Terrarium was met veel zorg ingepakt. Vochtige doekjes erin en extra vulmateriaal zodat niks in het terrarium qua planten etc. zou kunnen verplaatsen tijdens het transport. Al met al een topervaring!
Ik heb 12 December een mooie Terrarium Jasmijn besteld voor iemand, helaas door persoonlijke omstandigheden kon deze persoon hem niet in ontvangst nemen. Plants&Living heeft voor mij heel hard gewerkt... Toon meer
Update: terrariums in volle groei! Op 1 maart heb ik al een eerste review geschreven, intussen zijn we ruim 4 maanden verder; ik heb een terrarium staan en mijn beste vriendin ook. Toen we ze eerste... Toon meer
Plants & Living, Schrijf niet snel een review, maar.. Hartelijke fijne communicatie. Helaas was de pot die ik wilde (Oliver) niet op voorraad maar hebben een vergelijkbare weten te regelen e... Toon meer
Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met de thema's van elk moment. Met kerst verkopen we bijvoorbeeld naast plantenarrangementen ook besneeuwde kerstboompjes in een gave pot en in de zomer kom je hippe zeesterren tegen als decoratie in een plantenarrangement voor buiten!
Wijksestraat 27, 4261TV, Wijk en Aalburg, Nederland

Antwoord van Plants & Living
De website van plant en living is overzichtelijk hierdoor is bestellen heel makkelijk. De plant arrangementen zijn mooi en betaalbaar. Dit was de 2e keer dat ik via plant en living een plant verstuurde om cadeau te doen aan iemand en het bevalt prima op deze manier.

Antwoord van Plants & Living
Het is allemaal goed verzorgd en snelle levering.

Antwoord van Plants & Living
Prachtig terrarium. Mooie pot en erg sfeervol met de subtiele doch mooie led-verlichting in de dop. We zijn er erg blij mee. Goede service, snel geleverd!

Antwoord van Plants & Living
Fijne service en contacten. Snelle en goed verzorgde leveringen. En daarnaast ook nog een erg leuke fysieke winkel naast de webwinkel.

Antwoord van Plants & Living
Het product werd niet op tijd geleverd, we hebben het aankoopbedrag direct retour gekregen en een dag later alsnog de plant ontvangen.

Antwoord van Plants & Living
Leuke mooie terrariums, snelle levering en niet duur. Leuk met lampje (zit dan in het kurkje).

Antwoord van Plants & Living
Ik vond het een beetje spannend omdat het terrarium zo breekbaar is, maar het is heel netjes bezorgd. Alles was zorgvuldig ingepakt en de bovenkant duidelijk gemarkeerd. De planten zien er fris uit en het komt overeen met de foto op de site. Nu afwachten hoe het gaat groeien.

Antwoord van Plants & Living
Artikel in prima staat geleverd.
De verwachte bezorgperiode van 1 dag werd niet gehaald. Zonder kennisgeving werd dit 3 dagen.

Antwoord van Plants & Living
Mijn 2e bestelling voor een prachtige kleurige zijde boeket! Zeer tevreden ook met deze 2e zending. Vorige zending volledig wit boeket en een pracht klein boeketje, beide bij de foto van mijn overleden echtgenoot. Zelfs onze vrienden hebben een mooi wit boeket besteld en in volle tevredenheid ontvangen. Plants & Living is een goed betaalbare aanrader voor een prachtig zijde boeket.

Antwoord van Plants & Living
Goeie service. Plant was goed en stevig verpakt. In de terrarium pot zat ook bubbel plastic om de plant te beschermen.

Antwoord van Plants & Living
Snelle levering en ook snelle reactie van de klantenservice. Producten zijn heel netjes verpakt

Antwoord van Plants & Living
Plantenterrarium was zeer goed verpakt, vers, mooi opgemaakt en telefonisch contact was zeer correct, vriendelijk en je krijgt wat beloofd wordt.