af vide, at jeg blot køre bilen tilbage. Det viste sig at dækkene var slidt lidt skæve hvilke var årsagen. Den søde hjulekspert byttet om på hjulene og bilen holder retningen.
Hurtig og god behandling.
Havde akut brug for hjælp og de var klar 😀.
4 nye dæk, sporing og fælge til en super pris . Tak til Rambo

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Turbo Khaled du var I Valby men jeg fulgte med til Glostrup selvom.jeg bor på Frederiksberg. Samme god service den bedste man kan ønske. Hurtigt komprtent effektivt flink og smilende. Uanset hvilken pit stop du flytter til,jeg følger med. Tip top pit stop. Khaled forever!!

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Utrolig venlig og meget hjælpsom her og nu betjening. Kan varmt anbefale dette sted som ovenikøbet også har gode priser🤩

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
To forskellige punkteringer på to forskellige dage - begge uadarbejdet af Pit-Stop Glostrup med stor tilfredsstillelse!
Først havde vores Tesla en skrue i det ene dæk, som blev lavet. Tre dage senere havde samme dæk en ny skrue i dækket - Desværre var begge huller for tæt på hinanden for at kunne lappes, hvorfor der skulle to nye bagdæk til. Selvom klokken slog 16:55 på en lørdag (lukkede 17:00), skiftede de begge bagdæk og familien og jeg kunne køre derfra glade og tilfredse.
Mange tak.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Meget fin service- fint humør og god humor ☺️
Fik skiftet fælge samt sporing.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
God service og rimelige priser.
De maste os ind selvom der var travlt. Effektiviserede på flere måder sådan så de kunne nå hele køen på kort tid.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Kl 16.30: ankommer med fladt dæk.
Kl 16.45: bliver tilbudt en kop kaffe.
Kl 17.00: værkstedet lukker.
Kl 17.15: kører derfra med 4 nye dæk. Og så på en søndag. God anbefaling herfra.
De vidste ikke at vores akutlapning bare kunne renses væk. Fandt vi ud af senere hos anden mekaniker.
Så de lappede bare hullet udefra. Nu skal vi have skiftet dækket 😒.
Og svar til Pitt Stop:
Jeg så selv at han lappede det udefra, så måske skal der lidt efteruddannelse til. Har set et dæk blive lappet rigtigt, og det her var ikke efter bogen.

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Fik akut punktering. Pit-Stop sørgede for at jeg kunne komme til inden for 20 minutter, selvom de havde travlt. Respekt for rigtig fin service, TAK.

Under al kritik.
Fik lappet et dæk om tirsdagen. Dagen efter om onsdagen er dækket fladt igen. Lapningen holdt under 12 timer.
Fik blot at vide at sådan var det bare. Det kunne også ske for nye dæk. Mega ringe kundeservice.
Brug dem ikke, medmindre du har lyst til at bruge ligegyldige penge

Antwoord van Pit-Stop Dækcenter
Lees meer over geverifieerde reviews.