Gekochte pH meter gaf resultaten die niet klopten met andere resultaten. Plantcaretools heeft erg zijn best gedaan de zaak kloppend te krijigen. Toen dat niet lukte stelde plantcaretools voor de ph m... Toon meer
De eigenaar reageert snel en helpt als hij kan met welke vragen je ook maar kan bedenken. Hij was bereid producten te leveren die (nog) niet op de website staan. Het leveren duurt dan even, maar dat i... Toon meer
Ik heb nog niet eens iets bij "PlantCare Tools" besteld maar alleen nog maar informatie ingewonnen over een product. Het antwoord van Guido kwam zo snel en zo uitgebreid, meedenkend en vriendelijk da... Toon meer
Learn the green language Heb je een passie voor planten en tuinen? Of je nu groene vingers hebt of net begint, je bent hier op de juiste plek! Ontdek een breed scala aan producten die speciaal ontworpen zijn om je tuinervaring te verbeteren. Van meters om voedingsstoffen te meten tot pH-testers, bodemvochtmeters, lichtintensiteitsmeters, temperatuursensoren, irrigatiesystemen, groeilampen, kweekzakken en nog veel meer – wij hebben alles wat jij nodig hebt. Blader door onze uitgebreide webshop om de perfecte oplossing te vinden voor jouw plantverzorging. Houd planten in topconditie met producten van topkwaliteit. Jouw planten verdienen het beste!
Chemin des Noches, 24390, Hautefort, Frankrijk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Keurig net bedrijf waar ze meedenken opzoek naar een oplossing. Goede service en klantvriendelijk.

Antwoord van plantcaretools.com
Vanuit de huiskamer wil ik met de Rainpoint kunnen monitoren hoe het gesteld is met de bodemvochtigheid van de kruipruimte na een gerepareerde lekkage. Als het goed is moet geleidelijk steeds droger worden. Geen idee of de sensor / monitor voldoende nauwkeurigheid heeft om dit te kunnen meten. Op het web wordt gesteld dat een capicatieve meter beter is, dit in verband met te verwachten corrosie aan de metalen pennen. Tot nu toe werkt het naar behoren.

Antwoord van plantcaretools.com
Ik ben ontzettend blij met de aangeschafte Bluetooth Plant Monitor. Ik heb een aantal terrasplanten zoals Bamboo, waar ik voortdurend vergat om voldoende water te geven met als resultaat verdorde scheuten,
Het is nu eenvoudig iedere dag even de waarden op mijn telefoon checken, dit doe ik ook met mijn andere terrasplanten, ik heb momenteel slechts één Bluetooth monitor en heb er zojuist nog twee aangeschaft. Het installeren met de Nederlandse handleiding een fluitje van een cent.

Antwoord van plantcaretools.com
Correcte prijskwaliteit, duidelijke website met goede uitleg, snelle levering.
Het toestel werkt goed maar het is jammer dat het de zuurtegraad van de bodem niet kan meten wat toch een belangrijke parameter is. De database misschien koppelen aan de gekende Ellenbergwaarden ?
Groet walter

Nederlandstalige handleiding ontbreekt
Plantcaretools heeft dit intussen in orde gebracht

Antwoord van plantcaretools.com
Snelle reactie op vraag. Snel vervangend appartaat gestuurd na vermoeden van defect.
Levering goed ontvangen. De vochtmeters werken goed en hebben zelfs op ca 100 meter afstand nog bereik.
Zeer duidelijke en correcte verkoper. Vlotte communicatie. Duidelijke afspraken die worden nageleefd !!! Goede omschrijving van het product. Verzendkosten misschien wat democratischer maken. Verkoper verdient een A+++++ !!!!!
Herman Vicca (België).

Antwoord van plantcaretools.com
Jammer dat een volgen sensor lastig te installeren gaat , kan beter/ makkelijker
Voor de rest een prima ding