Ik ben zóó blij dat ik deze producten ontdekt heb! Ik gebruik de serum, dag + nacht crème én de oogcrème nu één jaar en mijn huid is zichtbaar verbeterd, ik ontvang hier regelmatig complimenten o... Toon meer

Ik snap alle negatieve reviews niet, zeker niet tegenover alle positieve. Alsof het twee bedrijven zijn?? Ik kreeg mijn flesje snel binnen, het was professioneel en goed verpakt, het serum is precies... Toon meer

Levering duurde wat lang. In de tussentijd wel netjes een mail ontvangen dat levering inderdaad langer duurde. Inmiddels heb ik mijn product ontvangen, pro-aging super serum, dit was netjes verpak... Toon meer

Mijn gezicht is echt voller geworden! Die mij even niet gezien hebben beginnen gelijk van je ziet er goed uit!! Rimpels zijn ook wat minder geworden, ik ben super blij met Plants are Purple Met vr... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

Plants are Purple steht für nachhaltige Naturkosmetik. Das heißt, wir machen Produkte, die gut für deine Haut und deine Umwelt sind. Dabei spielst du immer eine ganz zentrale Rolle. Denn wir wollen Kosmetik machen, die speziell auf dich und deine Bedürfnisse abgestimmt ist.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vreselijk serum geen aanrader.

Vreselijk serum. Heb het écht een kans gegeven (3 flesjes lang) maar helaas! Voelt siliconen-achtig glad aan. Elke dagcrème, cc, bb of getinte dagcreme die je erna; of zelfs de dag erna aanbrengt gaat rullen.
Geen aanrader! Blijft op je huid zitten en trekt er niet in waardoor alles wat je tot ca. zelfs 14 uur later opsmeerd problemen geeft omdat het rult of vlekken geeft.

1 september 2025

Dear Barbara,

thank you for sharing your feedback and we are truly sorry to hear about your experience with the serum. It may be that your skin already had enough nutrients and could not absorb more, especially if a bit too much product was applied.

Please feel free to email us at support@plantsarepurple.de with details of your order and we will be happy to assist you further.

Your plants are purple team 💜🌱

Slecht spul

Een jaar geleden dit produkt 3 maanden gebruikt. Geen enkel resultaat. Erger: op mijn bovenlip ontstonden ruwe rode plekken die niet zijn verdwenen, wat ik er ook opsmeerde en zelfs niet met een antibiotisch zalfje van de huisarts. Ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.

16 maart 2025

Hallo JT

Het spijt me echt om te lezen dat je zo'n ongemak had met het product!
Je huidreactie is duidelijk niet wat we voor je willen en ik kan begrijpen dat het heel vervelend is. Als je allergieën hebt, is het altijd extra belangrijk om voorzichtig te zijn met nieuwe producten. In de regel worden onze producten heel goed verdragen, omdat ze geen parabenen, kleurstoffen of iets anders bevatten. Als je huid te sterk reageert, raadpleeg dan een dermatoloog om te zien of je een contactallergie hebt voor bepaalde stoffen.

We horen graag van je of je huid zich heeft hersteld. Ik wens je het allerbeste!

Jouw Antonia van PlantsArePurple 💜

Mijn gezicht is echt voller geworden!

Mijn gezicht is echt voller geworden!
Die mij even niet gezien hebben beginnen gelijk van je ziet er goed uit!!
Rimpels zijn ook wat minder geworden, ik ben super blij met Plants are Purple
Tonny Crooijmans

3 januari 2024

Hallo Peter 😊
Hartelijk dank voor deze fantastische recensie!
We zijn erg blij om te horen dat u veel baat hebt gehad bij onze producten!
Uw PlantsarePurple Team 💜

Great communication

Great communication with their customers service.

21 december 2023

Hello Karin 😊
Thank you for your great review!
We are happy to hear that you were satisfied with our customer service and their provided solution for you!
Your PlantsarePurple Team 💜

Site en produkten erg goed.

Service erg goed en zeer vriendelijke site.
Produkt werkt zeer goed.

8 december 2023

Hallo Mary😊
Bedankt voor je geweldige recensie!
We zijn blij om te weten dat u tevreden bent met onze producten en service!
Uw PlantsarePurple Team💜

FANTASTISCH!!

Ik ben zóó blij dat ik deze producten ontdekt heb!
Ik gebruik de serum, dag + nacht crème én de oogcrème nu één jaar en mijn huid is zichtbaar verbeterd, ik ontvang hier regelmatig complimenten over.

Zuinig in gebruik, regelmatig mooie aanbiedingen en ik ben tevreden over de leveringen en de service.

Kortom......IK BEN FAN ;-)

5 december 2023

Hallo Mona 😊
Bedankt voor je geweldige feedback!
We zijn erg blij dat we weer een klant hebben kunnen overtuigen van onze producten en service op de lange termijn.
We hechten niet alleen waarde aan duurzaamheid, maar ook aan producten van hoge kwaliteit die doen wat ze beloven.
Jouw PlantsarePurple Team 💜

Super producten

Super producten! En de service kan niet beter, er zat een gratis product niet bij mijn bestelling, maar na een mailtje werd dit direct aan mij bezorgd!

23 november 2023

Hallo 😊
We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service! We doen ons best om producten aan te bieden die niet alleen susainable zijn, maar ook de beloofde effecten hebben!
Uw PlantsarePurple Team 💜

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst, maar nog niets gehoord sindsdien. Wel bestookt met reclamemails. Nut? Je gaat toch niet opnieuw bestellen als je niks geleverd krijgt? Ook geen antwoord op mijn mails naar de support om navraag te doen. Dik gebuisd.
Update; via PayPal aanvraag tot terugbetaling ingediend en heel snel geld terug gekregen.

3 oktober 2023

Hallo Liliane 😊
Bedankt voor je feedback! Het spijt me ongelooflijk dat je niet snel een reactie op je e-mail hebt ontvangen. Helaas is onze klantenservice momenteel onderbemand vanwege ziekteverlof, maar we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren!
Ik hoop dat je je bestelling inmiddels hebt ontvangen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je nog een e-mail sturen en deze richten aan onze medewerkster 'Anais'. Zij zal je verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen. Je zult zeker je product ontvangen of anders je geld terugkrijgen.
Jullie PlantsarePurple Team 💜

Heel fijn serum dat direct effect heeft…

Heel fijn serum dat direct effect heeft op een zachte, soepele huid. Fijne substantie, trekt snel in en binnen een week al een groot verschil!

11 september 2023

Hallo!😊
Ik ben zo blij dat je tevreden bent met onze producten! Het is geweldig om te horen dat je al na korte tijd een positief effect op je huid ziet.✨
uw PlantsarePurple team 💜

TOP merk!

Dit is een TOP merk. Ik en mijn dochter zijn verkocht!

27 augustus 2023

Antwoord van Plants are Purple

We zijn zo blij dat je zo tevreden bent met onze producten! Hartelijk dank voor uw feedback!💜🌻

Zeer mooi product!

Ik gebruik het Pro Aging Super Serum nu al een aantal maanden en ben zeer tevreden. Naast dat het een mooi natuurlijk product is, doet ook echt zichtbaar zijn werk! Ik gebruik het voor mijn zogenaamde kalkoenhals. Helemaal weg is het uiteraard niet, maar wel verminderd en dus zeker niet erger geworden!!! Hoewel het product zijn geld meer dan waard is, is het voor mij wel echt een behoorlijke uitgave. Ik schaf het dan ook aan als er een korting is, dit geven ze niet vaak, maar tot nu toe ben ik nog dagelijks voorzien van dit serum. Wat overigens goed is om te weten: Plants are Purple gebruikt als een van de weinigen ook echt een hoog percentage hyaluron, 3%!

22 augustus 2023

Antwoord van Plants are Purple

Beste Astrid 🤗 Heel erg bedankt voor je goede feedback. Wat fijn dat je het Pro Aging Serum zo goed vindt en dat het helpt! Stuur gerust een e-mail naar onze klantenservice: support@plantsarepurple.de als je een navulling nodig hebt. Dan kunnen we je een persoonlijke kortingscode sturen voor je mooie review. We wensen je het allerbeste voor de toekomst.
Uw PaP Team💜✨

Slechte service en communicatie

De producten op zich vind ik zeer goed. Alleen heb ik nu ook de ervaring dat er niet geleverd is. Ik plaatste mijn bestelling op 11/04 en tot nu toe nog geen producten ontvangen. Al een aantal keer gemaild vermits ik zowel een bestel- alsook een verzendbevestiging kreeg. Tot nu toe ook geen antwoord op mijn mails. Dit kan echt niet! Zelfs geen bevestiging dat ze het opnemen! Wat moet je daar als consument van denken? In ieder geval de laatste keer dat ik bestel!

3 mei 2023

Probleem goed opgelost

Heel slechte service! Ik ben al een week aan het mailen maar krijg totaal geen reactie. Wil een bestelling annuleren en producten terug sturen maar dat wordt zo erg moeilijk gemaakt. Ook nergens een telefoonnummer te vinden om te bellen. Ik zou iedereen adviseren om heel goed na te denken voordat je hier iets koopt! Ik ga het nooit meer doen!
19-4 update
Het is heel erg netjes opgelost dit heeft wel lang geduurd maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen vandaar dat ik meer sterren ga geven.

14 april 2023

Ik ben fan

Ik ben fan! Super serum doet zijn naam eer aan. Zacht voor de huid hydrateert met een klein beetje. Trekt goed in. Snelle levering, mits op voorraad. Vorige bestelling duurde iets langer, maar werd hoed op de hoogte gehouden van de status.
Ook de foundation is geweldig. Blend perfect, smelt op de huid en voelt natuurlijk!

5 maart 2023

Hyaluronic Serum 3%

Hyaluronic serum gekocht!
Heerlijk, goed serum. Je merkt al heel snel verschil! Mijn huid is niet meer zo droog en heeft een mooiere glans. Je huid heeft meer weerstand, en bescherming ook in deze koude dagen.

6 februari 2023

Update op mijn vorig bericht

Bericht aan Plantsarepurple!!! Met aandrang!!!!!!!!

STUUR MIJ AUB EEN RETOURLABEL VIA MAIL ZODAT IK DE PRODUCTEN KAN TERUGSTUREN DIE IK NIET WENS TE BEHOUDEN EN JULLIE DAARVAN AL MEER DAN 20 MAAL VAN OP DE HOOGTE HEB GEBRACHT!!!!!
bestelling met ordernummer NL85248217 op naam van ....
WANT IK BEN HET KOTS KOTS KOTSBEU

Update op mijn vorig bericht:
Op 1 februari na 16 e-mails met telkens opnieuw de kennisgeving dat ik de producten niet wil behouden en wil terugsturen krijg ik eindelijk nog een antwoord: of ik alsjeblieft kan vertellen wat de reden voor de terugkeer is? Dat mijn feedback belangrijk is en of ik de hele bestelling wil retourneren of alleen bepaalde producten.
Nu ik denk dat alle antwoorden op deze vragen hun meermaals op een ondubbelzinnige wijze zijn duidelijk gemaakt in de 16 e-mails die ik heb gestuurd naar hen. Na mijn reply kreeg ik nog een mail met de vraag hoe ik de support van Sofia zou beoordelen. Een retourlabel heb ik nog niet ontvangen.
Heden 5 februari geen antwoord meer op mijn daaropvolgende e-mails en nog steeds geen retourlabel. Nog 10 dagen en de 60 dagen in hun retourbeleid zijn bereikt!
Is dit hun bedoeling door het zolang laten aan te slepen??? Dit is ronduit schandalig en oplichterij! Hoelang gaat dit nog duren?? Hoeveel e-mails moet ik nog sturen eer ik een retourlabel ga ontvangen??
Dit bedrijf verdient geen enkele ster!!!

5 februari 2023