Gekochte pH meter gaf resultaten die niet klopten met andere resultaten. Plantcaretools heeft erg zijn best gedaan de zaak kloppend te krijigen. Toen dat niet lukte stelde plantcaretools voor de ph m... Toon meer
Vanuit de huiskamer wil ik met de Rainpoint kunnen monitoren hoe het gesteld is met de bodemvochtigheid van de kruipruimte na een gerepareerde lekkage. Als het goed is moet geleidelijk steeds droger w... Toon meer
De eigenaar reageert snel en helpt als hij kan met welke vragen je ook maar kan bedenken. Hij was bereid producten te leveren die (nog) niet op de website staan. Het leveren duurt dan even, maar dat i... Toon meer
Learn the green language Heb je een passie voor planten en tuinen? Of je nu groene vingers hebt of net begint, je bent hier op de juiste plek! Ontdek een breed scala aan producten die speciaal ontworpen zijn om je tuinervaring te verbeteren. Van meters om voedingsstoffen te meten tot pH-testers, bodemvochtmeters, lichtintensiteitsmeters, temperatuursensoren, irrigatiesystemen, groeilampen, kweekzakken en nog veel meer – wij hebben alles wat jij nodig hebt. Blader door onze uitgebreide webshop om de perfecte oplossing te vinden voor jouw plantverzorging. Houd planten in topconditie met producten van topkwaliteit. Jouw planten verdienen het beste!
Chemin des Noches, 24390, Hautefort, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Op een zondagmiddag vond ik Plantcaretools op internet. Nadat de zoveelste poging om van rouwvliegjes af te komen duidelijk was mislukt.
Op de een of andere manier lukt het me niet om kamerplanten mooi te houden.
Een beetje ten einde raad besloot ik gebruik te maken van de mogelijkheid een berichtje te sturen via WhatsApp met het idee dat ik in de loop van de week misschien een reactie zou krijgen.
Tot mijn verbazing kreeg ik vrijwel direct een reactie terug met gerichte vragen.
En na wat berichtjes heen en weer kreeg ik gerichte adviezen en PDF bestandjes met uitleg. Er werd meegedacht over de aanschaf van producten met de beste prijs-kwaliteit verhouding, zowel bij Plantcaretools als andere bedrijven.
Een aantal dure producten die ik al naar eigen inzicht in mijn winkelmandje had gedaan voordat ik de adviezen kreeg kon ik op aanraden vervangen door goedkopere producten van Plantcaretools. En voor de producten van andere bedrijven werd meegezocht waar ik deze het goedkoopst kon aanschaffen.
Dit is duidelijk een bedrijf met passie voor planten, deskundig en zeer service gericht. Er niet op uit je dure dingen aan te smeren maar wel om je zo goed mogelijk te helpen.
Bestelling werd direct verzonden.
Ik ben heel blij dat ik dit bedrijf heb gevonden.
Ik heb nog niet eens iets bij "PlantCare Tools" besteld maar alleen nog maar informatie ingewonnen over een product. Het antwoord van Guido kwam zo snel en zo uitgebreid, meedenkend en vriendelijk dat ik dat alleen al 5 sterren waard vind.

Antwoord van plantcaretools.com
Had net iets anders model gekregen dan besteld. Dit werd erg snel en sportief afgehandeld. Viel me in de mail wisseling ook op dat ze kennis over de producten hadden

Antwoord van plantcaretools.com
Gewoon wat je hoopt en mag verwachten. Iets bestellen wat op tijd komt conform wat men zegt.

Antwoord van plantcaretools.com
artikel makkelijk te vinden tegen redelijke prijs en correcte en snelle levering, dik tevreden!
Prima communicatie over levering en gebruik van het product

Antwoord van plantcaretools.com
Heldere communicatie over levering. Dat is prettig en de verrassing ter compensatie was niet nodig maar wel heel attent.

Antwoord van plantcaretools.com
Levering was problematisch door bezorgdienst PostNl. Keurig opgelost door NL support van Plantcaretools.
Ik ben nu in het bezit van de meters en kan er mee aan de gang. Kreeg er duurzame gebruikerstips bij.

Antwoord van plantcaretools.com
Snelle levering met steeds informatie over de verschillende stadia van inpakken tot levering.

Antwoord van plantcaretools.com
Vochtmeters voor de planten snel ontvangen en toen er wat mee was, snel vervangen.
Uitstekende service en bedrijf
Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen en in een acceptabele (korte) levertijd.
Als de bestelling anders verpakt was had het zo in de brievenbus gestopt kunnen worden.
Dan had ik geen gedoe gehad met POST.NL

Antwoord van plantcaretools.com
De Bodemvochtsensor voor WiFi controller voor irrigatie buiten (artikel PCT615) is van zeer lage kwaliteit.
Deze gaat max 1 jaar mee daarna ontstaan er problemen met de verbinding.
Zelf heb ik er 2 gehad en beiden hebben problemen met vocht in de meter zelf.
Niet kopen zonde van je geld!!

Antwoord van plantcaretools.com
Izeer tevreden over de service:
Ik bestelde een toestel vanuit Belgie maar de stekker was niet compatibel met bBelgische stopcontacten
De firma nam de kost voor een adapter voor hun rekening

Antwoord van plantcaretools.com
De aftersales van deze winkel is voortreffelijk. Trouwens ook de afhandeling vsn de bestelling vorig jaar. Aanrader

Antwoord van plantcaretools.com
Je kunt goed zien wanneer een plant water nodig heeft door de kleurverandering.

Antwoord van plantcaretools.com
Had voor mijn aankoop een vraag gesteld via de chat die snel en kundig werd beantwoord. Bestelde meter rap ontvangen en werkt uitstekend.