Planandplot Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

God kvalitet Hurtig levering og god indpakning. Klistermærker: god kvalitet, flere muligheder (transparant eller ej), god mængde så man ikke skal være bange for gentagende tema'er. Tape: flotte fa... Toon meer

Altid fine varer og den lille extra der altid følger med er så hyggelig.. Den bliver nydt imens jeg ser mine fine sager igennem🤗

Plan & Plot er en virkelig god webshop, som jeg er rigtig glad for at handle hos. Jeg har selv et månedsabonnement hos dem, hvilket gør det super nemt – man kan altid lægge ekstra ting i, som så b... Toon meer

Købte en notebog, kalligrafipen, fountain pen og blæk - alt sammen i en skøn kvalitet! Modtog min ordre få dage senere, pakket pænt og med to søde (og gratis) pakker sugerør - kommer helt sikkert til... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God og hurtig service

Der er altid super hurtig og god service! Der er hurtigt svar, hvis man spørger om noget. Produkterne er så flotte og af god kvalitet. Der er et godt udvalg og til gode priser. Jeg er meget glad for mit medlemskab.

28 maart 2023

Antwoord van Planandplot

Tusind tak for de flotte ord! Det giver os kun endnu mere glæde og lyst til at lave flere lækre abonnementspakker.

God oplevelse!

God service, lækre materialer og hurtig levering 😍

25 maart 2023

Hej Sara

Tusind tak for den flotte anmeldelse! God fest :)

Super fine produkter

Super fine produkter, god og hurtig service/ levering.

17 juni 2022

Hej Lise-Lotte
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber, at vi ses på webshoppen igen :)

Dbh. Annika

Jeg købte nogle rigtig lækre og fine…

Jeg købte nogle rigtig lækre og fine stickers og med en
relativ hurtig levering er der ikke tvivl om at jeg vender
tilbage til Wifey.dk webshop

JJ, Århus

14 juni 2022

Antwoord van Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse :) Vi glæder os til at se dig på shoppen igen.

Mega god service

Mega god service!
Går ikke på kompromis med kvalitet og går gerne ekstra for kunden helt på eget intiativ. Super tilfreds og mere end forventet

6 juni 2022

Hej Nicole
Tusind tak for de fine ord. Det sætter jeg stor pris på. Rigtig god fest!

Dbh. Annika

En rigtig dejlig pakke at få

En rigtig dejlig pakke at få, lidt af hvert af klistermærker, men altid af god kvalitet!

14 mei 2022

Hej Heidi
Tak for endnu en rigtig god anmeldelse af vores Sticker Club. Dejligt at du stadig er tilfreds med udvalget :) Husk at du altid kan sende ønsker til os på Instagram, Facebook eller mail!

Dbh. Annika

Veldig fornøyd med service og ikke…

Veldig fornøyd med service og ikke minst hvor fine klistremerkene jeg bestilte er.

13 mei 2022

Hej Michelle
Hvor dejligt at de er nået frem til dig i god tid inden den store dag. Tak for anmeldelsen og rigtig god fest! :)

Annika

Jeg er fuld tilfreds med min bestilling.

Jeg er fuld tilfreds med at handle med Wifey. Jeg fik det jeg bestilte med en sød lille hilsen og 2 slikkepinde oveni.
Skal man købe festartikler, kan jeg varmt anbefale Wifey.

10 mei 2022

Hej Karina
Tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber, at vi ses på webshoppen inden den næste fest

God og hurtig service!

God og hurtig service!
Fik tilsendt et billede af design til klistermærker og det så ikke helt ud som jeg havde troet. Så det blev hurtigt ændret.
De kom dog til at sende det første design, men sendte det nye design med det samme, efter jeg havde gjort opmærksom på det.
Bestiller gerne igen en anden gang. 😊

9 mei 2022

Hej Katja
Ja, der smuttede den lige! Godt vi hurtigt kunne få det på plads. Jeg håber i får et fantastisk bryllup :) Tak for stjernerne.

Fine produkter

Fine produkter, god service

7 april 2022

Hej Diana
Tusind tak for de fine ord! Og tak for støtten :)