Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Toon meer
Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en infor... Toon meer
Alles wat netjes ingepakt was eerst bang dat het een en ander zou breken omdat het zo gevoelig is met de platen. Maar Plakci schenkt hier aandacht aan en heb mijn platenspeler en 2 platen uitstekend i... Toon meer
Ik ben vind het echt super hoe ze werken Communicatie perfect ik was met mijn bestelling huis nummer vergeten door te geven na 10 min plaatsen van mijn bestelling werd ik via whatsapp gelijk ben... Toon meer
Turkse Vinyl LP platen en cd's
Sluisjesdijk 37, 3087AD, Rotterdam, Nederland
- 0850606118
- Info@plakci.nl
- plakci.nl
Vraagt klanten om een review
Snel bezorgd Thanks!!!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst…
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd mijn bestelling stipt op tijd geleverd, wat de hele ervaring nog beter maakte. Ik zou deze website zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare producten van hoge kwaliteit!

Antwoord van Plakci
Dit is de 2e keer dat ik wat besteld…
Dit is de 2e keer dat ik wat besteld heb.
Het komt netjes op tijd binnen, mooi ingepakt en goede kwaliteit LP’s
Waardevol …
Ik heb mijn bestelling in 2 dagen ontvangen. Verpakking was goed. Het is een aanrader om daar te bestellen. Indien je problemen hebt kan je gemakkelijk via whatsapp hun bereiken. Bedankt voor de goede service Plakci 🙏☺️

Snelle levering!
Top webshop voor vinyl liefhebbers
Top webshop voor Turkse vinyl! Groot assortiment, goede prijzen en uitstekende service.

Super!
Vrijdag besteld, zaterdag in huis ontvangen terwijl ik dacht dat het pas maandag ten vroegste zou aankomen. Super!!

Antwoord van Plakci
De cd zijn splinter nieuw in plastic…
De cd zijn splinter nieuw in plastic werken ook goed
Erg fijn super tevreden hier
Bedankt
Süper goes top cd
Snel geleverd

Altijd op tijd geleverd
Altijd op tijd geleverd.
Artikelen zijn zo als het beschreven. En snel bezorgd en goed ingepakt veilig en al.👏🏼
Top zaak 👌🏼👍🏼 ik kan soms dingen vinden waar ik opzoek bent.

Tevreden
Tevreden, maar de verzendkosten naar België mogen iets lager zijn, vind te kostelijk