Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprød, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... Toon meer
Rigtig god service✌🏻 Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tænker super - der går lidt længere tid end forventet det skyldtes så at de to... Toon meer
Pizza Delicato laver virkelig lækre pizzaer og durum. Deres dej er sprød og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har været der flere gange og har altid været imponeret over deres konsekvent høje kvali... Toon meer
Super god service Mine veninder og jeg havde bestilt 5 pizzaer, dog var de kommet til at lave den ene pizza forkert, og startede derfor med at spørge, om det var okay. Da vi så sagde, at det ikke... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
Fantastisk lækker pizza og super sødt…
Fantastisk lækker pizza og super sødt personale :)
Endu engang verdensklasse pizza
Endu engang verdensklasse pizza, virkelig god service og smilende personale. Elsker deres ægte brændefyret stenovns pizzaer der gøre forskellen.
Og et virkelig hyggeligt sted at få mad.
Det smagte virkeligt godt og god service
Det smagte virkeligt godt og god service
God mad og god service
Middelmådig pizza, god/hurtig service og god shawarmarulle
Jeg har givet deres pizza tre hele forsøg, men jeg må ærligt sige at jeg synes det har været middelmådigt hver gang, og ikke helt pengene værd. Det virker bare som om ingredienser er lav kvalitet. Jeg synes man kan få langt bedre pizza andre steder. Derfor bestiller jeg ikke længere pizza hos dem.
Men jeg er meget glad for deres shawarmarulle.
Mit Go-to sted for pizza i Odense
Kundeservicen er bedre end produktet. Produktet er nu også godt. I hvert fald mit go-to sted i Odense
Virkelig god pizza og hjælpsomme…
Virkelig god pizza og hjælpsomme personale
Super høj service og kundepleje ❤️ fik…
Super høj service og kundepleje ❤️ fik en portion pommes mens vi ventede på vores mad 💪🏻💪🏻❤️
Stinker af røg/friture overalt
De laver ok pizza men deres restaurant stinker som lejerbål friture i hele området, specielt om aftenen når der er tryk på kan man ikke ha vinduer åbne, ret egoistisk
Fantastisk service
Fantastisk service, lækre pizzaer og gode pommes. Vi er gået herfra med et smil:) kan varmt anbefales
De serverer lækre
De serverer lækre, autentiske pizzaer med sprød bund, friske råvarer og en hyggelig stemning. Klart et besøg værd!
Danmarks bedste durum og Danmarks…
Danmarks bedste durum og Danmarks bedste service!!! KÆMPE ANBEFALING
Dejlig og meget lækker pizza.
Det er byens bedste pizza med den…
Det er byens bedste pizza med den bedste service.
Kan helt klart anbefale det!!!!!
Det er noget helt andet når det er…
Det er noget helt andet når det er stenovn, lækker sprød pizza❤️
Pizza i topklasse
Deres pizzaer er virkelig gode kan klart anbefale dem
Meget fin oplevelse
Meget fin oplevelse. God service og glad humør. Maden sad lige i skabet💯
Super lækkert mad! 👌
Virkelig god mad og kan helt klart anbefales! 🍕🌯🥤
Helt klaret den bedste pizzaria ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees meer over geverifieerde reviews.