Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse hele vejen igennem! Gode priser, hurtig service og virkelig servicemindede medarbejdere. Man føler sig velkommen fra start til slut. Stor ros til Rambo – kæmpe god energi på hele m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi var inde med min søns Passat, og fra start til slut var servicen helt i top. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en virkelig god pris. Man mærker... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pit-stop Glostrup to be avoided. Refuse to repair a Continental winter dæk with ContiSeal, stating "it cannot be done", and of course propose to sell 2 new tyres of low quality brand instead. Of co... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

PitStop Glostrup: Super god og hurtig service, og meget hjælpsom og imødekommende betjening. Man går glad derfra. Det kan virke kaotisk, når man kommer en travl morgen til drop-in, men der er styr på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bandenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.

4,4

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var nede og skulle have sommerdæk på…

Var nede og skulle have sommerdæk på min datters FIAT 500. Vi fik et super godt tilbud på 4 nye dæk, som de monterede, afbalancerede i et snup tag.

Smilende og venligt personale, ingen tidbestilling nødvendig.

Kan klart anbefales!

19 juni 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏 Vi bliver så glade for at høre, at du og din datter følte jer godt taget imod – og at både tilbuddet, monteringen og vores smilende personale gjorde oplevelsen let og tryg 🚗💨💛.

Det betyder meget for os, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen – altid med samme varme og gode service!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min bil havde akut brug for skifte dæk…

Min bil havde akut brug for skifte dæk og sporing af bilen.
Ramo skaffede lynhurtigt nye dæk, skiftede dem og sporede bilen.
Imens jeg fik mig en kop kaffe.
Kan klart anbefales! 5 stjerner.

13 juni 2025

Kære Funda,

Tusind tak for de flotte ord 🙏 Det glæder os virkelig, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med både dæk og sporing – og at du kunne slappe af med en kop kaffe imens 🚗☕💛.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og meget…

Virkelig god service og meget hjælpsomme. Havde udfordringer med sporing, og ved hjælp af Pit Stop kan jeg nu køre trygt på vejen uden at bekymre mig om dækkenes holdbarhed.

11 juni 2025

Kære Musadiq,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med sporing, så dine dæk bliver korrekt justeret og holder længere 🚗.

Det betyder meget for os, at du føler dig tryg på vejen, og vi står altid klar til at hjælpe med dæk og fælge – hurtigt, professionelt og med et smil!

Tak fordi du valgte os, På gensyn💛!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt😃. Lav vejledning😒. God kundeservice 😊

I afd. Valby fik jeg hurtigt skiftet dæk - helt uden at skulle bestille tid- Nåede vigtig aftale😃 Blev dog ikke vejledt i valg af dæk, måske pga travlhed. Fik en pris på 3400 kr , men så hjemme at det kun skulle have kostet 2400 kr. 🤨 Kontakt med kundeservice via mail - var dog god og seriøs. Fik 1000 kr retur. 😊. Husker fremover at have styr på hvilken kvalitet jeg ønsker, og have styr på prisen. 🤓

6 juni 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at du fik skiftet dine dæk hurtigt og nåede din aftale 🚗💨.

Vi beklager, at vejledningen om valg af dæk ikke blev helt tydelig – vi tager din feedback til os seriøst, så vi kan blive endnu bedre, også når der er travlt.
Godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med prisjusteringen, og vi sætter pris på din forståelse 😊.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen – altid med hurtig, tryg og kompetent service 💛.

Rigtig god service

Rigtig god service, glade medarbejdere, god humor.
Kan kun anbefale dem

6 juni 2025

Kære Betina,

Tusind tak for de dejlige ord 🙏 Det glæder os rigtig meget, at du oplevede god service, glade medarbejdere og lidt humor undervejs 🚗💛.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen med samme gode stemning og service!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik skiftet til to Continental…

Fik skiftet til to Continental premiumcontact 7 dæk. Fik en opkrævning på 3000kr. selvom prisen på nettet er 2674kr. Det var ikke muligt at få en forklaring herpå.

31 mei 2025

Kære Henrik,

Tak for din feedback 🙏

Vi beklager, hvis der har været uoverensstemmelse mellem den pris, du fandt online, og den opkrævede pris hos os. Priser online kan nogle gange variere afhængigt af lagerstatus, dækdimension, montering eller ekstra services, som er inkluderet ved købet.

Vi vil altid gerne gennemgå prisen sammen med vores kunder, så der er fuld klarhed, og vi tager din oplevelse til efterretning for at blive endnu bedre på dette område.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at alt stemmer og besvare dine spørgsmål.

Fantastisk service

Fantastisk service! Selv om de har super travlt var humøret i top. Vi blev tilbudt en god kop kaffe indtil det blev vores tur. Dækkene skulle skiftes og vi fik det ordnet til en rigtig god pris. Tusind tak til Rambo som ordnede det hele for os. Vi kommer helt sikkert igen.

30 mei 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏 Det glæder os virkelig, at I følte jer godt taget imod, selvom vi havde travlt, og at en kop kaffe kunne gøre ventetiden hyggelig ☕🚗💛.

Rambo og hele teamet sætter stor pris på dine ord, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen med samme gode service og smil!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og god service:)

24 mei 2025

Kære Thomas,

Tusind tak for de flotte ord 🙏 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god service 🚗💛.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

TOTAL DÅRLIG Service

TOTAL DÅRLIG SERVICE

har bestilt tid til 4 hjulsudmåling og da jeg ankommer 15 minutter før aftalt tid blev jeg mødt af et personale der er total forvirret og så siger de ikke har tid til og udføre den valgte 4 hjuls udmåling som man har bestilt tid til så jeg måtte køre igen

Har ALDRIG mødt et værksted der har så lidt styr på deres aftaler!!!!

23 mei 2025

Kære Nicolaj,

Vi har lagt mærke til, at anmeldelsen er blevet indsendt to gange – én anmeldelse er helt tilstrækkelig, så vi kan fokusere på at hjælpe dig bedst muligt.

Som nævnt tidligere er vi kede af at høre om din oplevelse 🙏 Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager forvirringen omkring din aftale med 4-hjulsudmåling 🚗.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil gennemgå vores interne rutiner, så dette ikke sker igen. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe med at finde en løsning 💛.

🔧 Dæk & fælge med tryghed og ekspertise! 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik lappet et dæk på en lørdag

Fik lappet et dæk på en lørdag - hurtig og kompetent!

17 mei 2025

Kære Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at du fik lappet dit dæk hurtigt og kompetent – også en lørdag 🚗💛.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, når du har brug for det!

Havde bestilt tid kl 15

Havde bestilt tid kl 15, ankom til tiden. Ventede på kontoret i 10 min. Flere medarbejdere svingede forbi kontoret men ingen kontakt. Fik endelig kontakt og sagde jeg havde bestilt tid kl 15. Manden sagde ok, og så kunne jeg ellers stå og vente. 15.25 kørte jeg derfra da jeg ikke gad vente mere.

Useriøst kundeservice.

12 mei 2025

Kære Nicolai Bendorff Hansen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi er oprigtigt kede af den ventetid og manglende kommunikation, du blev mødt med ved dit besøg. Vi tager din feedback alvorligt og har allerede sat gang i en intern opfølgning for at sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på indtrykket en anden gang – og vi står naturligvis klar til at tage godt imod dig.

🔧 Dæk & fælge med tryghed og ekspertise! 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtige gode service og super hurtigt

Rigtige gode service og super hurtigt!
Var der inde i går og de fik dækkene hjem i dag og en halv time senere kørte jeg derfra!
Kan klart anbefales!

8 mei 2025

Kære Kasper,

Hvor er det fedt at høre 🙌 Dækkene blev leveret hurtigt, og at du kunne køre videre på bare en halv time – det er lige, hvad vi elsker at kunne tilbyde vores kunder 🚗💨💛.

Tusind tak for anbefalingen – vi glæder os til at se dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og pris hos Pit-Stop Dækcenter i Glostrup!

Jeg kom forbi uden at have booket tid, men alligevel gik der ikke engang en time, før jeg kørte derfra med nye sommerdæk og flotte originale fælge på min Tesla. Personalet var super imødekommende og hjalp mig med at finde den helt rigtige løsning – både i forhold til udseende, kvalitet og pris. De havde et godt udvalg af både nye og brugte originale fælge, og jeg følte mig virkelig godt rådgivet gennem hele processen.

Det, der ellers kunne have kostet mig timer på nettet med at finde dæk, fælge og bestille tid hos et værksted, blev klaret lynhurtigt og nemt – og til en overraskende god pris. De opbevarer ovenikøbet mine vinterhjul for mig, så jeg slipper for at have dem stående hjemme i lejligheden.

Glæder mig allerede til at komme igen til vinter – deres kaffe var også helt i top!

6 mei 2025

Kære Anders,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏 Vi bliver så glade for at høre, at du følte dig godt taget imod, og at vi kunne hjælpe dig hurtigt med både sommerdæk og flotte originale fælge til din Tesla 🚗💛.

Det betyder meget for os, at du følte dig trygt rådgivet omkring udseende, kvalitet og pris – og at vi kunne gøre processen både nem og hurtig. Dejligt også at høre, at du nød kaffen ☕. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til vinter, når vinterhjulene skal på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering hurtigt montering!

30 april 2025

Kære Patrick,

Tusinde tak for din skønne anmeldelse 🙏💛.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig hjælp til skift af ventil

Jeg stod med et næsten fladt dæk en lørdag eftermiddag, hvor mit eget værksted havde lukket. Pit Stop Glostrup havde tid med det samme og kunne skifte en utæt ventil. Hurtig hjælp og flinke medarbejdere.

12 april 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, selv en travl lørdag, og få skiftet ventilen, så du kunne komme sikkert videre 🚗💛.

Det betyder meget for os, at du oplevede vores medarbejdere som flinke – vi står altid klar til at hjælpe, når uheldet er ude!

Super god service

Super god service, jeg fik skifte vinterhjul til sommerhjul kan varmt anbefale Pit Stop i afdeling i Glostrup

5 april 2025

Kære Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at du oplevede god service, da du fik skiftet vinterhjul til sommerhjul 🚗💛.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lapning af et punkteret dæk

Lapning af et punkteret dæk, er åbenbart ikke per definition gjort indefra. Lapningen jeg fik foretaget for 2 måneder siden, gav op i går på Jyllingevej, fordi den blev lappet udefra.
Jeg tænkte umiddelbart, at alle lapninger blev foretaget indefra, hvilket ifølge min optik også er den mest korrekte og holdbare løsning.
Kedelig oplevelse…

8 maart 2025

Kære Christian,

Tak for din feedback 🙏 Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi vil gerne præcisere, at hos Pit-Stop lapper vi altid dækket indefra.

Grunden til dette er, at en lapning indefra sikrer, at dækket bliver korrekt forseglet og bevaret med fuld styrke, hvilket giver den mest holdbare og sikre løsning. Lapning udefra kan ikke garantere samme sikkerhed og holdbarhed, og derfor udfører vi det aldrig.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at opleve punkteringer, og vi står altid klar til at rådgive og hjælpe, så dine dæk forbliver sikre på vejen 🚗💛.

Kanon service

Kanon service - havde fået en skrue i venstre baghjul - kørte forbi lørdag formiddag for at
se om de kunne hjælpe og 15 minutter efrer kørte jeg igen med et lappet dæk. Det er sku god service og prisen var beg også godt tilfreds med

8 maart 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med at få lappet dækket, så du kunne køre videre samme dag 🚗💛.

Det betyder meget for os, at du både oplevede god service og var tilfreds med prisen – vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

🔧 Dæk & fælge med tryghed og ekspertise!

Lees meer over geverifieerde reviews.