Zoals altijd goede canvassen en genoeg steentjes. Je kan de paintings van te voren beoordelen via mail voordat ze geprint worden. Snelle levering.
Ballentent, gewoon ordinaire dropshippers! Mail wekenlang niet beantwoorden en service helemaal k.u.t. Wees transparant over wat je verkoopt en de temu prijs met 800x vermenigvuldigd, weten je klant... Toon meer
Pixels en Steken levert hele goede kwaliteitwij hadden een eigen foto geupload en gekozen wat wij graag wilden maat en soort steentjes en dan krijg je een voorbeeld gemaild hoe dat hij in werkelijkh... Toon meer
Prachtige foto van ons hondje Kiki gemaakt en verzonden naar Pixels. Echter Diamond Painting lijkt totaal niet op de foto. Contact opgenomen krijgen alleen maar niet terzake doende antwoorden waarom... Toon meer
Wat is Diamond Painting? Als een nieuwe doe-het-zelf-vorm van knutselen is Diamond Painting geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het idee achter Diamond Painting is om de kunstenaar te zijn, terwijl jij je ontspant en bezig bent met iets dat creatief en plezierig is.
Blaak 520, 3011 TA, Rotterdam, Nederland
- hallo@pixelsensteken.nl
- pixelsensteken.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zoals altijd goede canvassen en genoeg…
De bestelling duurde wel heel lang…
De bestelling duurde wel heel lang voordat het bezorgd was
Ik heb alles heel duur bij deze bedrijf…
Ik heb alles heel duur bij deze bedrijf gekocht en komt aan met DHL uit China!
Een daimondpainting pen kocht ik voor 14 euro . Dezelfde pen had ik 3 kunnen kopen voor dat prijs, als ik het zelf had besteld . Dit kan niet mensen!!!!
Prima service !
Goede kwaliteit
Omdat dat alles perfect is.
En ik zeer tevreden ben met jullie serves en kwaliteit
Ik heb mijn pakje nooit mogen ontvangen…
Ik heb mijn pakje nooit mogen ontvangen en heb ook mijn geld niet terug gehad....heel schandalig na regelmatig kontact. Het lag aan de bezorging werd er steeds gezegd....er werd geen oplossing geboden!!!
Duidelijk en snel
Ballentent, kom hier zeker ‼️ NOT‼️ terug
Ballentent, gewoon ordinaire dropshippers!
Mail wekenlang niet beantwoorden en service helemaal k.u.t. Wees transparant over wat je verkoopt en de temu prijs met 800x vermenigvuldigd, weten je klanten wat je doet en kunnen ze zelf beslissen, dit soort bedrijven moeten compleet naar de k.l.o.t.e. gaan.
(maar dit is mijn bescheiden mening 😉😉)
Verzorgde verzending. Goede verpakking
Verzorgde verzending. Goed contact via de mail.
Bestelling gedaan en nog steeds niets…
Bestelling gedaan en nog steeds niets ontvangen.
Nog niets ontvangen
Bestelling geplaatst (cadeautje voor mijn moeder) eind september, nog steeds niets ontvangen. Wel een track&trace ontvangen via de mail, het betreft een zending uit China die dus inmiddels al 2 weken onderweg is. Dat zou dus betekenen dat we hier te maken hebben met "dropshipping"
Dit is dus de eerste en laatste keer dat ik iets bestel. Nu afwachten of ik mijn levering überhaupt nog ga ontvangen.
Goed gedaan.
Het schilderij "Jaguar" van Daphne.
Het schilderij "Jaguar" van Daphne Butler is door Pixels en steken omgezet in een schitterende diamond painting. In totaal zijn daarbij 55(!) kleuen toegepast. De kleurnuances zijn daardoor schitterend. Al met al is het een schitterende painting geworden. Dit is een van de meerdere paintings die door Pixels en steken zijn uitgwerkt c.q. geleverd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
De Diamond painting is te donker
De Diamond painting is te donker, mijn hondje is wit niet roos en groen. De oogjes zijn helemaal donker op de foto maar op de Diamond painting lijkt ze wel blind te zijn , helemaal dof.
Het lijfje van mijn hondje lijkt meer op de achtergrond dan haar lijfje de achtergrond klopt ook niet.