Po zmianie szablonów kontaktowych na boty, kontakt i jakaś konkretna zwrotna informacja to jest jakiś absurd. Wyklikiwanie 10 zdań dla bota, który i tak zapętli wszystko i wróci do głownej zakładki po... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Obsluga miła jezeli chodzi o wynajem to bardzo przejrzysty wszystko wszedzie jest i poczytac albo jak cos sie dzieje to mamy bardzo miłą obslugę ktora zawsze pomoze
Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
Contactgegevens
Polen
- plenti.app
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord
Plenti pierwszy produkt
Jestem po wypożyczeniu pierwszego produktu od Plenti i mam bardzo pozytywne wrażenia. Wysyłka była szybka, aplikacja/strona działa intuicyjnie, a urządzenie dotarło w pełni sprawne. Dałbym 4,5 gwiazdki, ale niestety nie ma takiej opcji – więc zostaje 4.
Dlaczego nie 5? Ponieważ zamówiłem dodatkowe akcesorium, którego – jak się później okazało – nie mieli na stanie. Gdybym sam nie napisał do supportu z pytaniem, dlaczego przesyłka nie została wysłana w ciągu 24h (tak jak było napisane przy produkcie), to pewnie czekałbym dłużej bez żadnej informacji o opóźnieniu. Na szczęście udało się szybko ustalić zamiennik (kabel 10 m zamiast 3 m) i finalnie wszystko dotarło w porządku.

Antwoord van Plenti
Super sprawnie szybko tanio bez…
Super sprawnie szybko tanio bez problemów polecam

Antwoord van Plenti
Plentii po ponad roku użytkowania
Pożyczyłem już cztery rzeczy z Plenti i postanowiłem w końcu napisać opinię. Moje doświadczenie jest pozytywne. Każdy jeden wynajem odbył się bezproblemowo, dwa razy dostałem nowy ofoliowany sprzęt. Przed wynajmem radzę zwrócić uwagę na czas wysyłki produktu podany w dniach roboczych, bo ja raz nie spojrzałem , że 4dni trwa wysyłka i siedziałem obrażony bo pierwsze zamówienie wysłali w 24h. Dopiero na 4 dzień zadzwoniłem do Plenti i okazało się że to moje niedopatrzenie. Co do wysyłki w każdym jednym razie była dostarczona na czas. Obecnie po ponad roku korzystania z Plenti straciłem kompletnie ochotę na kupowanie samemu drogiego sprzętu. Jedyne co bym zmienił to ceny za wynajem laptopów/komputera :)

I place an order
I place an order, only to discover that what they offer on the website is out of stock. So why do they even offer it?
Verification takes several hours, using a bank and ID.
For someone ordering just one item, it might work fine, but for someone who's pressed for time, this site isn't worth considering.

Antwoord van Plenti
Jakość usługi spada z czasem znacznie
Mam wrażenie że firma działa coraz mniej sprawnie. Każde kolejne zamówienie kończy się większym opóźnieniem bez żadnej informacji dlaczego jak i po co. Obecnie po zamówieniu czekam bez absolutnie żadnej informacji na sprzęt z opóźnieniem z wiszącym statusem. Aplikacja jak i cały portal sugeruje że „wynajmij na krótko, dostawa jak najszybciej”, a w rzeczywistości to tylko mylne wrażenie poprzez brak jasnych informacji i braku konsekwencji trzymania się chociaż terminów wskazanych gdzieś głęboko w sekcji Pomoc.

Szybko i sprawnie odpisują
Szybko i sprawnie odpisują. Wysyłka jest też naprawdę szybka tylko trzeba trochę poczekać na weryfikację!

Spoko usługa
Wypożyczyłem gogle VR i oceniam bardzo dobrze wynajem. Bardzo szybka i dobra obsluga klienta. Wiadomo długoterminowo nieopłacalne ale żeby coś wypróbować to super

dostawa trwa już 3 tygodnie
Bardzo żałuję, że muszę wystawić taką ocenę, ale inaczej się nie da. Minęły trzy tygodnie (!!!) od momentu, gdy zamówiłam telewizor w Plenti. Na stronie produktu wyraźnie napisano „do 7 dni roboczych”. Nigdzie, NIGDZIE na stronie nie ma informacji, że jest to orientacyjny czas oczekiwania i mogą wystąpić opóźnienia (TRZY TYGODNIE!!!). Dzwoniłam i pisałam do obsługi klienta, pytałam, ile jeszcze mniej więcej trzeba czekać i dlaczego podana jest informacja o 7 dniach, skoro to nieprawda – za każdym razem otrzymywałam tę samą odpowiedź: „nie wiemy, czekamy na odpowiedź od dostawcy”. O takich dużych opóźnieniach trzeba informować i ostrzegać z wyprzedzeniem.

Oszustwo na wykupie !200%
Oszustwo na wykupie !200%
Po 12 mieś. Wynajmu Roborock S8 zaplacilem juz 4452zl! Chcąc wykupić oczekiwałem kwoty do 2k. UWAGA! Zobaczyłem propozycje tyle co za Robotocka s10 5.200sl!!! Przebitka 200% na zakupie produktu! BEZCZELNOŚĆ, wystrzegajcie sie!
Nie jesteście transparentni, nie było nigdzie informacji jaka bedzie kwota wykupu, wiem bo szukałem jej parę razy w apce. Oszustwo, zakrywacie kosztami firmy, co mnie to obchodzi jakie macie koszta, kradniecie od ludzi. To nie koszty tylko chęć zysku 2x sprzedam 1 sprzęt za te sama cene - o jakie sprytne i ponownie bezczelne. Niepowodzenia jeszcze raz!

Antwoord van Plenti
Plenti to jakiś żart-córki konto…
Plenti to jakiś żart-córki konto zablokowane gdzie niby nie przeszła poprawnej weryfikacji,a sama sobie córka zdjęcie robiła,a ja mam negatywną weryfikację
Śmiech na sali-odradzam,jak tak robią to wątpię,ze ktokolwiek dostaje

Duży wybór
Duży wybór
Dobre ceny
Możliwoś dobrania odpowiedniego czasu wynajmu

Antwoord van Plenti
Bardzo fajna aplikacja do wynajmu…
Bardzo fajna aplikacja do wynajmu szybko i sprawnie sprzęt zgodny z opisem ceny przystępne. Polecam!

Dit is Trustpilot