Ik ben zóó blij dat ik deze producten ontdekt heb! Ik gebruik de serum, dag + nacht crème én de oogcrème nu één jaar en mijn huid is zichtbaar verbeterd, ik ontvang hier regelmatig complimenten o... Toon meer

Levering duurde wat lang. In de tussentijd wel netjes een mail ontvangen dat levering inderdaad langer duurde. Inmiddels heb ik mijn product ontvangen, pro-aging super serum, dit was netjes verpak... Toon meer

Mijn gezicht is echt voller geworden! Die mij even niet gezien hebben beginnen gelijk van je ziet er goed uit!! Rimpels zijn ook wat minder geworden, ik ben super blij met Plants are Purple Met vr... Toon meer

1. Cosmetische producten leverancier

Plants are Purple steht für nachhaltige Naturkosmetik. Das heißt, wir machen Produkte, die gut für deine Haut und deine Umwelt sind. Dabei spielst du immer eine ganz zentrale Rolle. Denn wir wollen Kosmetik machen, die speziell auf dich und deine Bedürfnisse abgestimmt ist.

4,4

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Heel erg lang op producten moeten…

Heel erg lang op producten moeten wachten. Heb toen mailtje gestuurd om te zeggen dat ik bestelling niet meer wilde ontvangen en graag m'n geld terug had. Na 1 week toch een pakje ontvangen. Ondertussen had ik reeds andere producten gekocht..
Heb pakketje netjes geretourneer en tot op heden nog steeds geen bericht dat retour ontvangen is . Zeer slechte communicatie! Ik bestel nooit meer iets bij Plants are Purple.

31 januari 2023

Trekt niet goed in :(

Het serum voelt als een laagje op je huid… trekt niet heel goed in en nadat ik de nachtcrème na 15 minuten aanbracht en deze ook ingetrokken was… kon ik beide zo van mijn gezicht wrijven, als een extra loslatende huidlaag. Heel gek… of dit zo hoort? Ik vind dat niks 🥲

30 januari 2023

De levering verliep vlot

De levering verliep vlot, nac10 dagen had ik mijn drie flesjes. Gebruiksvriendelijk, zeer handig in gebruik. Mijn huid is zichtbaar stralender. Ik ben zeer tevreden

27 januari 2023

Levering duurde vrij lang maar tevreden

Levering duurde vrij lang en niet volgens de afgesproken periode. Product was netjes verpakt. Bijhorend kreeg ik een e-mail over hoe ik het serum kon gebruiken (gebruik van pipet)
Product voelt aangenaam plakt niet. ik ben fan

24 januari 2023

Tevreden over het product

Inmiddels heb ik mijn product ontvangen, pro-aging super serum, dit was netjes verpakt.
Substantie is wat dik, dit wordt ook op de site vermeld. Plakt niet.
Voor zover ik het nu kan beoordelen ben ik tevreden over het product.

22 januari 2023

Opgelicht????

Helaas heb ik na meer dan een week ook nog niets ontvangen. Mail wordt inderdaad niet beantwoord.
Begint op oplichting te lijken.

20 januari 2023

Alles verliep goed

Geen problemen met aankoop en levering. Alles goed en snel ontvangen. Het is de eerste keer dat ik de producten gebruik en ze voelen zeer goed voor de huid.

9 januari 2023

Alsnog ontvangen

Op 6 januari een bestelling gedaan en betaald. Kreeg ook een bevestiging via de mail. Tot op heden niks meer vernomen en ze reageren ook niet op mijn mailtje.

Op 19 januari was daar opeens een verzend bevestiging in mijn mailbox gekomen. En vandaag de bestelling netjes binnen gekregen. Qua bestelling dus goed gekomen.

19 januari 2023

Slechte communicatie

Op 31/12/2022 plaatste ik een bestelling en heb ik deze bestelling dezelfde dag nog betaald. Ik kreeg onmiddellijk een bestellingsnummer NL86021217 per mail. Tot op vandaag nog niets ontvangen. Mijn e-mails worden niet beantwoord. Graag had ik mijn bestelde product ontvangen, of mijn geld terug!

15 januari 2023

Ik ben tevreden, snap alle negativiteit niet...

Ik snap alle negatieve reviews niet, zeker niet tegenover alle positieve. Alsof het twee bedrijven zijn?? Ik kreeg mijn flesje snel binnen, het was professioneel en goed verpakt, het serum is precies de juiste substantie en ik krijg na een paar weken reacties (van m'n moeder en een paar vriendinnen) dat mijn huid er stralender uitziet. Ik had wel meer gehoopt inzake het verminderen van rimpels, maar vrees dat dat gewoon niet kan zonder botox of operaties... ;) Maar het is in ieder geval wel zachter en gladder allemaal.
Maar over het algemeen ben ik dus wel tevreden!

10 januari 2023

Niet tevreden

Producten ontvangen maar pipet werkt niet en krijg de dikke vloeistof ook op geen andere manier uit het flesje.
Enkele berichten gestuurd maar zonder reactie.

5 januari 2023

Geen STER waardig

Ook ik heb inmiddels de ervaring dat er niet gereageerd wordt op mailtjes die gaan over een bestelling die niet geleverd is. Dit bedrijf verdient, wat mij betreft, zeker géén 5 STERREN die Trustpilot hier geheel boven aangeeft.
Ik hoop dat ik alsnog de bestelling krijg of mijn geld terug. Anders onderneem ik ook stappen!

9 januari 2023

Niets ontvangen en radiostilte

Ik heb iets meer dan een week geleden een bestelling geplaatst, maar kreeg na 4 dagen nog geen bestelbevestiging. Antwoorden niet op mails, en geen telefoonnummer te vinden. Intussen heb ik via mail beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. Normaal zou ik mijn geld moeten terugkrijgen binnen de 14 dagen, maar ik vrees er een beetje voor gezien de radiostilte. Ik overweeg om een aangetekende brief te sturen.

31 december 2022

Nog geen levering

Ik heb 8 dgn geleden ook een bestelling gedaan, NL86056217. Helaas nog steeds niets ontvangen. Wel bevestiging van bestelling en betaald. Levertijd zou 2-4 dgn zijn. Tnt geen reactie op mijn mailing of bericht dat het überhaupt verzonden is. Hopelijk komt het goed!

7 januari 2023

Onhygiënisch/ geen contact met de leverancier

2serums en 2 cremes gekocht. De cremes zijn niet goed verpakt. De deksels zaten los en vanuit één potje was creme uitgelopen. Zowel vanuit hygiënisch oogpunt als houdbaarheid, in deze tijd, is dit natuurlijk zeer onwenselijk.
Daarnaast stinkt de creme. (maar dat zou dus ook kunnen zijn vanwege het feit dat de creme niet goed meer is)
Ik probeer al een geruime tijd contact te krijgen met het bedrijf maar dat lijkt niet te lukken. Kortom slechte aankoop.
Voor de mensen die rekenen op de leveringstermijn zoals aangegeven op de site, dat moet 2 tot 4 weken zijn. Maar het komt goed!

19 december 2022

Niet de moeite

Niet de moeite, geld weggegooid! We hebben 2 stuks serum ontvangen en de pipetjes werken niet. Andere pipetjes geprobeerd en op geen enkele mogelijke manier kunnen we de substantie eruit krijgen, zelfs niet als we het op de kop houden. Te dikke substantie. Geprobeerd contact op te nemen maar geen succes. We hebben
100€ uitgegeven voor niets!

30 december 2022